Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@crazy_girl1 no ja ked som ju pila mne zoslabla a skrátila sa na 4 dni..môže byt že na každého inak vplýva..Len co som ju brala pred 2-3r tak viac báb písalo že to mali podobne ako ja..
@kata011 krasne na 8dpo. Ja som 11dpo no bojim sa testovat lebo aj tak tam nič nebude
@crazy_girl1 8 dni je dosť akú dlhu ju mávaš zvyčajne ?
@karmela zvyčajne tak 5-6 dní. A tentoraz 8 😉 buď v tom má prsty alchemilka alebo to, že som sa vrátila z kúpeľov a telo takto zareagovalo. Netuším, nič iné som vo svojom živote nemenila... Jedine alchemilku som pridala pred pár dňami.
@kata011 myslím, že sa môžeš radovať. Aj ja vidíííím 🙂 Počkaj 2 dni a urob, už by mali byť koľajničky viditeľnejšie. 😉
@crazy_girl1 a začala si ju piť od 1Dc? Neviem no 8dni je dlho..Ked chceš otehu pi ju len do ovulky..😉Držím palce
@nikasaj ja mám termín 16.7.ani ja nezvraciam ale taká som lenivá bez síl nechce sa mi vôbec nič .som spomalená úplne.
@karmela prvé 2-3 dni som len špinila, až potom prišiel menzes original, aký ho poznám. Pravdou je, že som aj dostala skôr a vysadila som Inofolic, ktorý mi vôbec nepomohol, práve naopak... dva cykly úplne rozhádzal. Takže uvidíme, áno viem, že alchemilku mám piť len do ovu. Snáď ju odhalím včas. Dnes som 9DC, tak začínam s ovu testami.
@karmela a nech sa aj tebe zadarí čím skôr 🙂
@crazy_girl1 držím ti palce 😉✊
@crazy_girl1 ďakujem moja nech sa nám všetkým zadarí čím skôr aby sme sa tešili s // a neskôr z drobcov
@karmela verím, že to čoskoro príde... Niet nad pozitívne myslenie a dobrú energiu okolo seba. 🙂 Tak nech pod stromčekom máme 2x// 😀
@crazy_girl1 presne tak stále treba pozitívne myslieť hoc sem tam príde smútok ale ideme ďalej a treba šťastie skúšať ono príde na každú z nás 😊
@crazy_girl1 prve dni spinenia sa do menzesu nepocitaju, patria este do predchadzajuceho cyklu

Je to duch? Je to rapiclear...vem ze robia kanaliky ale toto je take do ruzova 8 DPO po limite