Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dievčatá, trošku mimo témy... Ako sa dostanem do skupiny novembrovky 2014? Ďakujem 🙂
No babenky asi tam ani by nič nevidite, uz asi pockam na tu mrchu a keby naaaahodou mrskala tak si kupim tast. Len mam este jednu otazocku. Strasne ma stale tlaci na cikanie sko keby som mala niekde vo vnutri kamen a ten tlak citim sj vonku na šuške. Prepacte za nazov ale nič lepsie ma nenapadlo. Dakujem
@ellizabeth ano nieco sa tam vidi 🙂 ,ja tiez na tych testov mam duchov ak kupim druhej znacky tak tam nic nie je 😠 ,ale to nemusi bit tvoj pripad,,kolko ti uz meska
@ellizabeth neni nahodou na polovicke ruzovy teraz neviem ci sa tam vidi ciarka ,alebo je tak rozolaty
@kristinka28 ni mne nemeska vobec,akurat ze v januar sme sa pokusali, potom som mala ms ale len taku uplne slabu...a dnes rano som mala pocit,ze treba si ho spravit... lebo aj pri prvej dcerke som to mala tak,ze som mala taku slabu ms a dokonca aj tehu testy mi az do siesteho tyzdna nic neprezradili...tak neviem,no ja radsej zajdem k dr.

@ibakika ahoj, este nie je nic stratene, ja som mala test negativny na 23 DC a az na 26 DC vysiel aspon s duchom