Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@missellis moja, "nevesaj hlavu"...si este len 9DPO, vyckaj a netrap sa...Viem, ako sa citis, no musis vydrzat, raz aj Ty objavis krasne //...Verim, ze coskoro a drzim Ti silno palceky...Trapenie sa a plac Ti urcite nepomahaju, ak by si bola tehu, preto sa netrap uz a vyckaj do terminu kedy mas mat MS...A modli sa, aby uz neprisla 😉 ...Boh s Tebou!
ženy :( včera som dostala výsledky zo Sona.Mám endometrialny polyp, pôjdem na odstránenie.Ale som mala plodne dni, a za dva týždne mám dostať ms a zistím či som tehu alebo nie.Neviete niektora,či sa to dá odstrániť aj keď budem tehu ? Lebo to je v maternici.. :(
@patkaamirko nie, musí sa to odstrániť predtým lebo aj dilatácia krčka nástrojmi a samotná polypektómia by mohli ohrozovať tehotenstvo
Ahojte baby...u mňa aj napriek duchom na teste sa dnes po dvoch dňoch meškania spustila ms😥...ráno som už radšej ani netestovala...myslím,že je to zbytočné...
@nina4 ďakujem...už som si tento mesiac bola istá,že to tam je...ms mi nezvykne meškať mám ju ako hodinky...a aj dva rôzne testy ukazovali duchov a to ani jeden nebol mamatest😞...po ms začneme odznovu,a snáď si na vianoce nájdem// krásne čiarky.. a nie len ja,ale vsetky baby čo sa tu snažia,a zatiaľ sa nedarí
@slnecnica333 nic nevidim...to by malo byt uz vidno ked meskaju
@barborka93 je to tam ;) gratulujem. Ja som si spravila vždy 25 kovy test pri oboch deťoch v deň,keď som mala dostať ms a vyšli tak ako Tvoje. Krásne silné koľajnice. Gratulujem.
@barborka93 aha teraz čítam to je ovu ;) prepáč, rýchlo čítam. ja som si myslela,že normálny tehu test. tak to neporadím,toto som nikdy netestovala.
@barborka93 treba spravit tehu test... netreba sa tesit predcasne ....
@looola och bože 🙁 a teraz čo na som tehu ? pred štyrmi mesiacmi som prišla o babo a zrejme to bolo koli tomu polypu..
@barborka93 Skus tehu testik 😉
@barborka93 och nemohla si si kupit radsej iny test? Ja pepino testom vobec neverim, odkedy mi tri duchovali za sebou :D Ale kazdopadne, ak aj ovu bol pozitivny tak asi to tak bude, gratulujem 🙂

@miriamn76 - som zvedavá strašné 😉