Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sofinkaviktorka fakt tam nic nieje ani na tomto ani na predchadzajucich. Ver....su tu baby ktore vidia aj neviditelne
@luta13 dakujem pekne,ty vzdy vies tak potesit,povzbudit vsetky baby tu 🙂 nie nepisala asii,iba lajkla,nevadi,pomohla si ki svojimi prispevkami,pretoze aj ja v bruchu citim.akoby balonik od zaciatku,aj unava..a zvlastne,ze to kolostrum uz nie v takom.mnozstve..už skoro nic..sem tam.kvapka 😀
@adria88 nie nebrala som nikdy nic...Cely zivot odkedy som zacala sexualne zit som brala len antiku...Ked som chcela prve dieta, vysadila som ju v marci-aprili 2007 a oznamila to priatelovi (terajsiemu muzovi)...Ten zahlasil, ze teda bude davat pozor, pretoze on dieta este nechcel, ze az v 30-tke (vtedy mal 26r.) ☹...No ja som zas dufala, ze mu ubehne ( hodiny mi bili ako zvony uz od 20 rokov, no ziadny nadejny muz buducnosti nebol k nablizku 😀 )...A v oktobri 2007 mu ubehlo...Po porode, ked zacala chodit MS, som brala slabe antikoncepcne pirule, aby neskodili malemu, kedze som kojila 3 roky...Ked som ho odstavila, dali mi zas normalnu silnu antiku 😉...V septembri 2013 sme sa s priatelom vzali a ja som v ten mesiac vysadila antiku a cakala, ze mu zas ubehne...Lenze on byval od aprila 2012 v DE a chodil domov po 2 mesiacoch len na tyzden - aj tak som tuzila, nech mu ubehne...No od jula 2014 byvame spolu v DE a od november 2014 zacal so mnou konecne aktivne spolupracovat na druhom babätku - cely oktober som doslovne prerevala tuzbou byt tehu ☹ ...V januari som otehotnela - jedine, co som pouzivala boli ovutesty a sledovala som si plodny hlien...Teraz beriem zas slabu antiku - minipilule - MS sa mi stratil zatial uplne, takze tehu nehrozi...On dalsie dieta uz nechce, ze 2 stacia, no ja tuzim este po jednom, ale az tak za 5 rokov, aj ked mi nie je odporucane byt uz tehu, kvoli 2x SC a tenka stena maternice v oblasti sitia, no verim, ze s Bozou pomocou by som aj tretie v pohode vynosila a porodila a verim, ze raz ho este ukecam a vynosim 😉...Snad 😉 ...Boh zehnaj nas vsetky, ktore tuzime!!! 🙂 Takze takto obsirne k Tvojej otazke - asi som sa potrebovala vyventilovat aj ja...Vdaka, ze si si to precitala teraz dokonca...Tebe drzim silno palceky a aj vsetkym, ktore tu pisete, ste zufale a cakate na tie palice krasne // 😀 ...Raz budu u vsetkych snaziliek - verim tomu na 100% 😉
@eleonora2705 ten balonik je asi zväcsujuca sa maternica myslim...Ja som to citila este pred terminom ocakavanej MS - zopar dni po ovulke, a veru bola to prva moja indicia, ze sa nieco deje s mojim telom ine, ako obvykle...Druha bola, ze mi boli oteplovacky male 2 tyzdne od ovulky a predtym uplne sedeli ako uliate...Tretia indicia teda meskal MS 1 den a potom testy ukazali // 😉...Este raz Ti prajem krasne tehu - uzivaj plnymi duskami 😀...A dakujem za koment 😉
@luta13 no veru maternica..ja som.to citila den po minulej ms..lebo pred nou som.memala ziadne priznaky..pred tehu ma boleli prsia a v den ms brucho,krize..ale.po porode ma len.krize zvykli..a ted ani unava,nalady,chute nic..a v den,ked mi koncili.sme.mali lasku,a potom.som zacala spinit,aj.na druhy.den a odvtedy vaacsie brusko,prsia,ppotom ma zacalo naduvat,nalady,chute,nechute,cjoroba,tiez nos zapchaty,hrdlo,teplota,po tyz.to.prešlo tak hmed som.tusila,ze asi som.v tom..lebo v minulom tehu to bolo podobne..ze hmed po ms prsia stale.boleli aj nalady,chute aj choroba.tak teraz newiwm,ci ke.moNe zeby som otehu vtedy,abo tesne pred ms..lebo aj den.pred smee mali lasku..nuz,snad sa. dozviem len.na sone 😉
@luta13 v pohode, rada som si to prečítala 🙂 ja antiku brať nemôžem, nerobila mi dobre, som musela vysadiť a teraz beriem pár dní kyselinu listovú a vápnik, inak nič extra... minulý mesiac som začala s alchemilkou, to plánujem aj teraz, keď mi príde ms a samozrejme treba sa asi aj častejšie ľúbiť 😀 pravdupovediac, tento mesiac sme tomu moc nedali, jednoducho sa nedalo 😒 ale treba sa ľúbiť vždy, keď príde chuť a potom motyka vystrelí a dočkáme sa všetky 2 krásnych // 😎 😎 😎
@looola jasné jasné o všetkom sa informujem ak budem tehu ☺ mo mám na teba jednu otázku... ovu som mala 14 15 16 DC a ten číry hlien som mala na 15DC .. Dnes som 20DC a mala som tsky podobný ako pri ovu tiež sa natahoval a bol taký mliečny.A už večer okolo siedmej som mala biely kremovy.Nezapacha ani nestipe.Na test je ešte priskoro keďže za 10 dni čakám ms .. Je taký vytok pred mrskou normálny ? predtým som ho nezaregistrovala.. 😘
@looola ešte som ti k tomu chcela napísať že mám 30 dnovy cyklus
@eleonora2705 tak sa tu budeme spolu gulkat 😉
@eleonora2705 no paráda tak nech sa nám ty naši drobci pekne predvedú chcem aj hneď foto aj ked bude úplne malinké 😊
@eleonora2705
@nina4
@olylili kocky aj ja som mala ms 20.10 zajtra sa objednáva ku gynde
@patkaamirko tak to Ti iné baby lepšie poradia lebo ja som tie výtoky pri ovulácii nemala , iba podľa bolesti som sa orientovala kedy mám ovuláciu, vôbec som nemávala ten ovukscny hlien vo forme vytoku

@nina4 držím silno prsty, nech je všetko nakoniec v poriadku!!! držkajte sa 😉