icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bajuska0000
16. mar 2014

@1valeria1. No ja neviem... 😒 Bodaj by 😉

tinus999
16. mar 2014

@ibakika ok, ideme do toho spolu, dúfam že posledný krát, aby nám posledný test ukázal 2 čiarky ale tehotensky...😀
No kúpila som si od Lauritky 30 ovu a 10 tehu za 16€... 😀

tinus999
16. mar 2014

@ibakika ešte si si nerobila ovu testy?

ibakika
17. mar 2014

@tinus999 nie, vcera som dostala mrchu å dnes tak zosilila taku som nemala aspom dva roky. Ovu testy som vedela aj v dm- ke tak si ich pojdem kupit myslim stali 5ks 6eur.

tinus999
17. mar 2014

@ibakika tak to si radšej kúp tu na MK... Určite sú tu lacnejsie

matulinuska
17. mar 2014

Takze baby takto zosilnel moj "duch" z minuleho tyzdna 🙂...uz len ist k dr. na potvrdenie 🙂

kebulina
17. mar 2014

Ahojte žienky, pridám aj ja svoju skúsenosť s duchmi na teste.
Deň po vynechaní MS ma začalo dosť bolieť hrdlo, tak pred tým, ako som si išla dať do hrdla Tantum Verde som si radšej urobila test a bol slabo pozitívny (Pepino z DM). Tak už som si do krku nedala nič, len som kloktala slanú vodu. V sobotu ráno to isté, len tá druhá palička bola slabšia (tehu test Dr. Max) , celý deň mi už bolo nafigu, mala som zvýšenú teplotu, tak som stresovala, či to neuškodí krpcovi. A dnes doobeda som dostala menzes... :( Takže, pokiaľ mi to nebude meškať 2 týždne, už sa NETESTUJEM !!! :(

mirkovci
17. mar 2014

@kebulina to som tu aj ja už písala, len zostaneš v domnení že si tehu a nakonie nič. Testy si duchujú ao sa im zachce. Chodím okolo lekárne ako pes okolo klobásy ale nekúpim si ten test ani za toho otca... ved sa to aj tak dozviem 🙂

satanka1
17. mar 2014

@matulinuska gratulujem..som vedala,že z toho dušíka bude silná čiarka 🙂

1valeria1
17. mar 2014

@matulinuska krasne // Gratulujeem 😉

karmela
17. mar 2014

@matulinuska gratulujem

1valeria1
18. mar 2014

Ahojte prosim vas o radu....keby to bolo tehu tak je uz asi silnejsi vsak? Testik od vrchu pondelok,utorok a spodny dnes rano....

kristinka28
18. mar 2014

@1valeria1 ahoj ja som tiez mala tych duchov,a ked som kupila druhej znacky nebolo tam nic ,,ale sak uvidis ,ako dlho ti meska mrcha

1valeria1
18. mar 2014

@kristinka28 meska uz tyzden....:-/

kristinka28
18. mar 2014

@1valeria1 hm no mozno nieco bude ak ti meska 1 tyzden 🙂 ,drzim palce,,skus si urobit vecer testik niektorym ukaze vecer silnejsi ako rano ,,,,mozno mas nizke hcg,,,,ja som tiez na nervy mrcha ma mi prist 21 a testy su negativne,,,na druhych duchovia 🙂 ,bazalku mam 37 37,2..je pravda ze nemeram dlho ale cely tyzden mam rovnaku tak dufam ze nepride

kristinka28
18. mar 2014
kristinka28
18. mar 2014

@kristinka28 dala som ti do negativu 🙂

karmela
18. mar 2014

@1valeria1 ale su tam pekny duchovia to su testy jednej značky? Podla mna to bude tehu len hcg stúpa pomaly

snazilka1983
18. mar 2014

@karmela sak sa divaj ze jej tie testy skor slabnu takze HCG jej klesa, nestupa.

@1valeria1 no to by bolsi uz silnejsie keby daco bolo. myslim si ze dao bolo len to odchadza.

karmela
18. mar 2014

@snazilka1983 no niesom ista ci slabnú lebo ked sa testuje kazdy den tak minimálne vidiet rozdiel.mrcha jej meska a nie každej žene ukaze po dni meškania silne čiarky.ja by som to urcite este nededukovala ako ty pockala by som ci obdeň nebude silnejší.A tvoj názor nato ked ma žena HCG viac cez obed ako rano je tiez ze nieco odchádza? Lebo aj take existuje každá sme ina.

snazilka1983
18. mar 2014

@karmela no ja to sudim minimalne podla toho ze ked ti uz tyzden meska tak asi tam nebude daco ok. a ked si vsimnes na tom vrchnom ktory ma oznaceny ako č. 16 je vyrazne lepsia ta ciarka ako na tom spodnom č. 18 kde som ledva daco videla. takze aj keby pomalsie stupalo HCG ci obed alebo rano mala by ho mat minimalne taky isty. ja som sa natestovala za 5 rokov snazenia viac nez dost tak co to o tom viem.

karmela
18. mar 2014

@snazilka1983 ako myslis je to tvoj názor a môj názor od toho tu je MK ved uvidí sama co bude za pár dni.Ja som videla aky je rozdiel rano a poobede u kocky na teste.Takze preto o tom píšem.Ja zase na teste c16 vidím rozpitu druhu čiarku ale kazdy to moze vidiet inac.

piacere
18. mar 2014

Súhlasím so @snazilka1983 test č. 18 by mal byť min. taký silný ako test č. 16... za predpokladu, že ide o testy rovnakej značky, robené v rovnaký čas. Ale aj keby bol ten č. 18 robený poobede (čo nie je), tak by mal byť min. taký silný ako ten prvý, ináč hcg nerastie tak ako má.... Pri biochemickom som mala takéto testy a hcg mi klesalo tak pomaly, že ešte aj po mrche som mala nielen ducha na teste, ale v krvi stále hcg 21...

donna11
18. mar 2014

@karmela suhlasim so @snazilka1983 pri takom meskani uz musi byt vidno normalnu ciarku na akomkolvek teste..na tych testoch to ozaj slabne..ine by bolo, keby dotycna nepozna svoj cyklus, resp nevie presne, kedy ma ovu a vtedy sa da o meskani polemizovat z neskorsej ovu..ak presne vie, kedy bola a testy pri meskani su taketo, nic z toho nebude..a nepomoze ani negativ testov, zbytocna praca..treba sa trosku uvolnit, mysel zamestnat niecim inym a podari sa.. 🙂

karmela
18. mar 2014

@donna11
@piacere
@snazilka1983 ok baby ved som napísala svoj názor @valeria sa mozno časom vyjadrí ci to bolo tehu ci nie.Ved sa pýtala na názor ci nie?ja som napísala svoj a vy svoj o co tu ide? O hádky? Ved ona sama vie ako sa cíti a ako sa to vivinie ja som jej nedala do ruky materskú knižku tak sa brzdite baby ok

donna11
18. mar 2014

@karmela nik sa tu nechce hadat, len sa treba realne pozriet na dany stav a netreba si robit zbytocne iluzie..kzdy ma pravo na svoj nazor.. 🙂

snazilka1983
18. mar 2014

@karmela viem ze vyjadrujes svoj nazor. ale kazdy vidi ze to na tych testoch nevyzera dobre a takto v nej udrzujes falosnu nadej. ja nechcem byt zla. sak sa nepodarilo teraz podari sa inokedy. ale naco v nej zivit nazor ze mozno je tehu? aj ja vidim na prvom teste rozmazanu tu ciarku na druhom je uz vidno ze to ciarka no fuuuurt je ten posledny slabsi. pozri si v mojom albume testiky su medzi nimi rozdiely dvoch dni a nie kazdy je robeny rano a cez to vsetko boli medzi nimi pekne rozdiely. proste zivit v niekom falosnu nadej to nevidim ako spravne.

karmela
18. mar 2014

@donna11
@snazilka1983 no baby ani ja sa nemienim hádať,ani v nej nechcem vzbudzovať falošnu nádej.Pisala som podla mna to bude tehu nie na stopro si tehu.Ale to je jedno,preto som sa jej aj pytala ci su to testy jednej značky.Lebo urcite viete aj vy ze sa stane ze testy ukazujú ducha a potom nic a kúpy inu značku a bud je čistý ako ľalia alebo je tam uz výrazná ciarka.

snazilka1983
18. mar 2014

@karmela urcite ano ale toto su testy jednej znacky

karmela
18. mar 2014

@snazilka1983 no tak uvidí sa co z toho bude.Ja som toho názoru ze kým ms nieje tak vždy tam nejaká šanca je.A vidím ze si tehula tak vela zdravicka obom