Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Kocky tak ten prvy 16 je vecer okolo 8mej a 17,18 boli rano.....mam tyzden meskania...ovu bola ani neviem kedy....riadna vymena nazoru sa tu strhla......
@1valeria1 Ahoj,ja som testovala každý den ráno aj večer tou istou značkou... najskôr dúšik potom silnejšia čiarka a na 3 den vôbec nič ! bolo to hrozné... další test nič moc, ale aspon slabý dúšik,... všetko bolo v poriadku,mám zdravého syna,iba testy neboli...takže radšej zájdi k dr tam budeš na istom ,držím palce nech je to o.k. 😉
@1valeria1 Ahoj. Testovala by som každý druhý deň,nie každý deň. Nechcem ti tvrdiť,že si alebo nie si tehu na to odborník nie som, ale sú aj také prípady kedy test ukáže aj po 2-3 tyz meškania zreteľnu čiarku a každá z nás je iná. Alebo zájdi k dr tam budeš vedieť presne na čom si.
@1valeria1 mna by zaujimalo ako vyzera dnes test 🙂
leboo podla mna som nazoru co @karmela c.16 je rozpita ciarka sice je to lepsie vidiet ale preto lebo je to rozpite.... a aaanno hcg stupa obden cize nemusi tam byt nejaky velky rozdiel... hlavne ze to tmsvne....ako to vyzera? mrcha prisla? alebo ako test? hod foto 😉
drziim palce 😉
ja som si robila test 2 dni pred MS tiez bola velmi slabucka,manzel vravel ze to moze bit aj omyl,a druhy som robila 2 dni po MS ako mi mala zacat a v tedy sa ukazala silne.....
@mishel8655 ja som pri malej mala tento test ale uz tam boli jasne koľajnice.Neboj urcite zosilnie skús si kúpiť 10 test v drogerii alebo lekárni ten pruzkovy 😉
@mishel8655 tak podla mna tam bude tiez čiarocka 😉 teraz po čase ked zaschol test nieje ciarka trosku silnejšia? 🙂
@mishel8655 Máš pekný test,určite to bude silnejšie. Tieto testy som mala vždy o niečo slabšie ako napr. klasické pasikove ,ale je z nich tehu. Držím palce.
@zuzka0405 dakujem za nazor. som zvedava..bodaj by ste mali pravdu. len skoda ze ma hrozne boli bucho ako by som mala dostat...
@mishel8655 V pohode nemáš za čo. Bolesti ako pred MS môžeš mať pri tehu je to normálne.
uvidime co to bude. idem si spravit este asi iny test lebo som zvedava co ten ukaze
@mishel8655 nie podla mna sa nebudú mýliť,urob si testik zajtra rano z prvého ranného mocu a ciarka bude silnejšia 😉
@mishel8655 Aj ja si myslím, že nemylia sa určite si tehu,len na tých kazetovych je čiarka väčšinou slabšia aspoň ja som ju slabšiu mala oproti iným testom.
ahojte baby mne meškaju dnes 9 dni a neviem či som vtom bolieva ma pod brušku tak 4 minuti alebo 5 a potom nič a som velmi unavena moze byt to tehotenstvo test som si nerobila nechcem sa sklamat prosim vas podla vas som vtom? porate mi 😉

@karmela dakujem 😉