Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jjuulliisskkaa ďakujem...ešte sa moc neteším..počkám či príde alebo nepríde ms😉..skús tehu test a uvidíš na čom si😉..ja som dnes ten druhý nerobila z ranného moču a bol tam duch😉..som 12 dpo.ty koľko?
@sofinkaviktorka Skús z ranného moču, ked bude silnejšia, tak je to jednoznačne. Držim palce
@sofinkaviktorka vidím veľmi slabuckeho. Predtým som nevidela nič 🙂 držím palce aby poriadne silnel 🙂
@sofinkaviktorka je to tam ....😉 kolko dp si?
13dp tak za 2 dní by som mala dostať. Tak už len cakat🤔
@sofinkaviktorka skus o dva dni☺
@jjuulliisskkaa ak ta ciarka,ktora je blizsie k znacke MAX je testovacia,tak ovu test nie je pozitivny...je uplne normalne ze mas takyto test pred MS
@sofinkaviktorka a daj vedieť ako si dopadla 😉
Skúsim som nedočkala či sa to konečne podarilo
Dam😊
@sofinkaviktorka no ale ved ta druha ciarocka je ruzova 😊👐
@jjuulliisskkaa urob tehu testik, sama uvidis, co Ti na nom vyjde...Drzim palceky 😉
@sofinkaviktorka foto 20:38 - vidim ducha /, dufam, ze bude silniet 😉...Drzim palceky 😉
@sofinkaviktorka je to tam. Slabucke, ale je. 🙂
@jjuulliisskkaa vyzera to nadejne lebo max malokedy ujazuje takto silno ken ked je ovu alebo tehu tak ja na tvojom mieste by som si isla kupit tehu test drzim palce 😉
@sofinkaviktorka niečo tam slabulinke je no tehu to nemusí znamenat. Vela testov duchuje. No držím palce
@kudusko
Naozaj myslis???🙂 velmi si ma potesila. Pred cca 8-10 dnami mi ukazal ovu takto podobne, skusala som od 13DC a boli slabulinke, potom trosku silnejsia, a teraz po tych 10dnoch zas silna, skusim aj dnes cez obed🙂 tehu test som mala negativny vcera poobede, no som len 28DC a mrchu mam dostat az 32-34DC 🙂 prikladam fotky ovu testov, ktore ked u mna nereaguju su v takejto intenzite. Uplne spodny test je zo vcera, silny oproti zvysnym.
@luta13 dakujem🙂)) urobim po vikende, vcera poobede bol negativny, ale do mrchy mam este par dni cas🙂
@kaki221 ahoj🙂) ako si na tom?
Ja som asi 8DPO este len, no mavam krce v podbrusku kazdy den na par minut vzdy
@jjuulliisskkaa skus veru o par dni lebo z tych ovu testov co si pridala foto 7:05 nie je ani jeden pozitivny...
@nivea777
Dakujem za radu 🙂)) mne max takto ukazuje, silnejsi som este nemala, ovu test pepino bol tmavy pekne a max len takto ako spodny testik, inac bleducke, preto mam nadej stale :D
@jjuulliisskkaa nemoze byt mozne ze by ovu mala prebehnut az teraz?? mohla sa posunut a ak si si to neoverovala nijakym sposobom,jedine hlienom tak nato sa moc spoliehat neda..
@nivea777
Mala som aj spinenie slabucke dva dni, bolo to tyzden po MS, aj hlien bol v tom obdobi, aj som citila podbrusko. Myslis ze to nebola ovu? 😳 Tak potom neviem. Este mam dva ovu testy, len tak pre zaujimavost ich skusim dnes a zajtra, ci budu blede 🙂 som zvedava
@jjuulliisskkaa na 100% ti to povie len lekar ci prebehla.. ale podla toho,co pises by to asi mala byt ovu..ja osobne som nikdy spinenie nemala ale vela bab pisalo,ze pocas ovu to mavaju.. ak by sa naaahodou tento mesiac nepodarilo,skus si buduci cyklus merat BT teplotu. na nete je vela info o tom lebo ja som si nemieravala nikdy a tam je to asi naistejsie z domacich zistovani
@luta13 ahoj, tak na kontrolu sa nedostanem, dnes došla mrcha (43DC).... tak uvidíme ďalší cyklus ako bude

@kaki221 jeeeej velka gratulacia, dufam, ze budes tehulka 🙂)))) a ze sa k tebe pripojim