icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

rorinka
8. mar 2014

@ibakika ahoj, este nie je nic stratene, ja som mala test negativny na 23 DC a az na 26 DC vysiel aspon s duchom

ibakika
8. mar 2014

@rorinka dakujem, naliala si mi trosku nadeje Do duse. Ja viem že to moc prezivam ale nemozem si pomoct. Este mam jeden test tak skusim vydrzat aspom Do pondelka.

rorinka
8. mar 2014

@ibakika ja ti rozumiem, v januari som minula tolko testov ze az, vo februari som bola uz trosku trpezlivejsia 🙂

ibakika
8. mar 2014

@rorinka ale podarilo sa. Pouzivala si aj ovulacny test?

tillynka
8. mar 2014

Dievčatá, trošku mimo témy... Ako sa dostanem do skupiny novembrovky 2014? Ďakujem 🙂

zuzula777
8. mar 2014

@tillynka musíš si do profilu zadať termín pôrodu a oni ťa zariadia automaticky do tej skupiny 🙂

tillynka
8. mar 2014

@zuzula777 ďakujem, tiež mi to mohlo tuknut 🙂)

ibakika
8. mar 2014

Ako sen dam fotku testu babenky?

biibiana
8. mar 2014

@ibakika dolu pod okienkom textu mas taky zeleny krizik -pridat fotky 🙂

ibakika
8. mar 2014

Hmmm , slepa, co uz.

biibiana
8. mar 2014

@ibakika uz vidis? 🙂

majka_3
8. mar 2014

@ibakika co s tou fotkou? 🙂

ibakika
8. mar 2014

@majka_3 dnes tam nebolo vobec nic tak som ho vyhodila, este mam jeden a ten spravim v pondelok ak to do vtedy vydrzim. A ten sem dam ak by sa naaahodou nieco javilo. Sibne mi

ibakika
8. mar 2014

@rorinka som hrdlo, zle som to pocitala, ked som prvy den Ms mala 13.2. Tak dnes je to uz 24 dc, takze asi uz nic z toho nebude. Som smutna.

ibakika
8. mar 2014

@5ka29 kolky den cyklu si si robila test?

ibakika
8. mar 2014

@ibakika dnes Skus mi to prosim spocitat Ms som dostala 13.2., tak dnes je24? Uz mi z toho fakt sisi

ibakika
8. mar 2014

@biibiana då sa to aj cez mobil????

karmela
8. mar 2014

@ibakika ano da sa aj cez mobil pridať fotka ak myslis toto

bejby2
8. mar 2014

@ibakika mne testik ukazal az po tyždni meškania 🙂 takže klud 🙂 urob si test az niekedy ku konci druheho tyzdna ak to vydrzis 😉

5ka29
9. mar 2014

@ibakika podla toho ktory.pridala som tu dve fotky.prva 12 DPO (28 DC) a druha 14 DPO(30 DC)...

ibakika
9. mar 2014

Podla mna, nič

karmela
9. mar 2014

@ibakika ahoj dost zle je ho vidiet rozmazana fotka je. 😝 skús odfotiť z blízka a zaostri naň lepsie

ibakika
9. mar 2014

Je to bez sance, son smutna

ibakika
9. mar 2014

No babenky asi tam ani by nič nevidite, uz asi pockam na tu mrchu a keby naaaahodou mrskala tak si kupim tast. Len mam este jednu otazocku. Strasne ma stale tlaci na cikanie sko keby som mala niekde vo vnutri kamen a ten tlak citim sj vonku na šuške. Prepacte za nazov ale nič lepsie ma nenapadlo. Dakujem

ellizabeth
9. mar 2014

Ahojte,dnes rano som si robila test-vidite to tam aj vy?

ellizabeth
9. mar 2014

a pre istotu este jedna 🙂

kristinka28
9. mar 2014

@ellizabeth ano nieco sa tam vidi 🙂 ,ja tiez na tych testov mam duchov ak kupim druhej znacky tak tam nic nie je 😠 ,ale to nemusi bit tvoj pripad,,kolko ti uz meska

kristinka28
9. mar 2014

@ellizabeth neni nahodou na polovicke ruzovy teraz neviem ci sa tam vidi ciarka ,alebo je tak rozolaty

ellizabeth
9. mar 2014

@kristinka28 ni mne nemeska vobec,akurat ze v januar sme sa pokusali, potom som mala ms ale len taku uplne slabu...a dnes rano som mala pocit,ze treba si ho spravit... lebo aj pri prvej dcerke som to mala tak,ze som mala taku slabu ms a dokonca aj tehu testy mi az do siesteho tyzdna nic neprezradili...tak neviem,no ja radsej zajdem k dr.

ellizabeth
9. mar 2014

@kristinka28 nie nie je do polovicky ruzovy-je biely 🙂