icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

chuchu86
18. nov 2016

@miriamn76 - som zvedavá strašné 😉

luta13
18. nov 2016

@adria88 foty zo stredy - snehobiele testy 🙂

luta13
18. nov 2016

@miriamn76 cakam na rano, a drzim palceky 🙂 snad budu palice // Verim, ze ano 😉

luta13
18. nov 2016

@missellis moja, "nevesaj hlavu"...si este len 9DPO, vyckaj a netrap sa...Viem, ako sa citis, no musis vydrzat, raz aj Ty objavis krasne //...Verim, ze coskoro a drzim Ti silno palceky...Trapenie sa a plac Ti urcite nepomahaju, ak by si bola tehu, preto sa netrap uz a vyckaj do terminu kedy mas mat MS...A modli sa, aby uz neprisla 😉 ...Boh s Tebou!

patkaamirko
18. nov 2016

ženy :( včera som dostala výsledky zo Sona.Mám endometrialny polyp, pôjdem na odstránenie.Ale som mala plodne dni, a za dva týždne mám dostať ms a zistím či som tehu alebo nie.Neviete niektora,či sa to dá odstrániť aj keď budem tehu ? Lebo to je v maternici.. :(

looola
19. nov 2016

@patkaamirko nie, musí sa to odstrániť predtým lebo aj dilatácia krčka nástrojmi a samotná polypektómia by mohli ohrozovať tehotenstvo

miriamn76
19. nov 2016

@luta13 @chuchu86 @karmela @happymia dievcata niiiic mozno slabulinky dusik aj to az po zaschnuti neni ho riadne ani vidiet☺. Od zajtra zacinam s ovu testikmi a budem cakat na spravnu chvilku😀😀😀

kaki221
19. nov 2016

Ahojte baby...u mňa aj napriek duchom na teste sa dnes po dvoch dňoch meškania spustila ms😥...ráno som už radšej ani netestovala...myslím,že je to zbytočné...

happymia
19. nov 2016

@miriamn76 veru zacni s OVU a šuuuuup na romantiku ❣️

nina4
19. nov 2016

@kaki221 to mi je ľuto.Je to do porazenia ked clovek vidi dve ciarky a aj tak mrcha dojde .Drzim palceky nech sa ti tehuľkovanie splni cim skôr.

kaki221
19. nov 2016

@nina4 ďakujem...už som si tento mesiac bola istá,že to tam je...ms mi nezvykne meškať mám ju ako hodinky...a aj dva rôzne testy ukazovali duchov a to ani jeden nebol mamatest😞...po ms začneme odznovu,a snáď si na vianoce nájdem// krásne čiarky.. a nie len ja,ale vsetky baby čo sa tu snažia,a zatiaľ sa nedarí

slnecnica333
19. nov 2016

6dni meskania.ten vrchny je ranny.pri prvom som uz mala riadne ciarocky.

kata011
19. nov 2016

@slnecnica333 nic nevidim...to by malo byt uz vidno ked meskaju

kata011
19. nov 2016

@missellis pepino testy su na velky prd...mne neukazali noc i keď rapiclear mi krasneho ducha ukazal.....vyskusaj este ten rapiclear mne ukazal uz 8 dpo pekneho.ducha kdesi je tu aj ta foto

barborka93
19. nov 2016

Baby vyšiel mi takýto ovu 20tkovy test z ranného moču ms by mala prísť zajtra

biba12
19. nov 2016

@barborka93 je to tam ;) gratulujem. Ja som si spravila vždy 25 kovy test pri oboch deťoch v deň,keď som mala dostať ms a vyšli tak ako Tvoje. Krásne silné koľajnice. Gratulujem.

biba12
19. nov 2016

@barborka93 aha teraz čítam to je ovu ;) prepáč, rýchlo čítam. ja som si myslela,že normálny tehu test. tak to neporadím,toto som nikdy netestovala.

sibalka21
19. nov 2016

@barborka93 treba spravit tehu test... netreba sa tesit predcasne ....

barborka93
19. nov 2016

@sibalka21 pôjdem kúpiť 😃zatiaľ to nič neznamená.
@biba12 keby to bol tehu test no už som nemala doma len ovu

patkaamirko
19. nov 2016

@looola och bože 🙁 a teraz čo na som tehu ? pred štyrmi mesiacmi som prišla o babo a zrejme to bolo koli tomu polypu..

karmela
19. nov 2016

@kaki221 ráno si test neskusala?

karmela
19. nov 2016

@barborka93 Skus tehu testik 😉

karmela
19. nov 2016

@miriamn76 veru tento cyklus vystihnes pekne ovu a na konci budú práve tehotenské čiarky 😉Stále tomu treba veriť aj ja sa chystám o 2h spraviť ovu testik tak uvidíme

karmela
19. nov 2016

@happymia budeme sa ta snažiť dobehnúť 😉 Pozdrav drobceka v brusinku 😘

miriamn76
19. nov 2016

@karmela ja az okolo siedmej.ked dojdem domov. ☺

karmela
19. nov 2016

@miriamn76 tak nech pekne tmavne a ideme sup nato 😊

kaki221
19. nov 2016

@karmela nie neskúšala...nemám doma ziaden a ráno vlialo,že vsa mi nikam nechcelo...mam.len digi clearblue...a nie je to zbytočné?

karmela
19. nov 2016

@kaki221 no neviem ked tebe čiarka silnie uz máš normálne ms?Ked tak Skus obyčajný test zajtra a uvidis ked bude silnejšia čiarka v pondelok k Dr nabehni ak bude slabšia tak to odchádza bohužiaľ s ms

barborka93
19. nov 2016

@chuchu86
@karmela
@sibalka21
@luta13 baby je to tam ja neverím normálne som sa rozplakala predsa len ten ovu test niečo predpovedal

sibalka21
19. nov 2016

@barborka93 och nemohla si si kupit radsej iny test? Ja pepino testom vobec neverim, odkedy mi tri duchovali za sebou :D Ale kazdopadne, ak aj ovu bol pozitivny tak asi to tak bude, gratulujem 🙂