icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ibakika
11. mar 2014

Baby otazocka, ked idem v noci cikat o 3-tej å potom vstavam o 6-tej, ktory je ranny moc v ktorom by malo byt vic HCG.

satanka1
11. mar 2014

@ibakika kedy chodíš spať?medzi posledným WC a tým okolo 3 je asi väčšia pauza,tak asi vtedy...ale či na to nezabudneš o takom čase. Inak ja som mala vyské hcg aj poobede..okolo 2 som robila...teraz je väčšina testov už celodenných a veľmi citlivých

titulienka
11. mar 2014

@matulinuska tam uz fazulka urcite je 😉

karmela
11. mar 2014

@f3rari pepino bol asi chybný a vidis další krásne čiarky tak gratulujem urcite si tehulka 😵

f3rari
11. mar 2014

@karmela Dufam ze aj Dr. potvrdi 🙂 a dakujeeem 🙂

zuzka0405
11. mar 2014

@matulinuska Myslím, že čiarka ti bude už len silnejšia....

ibakika
11. mar 2014

@satanka1 mne uz z toho asi sisi å chytam sa kazdej slamky aj ked uz asi isto tusim ze mrcha 13.3. Dorazi

matulinuska
13. mar 2014

1.vcera poobede
2.dnes rano

Ja tam tie ciarky sice vidim ale su totalne slabulinke...lepsie to uz odfotit neislo :/

satanka1
13. mar 2014

@matulinuska vidim duchov 🙂

karmela
13. mar 2014

@matulinuska super ciarka silnie a gratulujem 🙂

valeriap
13. mar 2014

Žeby ? 🙂 pomoooc🙂

amonda
13. mar 2014

@valeriap podla mna ano 🙂

titulienka
13. mar 2014

@valeriap 🙂 🙂 🙂

titulienka
13. mar 2014

@matulinuska vravela som ....je to tam 🙂

karmela
13. mar 2014

@valeriap uz ti meska ms? Vyzera to dost nádejne 😉

valeriap
13. mar 2014

@karmela no to v tom že ja som mala ms ...len hneď ako skončili som mala taký čudný pocit bruchu 🙂 A bála som sa spraviť test ale dnes som spravila a ciarka tam bola hneď len slabá

ibakika
14. mar 2014

@satanka1 najdi aj mne.. vcera Ms neprisla ducha vidim sedofialoveho rovnakej sirky ale na fotke neni vidiet. Skus

satanka1
14. mar 2014

@ibakika 🙂))) ...ako je tam vidieť,kde má byť tá čiarka...slabulinký dušík....ale či tam je...na tom negatíve to vidieť trošinku viac..skús o pár dní 🙂

ibakika
14. mar 2014

@satanka1 dakujem to nie je z ranneho mocu. Bt som mala rano 37

satanka1
14. mar 2014

@ibakika skús citlivejší test a na rannom moči už až tak nezáleží..veľa testov je už celodenných...no a teplota vyzerá nádejne 🙂

ibakika
14. mar 2014

@satanka1 rano som si robila 25 a bol uplne slabunky a tento doobeda 10, este mam jednu 10 tak skusim rano.

satanka1
14. mar 2014

@ibakika ten 10 ráno nafoť som zvedavá.. 🙂

ibakika
14. mar 2014

@satanka1 aj ja, asi pojdem spat uz o osmej. Dnes som ale taka strasne unavena ze sa ani nebudem musiet nutit.

hviezdicka111
14. mar 2014

@jujlucka to nie je duch, ale pekna ciarka....gratulujem k tehotenstvu 🙂

ibakika
14. mar 2014

@hviezdicka111 ak si to pisala mne tak Dufam ze sa nemylis.

cherset
14. mar 2014

Ahojte, test som si robila dnes ráno, mám asi dva dni pred MS, ale nechcem sa ešte tešiť a hlavne tomu neverím !!! Čo si o tom myslíte?

ibakika
14. mar 2014

@cherset tes sa, keby som ja,mala take silne cierky....

cherset
14. mar 2014

@ibakika chvíľočku počkaj, aj ty budeš mať 🙂 ja tomu hlavne stále nemôžem uveriť ... 😲

ibakika
14. mar 2014

@cherset myslim ze kludne Mozes, zo srdca gratulujem. Uz sa neviem dockat rana, dufam ze Mrcha uz nepride a ciarka zosilnie.

cherset
14. mar 2014

@ibakika určite nepríde - potom daj vedieť ako testík. Ja tiež asi skúsim buď zajtra alebo pozajtra, inak sa cítim akoby mrcha mala každú chvíľu prísť, tak tiež dúfam že nepríde 😖