Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zymga gratulujem pozitivny podla.mna:)
@miriamn76 tak asi isto dostanes konecne...mne uz konci co je divnee
@miriamn76 mne pri synovi meskala.ms 10 dni a test neukazal vobec nic ziadny ... povedala som si pockam 15 dni a pojdem k dr na 14 den vecer som.robila pepino test a kolajnice ako svet 🙂 tak drzim.palce aby to u teba tak bolo k.dr som prisla.a vravi tak a vy kde ste pomaly koniec 3mesiaca 🙂 takze kazda.zena ma.inu hladinu hcg vidis ziaden stres u mna test vysiel skoro na.konci 3mesiaca 🙂
Jeejda krasne testiky.Aj ja si prosim este jedno babuliatko🙂
@karmela bree raaanko, ale hej vsak teraz som vstala ,bola som o 7 klasika na Wc .. , a je mi tak divne , blbo aj vcera vecer strasna tocka hlavy a na odpadnutie ... mala som chut na salat "Vianocny" tak sme spravili po dvoch vydlickach nepasol a zaspala som a potom uz pasol , su to Stavy" ani neviem co mabyt dobre a co zle haha a vy ako s princeznou ? ako vidim dnes je krasne slniecko 🌞
@zymga gratulujem a pošli nám tehu bacilky.
@karmela
@butterfly333 joj baby jasne poslem kazdej jednej ...tesim sa ale aj bojim 4 deti zvladnut bude drina
@zymga toto bude vaše štvrte dieta? Waau držím palčeky aby ste to všetko zvladli.
@butterfly333 nie toto je moje 5 ale starsia dcerka so mnou nezije chodi tu len na vikend
@suesue1983 vcera foto 11:47h - pozeram, ze nikto nereagoval na Tvoje fotky...Ja sa v kanaloch nevyznam, ale na spodnej fotke vidim dusika druhej /, nie kanalik...Je do ruzova, ci mylim sa???...Ak mas pochybnost, urob iny testik...Meska Ti uz MS?...Testuj o 2-3 dni znova 😉 Drzim palceky 🙂

@miriamn76 no daj vedieť že co to bude mojeno 😉