Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela je to zaroven aj primar na gynde povazovala som ho za cloveka rozumneho ale podla vcerajsieho uzaveru mam pocit ze pacientov berie len ako cisla,.. ano meska tyzden krasne mi aj ciarky silneju a on mi povedal ze ano vacok tak je ale dajaky maly len tolko... A zahlasil ak vam hcg nestupne pripravte sa v stredu ze si vas tu aj nechame
@marta_86 nechcem byt sprostá ale po takomto vyjadrení primára by som do jeho ordinácie viac nevstúpila..Ked ta pozná že sa snažíte uz dlho konečne prídeš že máš test pozitívny a ten funebrak-primár ti povie že v stredu si vás tu necháme a nevie ani výsledky ani nič čím by mal potvrdiť niečo zle..Och taký nech idu metat hnoj a nie starať sa o tehotné ženy
@marta_86 ja som sa takto dostala na pohotovosti do rúk gynekológa, ktorý mi v siedmom týždni (špinila som), ani neveril, že som tehotná (keďže v tom čase som ešte nemala za sebou prvú prehliadku u môjho gynekológa)... sono mi neurobil, krv nevzal, len ma vyšetril a trvrdil mi, že to mi určite len mešká menzes a už sa mi spúšťa... ale že teda ak si myslím, že som tehu 😀 tak si ma nechá na oddelení, lebo špinenie, či krvácanie nie je v tehotenstve žiadúce... a pichol mi vyvolávačku... tak som podpísala reverz a porúčala sa...
V 20tt som začala masívne krvácať z placenty... a vieš na koho som natrafila na pohtovosti? Opäť na toho ozembucha zo 7tt.... povedal mi, že hm.... to je také nijaké tehotenstvo (akože 20tt) ani veľa, ani málo.... na vložke som mala len špinenie, tak sa tváril, že som hysterka a nechal ma na oddelení... do pol hodiny sa zo mňa zliala krv a skoro som vykrvácala... s tým, že každých desať minút za mnou chodil primár a pripravoval ma na to, že ak nezastavia krvácanie infúzkami, budú musieť tehotenstvo ukončiť, ináč vykrvácam....
Takéto ohreblá nemajú čo robiť na stoličkách lekárov... keď sa to nevie správať a otvoriť si ústa na človeka ako na človeka... nech ide k mašine strkať súčiastky do prevodovky... tej neublíži... slovne...
@marta_86 Ahoj. Nedaj sa. Urcite sa daj este inde vysetrit. Ked ti krasne stupalo HCG nevidim dovod na kyret. Ked tak, nech ti v stredu zoberie krv (ci uz on, alebo ten druhy), ale kyret odmietni, nech urobi aspon 2-3 krvne testy, aby ste videli, ze to stupa a ten hlupak sa zmylil.
@marta_86 jednoznacne si urobila dobre rozhodnutie ked chces nazor ineho lekara a tak ako ti tu radia a pisu baby nemoze sudit z jedneho jedineho vysetrenia ze tehotenstvo nie je v poriadku...ved to babatko sa prave na zaciatku tehotenstva velmi rychlo vyvija...ako moze vediet ze o tyzden ho na ultrazvuku nebude krasne vidno a o dalsi tyzden uz nebude bit srdiecko...podla mojho nazoru je to dilino ktoremu sa nechce mrhat jeho drahocenny cas na asi podla neho nieco "banalne"
@marta_86 veru nadaj sa, ja verim tomu ze sa to vsetko bude dobre vyvijat.. to je primar asi taky, co sa uz pravdepodobne nezaujima ani o zeny a ich pocity a potreby ale o svoju penazenku.. ja som bola po tyzdni meskania u svojho dr, pozrel ma, nevidel ani len vacok, proste nic.. ale bavil sa somnou uz ako s tehotnou.. zobrali mi krv a 23.11 mam ist na dalsie sono.. ked som volala za krv mi len sestricka povedala ze tehu potvrdene.. skoda ze clovek musi zazit taketo jednanie s pacientom..
Aj ja verim ze to s tym mojim drobcom dame a ukazeme mu ze sa mame supoer 🙂
@marta_86 držím palce a súhlasím s babami.... ak nie je podozrenie na mimomaternicové tehotenstvo, tak si vydup ešte niekoľko krvných odberom s odstupom dvoch dní a sono! Nedaj sa 🙂 Ak nejde o mimoternicové tehotenstvo tak nie je dôvod sa niekam ponáhľať a kľudne môžu čakať aj do 7tt a sledovať odbery...
@marta_86 drzim Tebe i malej fazulke palceky!!!nech vsetko dobre dopadne.A ten lek to je kus hovada,taky pristup k pacientke?vyfackala by som ho....
@marta_86 Držím palce a myslím na Vás. Ja som toto zažila, ale mne fakt nestúpalo HGC ani testy netmavli. Ale prišiel spontanny potrat v 5. týždni. Tebe krásne tmavli, takže fakt nevidím dôvod, aby Ťa takto strašil. Ste v poriadku a drobčiatko sa v Tebe bude krásne vyvíjať, uvidíš. Hlavne kľud, škodíš sebe i bábätku. 😉

@karmela no on ma chce v stredu podla krvi ak nebude stupat hcg chce ma poslat na kyretaz velkost vacku neviem povedat ale jeho vysetrenie sa mi zdalo unahlene a nezodpovedne .. Som sa rozhodla ze poziadam o nazor ineho lekara