Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simbatko na spodnom teste je ciara.Dufam ze pisem spravnej maminke
@eliska1986 áno spravnej..;) Za par dni skusim spravit dalsi..
@simbatko drzim palce nech ciarocka silnie🙂
@eliska1986 Dakujem ;) Hadam sa ukaze lepsia ciarka ak sa ukaze :(🙂
@barborka93 takze termin kontroly mas u Dr. - som rada...A nechcem byt hnusna, ale tesi ma trosku aj to, ze si vracala - znak toho, ze drobcek sa zabyvava u Teba a ze sa mu tam paci 😉...Upratuje nepotrebne, co mas v tele a co mu nevonia 😀...Uzivaj vsetko...Konecne si sa dockala, myslim, ze dlho si bola v tejto teme...No daj potom vediet vysledok, pripadne fotecku fazuliaka maleho 😀
@eleonora2705 pri prvom mi brusko bolo vidiet az okolo 3 -4 mesiaca - zacinala som s 54kg svojej vahy...Pri druhom tehu som zacinala so 66kg svojej vahy, no brusko bolo vidiet uz hned v 2 mesiaci - ked ratam od poslednej MS...Sranda na tom je to, ze zaciatkom Januara 2015 (hned prvy tyzden) bola u nas moja sestra - skusali sme si oteplovacky na sankovanie...Moje mi sedeli ako uliate a boli akurat...No 25.1. - 14DPO a zaroven to bol den ocakavanej MS, som ich uz nezapla vobec, ani so stiahnutym bruchom!...Bolo mi to divne, no nieco som uz tusila, ale myslienku, ze by som mohla byt tehu som hned hodila za hlavu, aby som nemala potom sklamanie...No takze je pravda, ze druhe a dalsie tehu vyskoci srusenko ovela skor...No je to mozno individualne aj podla kondicie a tela zeny...Ja som necvicila vobec po prvom a 12kg navyse mam doteraz + po druhom k tomu este +11kg = spolu 23kg nadvahy...Je to nadvaha, nas moju vysku 159cm by som mala vazit priemerne 54kg - moja povodna vaha spred 9 rokov 😉...A zas ja blbec tu rozpisujem litanie - hrozna som 😔
@eleonora2705 silno stiahnute brucho a so zadrzanym dychom 😀 - 19DPO - 30.1.2015
@eleonora2705 o mesiac a pol neskor 😉 - 14.3.2015
@eleonora2705 o dalsie 3 tyzdne - 8.4.2015...atd...Potom to uz rychlo islo a brusko sa stale zväcsovalo..........Bolo to uzasne cele - pre mna najkrajsie obdobie v mojom zivote 😀
@kata011 Vifonky su fajn, ak tam nedas sacok s chilli, ci tym stiplavym korenim...Korenene urcite nie, ja som za cele obe tehu nezjdela ani zrnko paliveho nicoho...Teraz kojim a taktiez nejem nic stiplave a ani chut na to nemavam vobec - detmi ma stiplave omrzelo navzdy asi 😉...Takze kludne si zalievaj, ak mas na to chut - teda nie Ty, ale drobcekovi asi chutia 😀...Ber do uvahy fakt, ze tehotne azijske zienky to jedia kazdy den a su v pohode...
@zymga Dufam, ze uz si uplne spokojna a kludna, pretoze toto je ozaj 100% testik, tmavsi uz byt nemoze...Gratulujem dalsikrat a snad das vediet po kontrole u Dr., co a ako, pripadne nam sem hod fotecku fazulky malej 😉...A tento dokonaly testik si odloz na pamiatku - je to vystavny kus 😉
@patkaamirko moja neviem Ti poradit v tomto - ohladom sliznice atd...No jedno je iste a tomu verim...Co sa ma stat, sa stane!...Je to v Bozich rukach...A ak v Neho veris, modli sa, nic ine Ti nezostava...Len cakat a modlit sa...Ako aj ja som robila vyse 3 mesiace 😀...Pretoze aj zazraky sa deju, v to verim ja a je tu vela zien, ktore zazrak prezili, ci prezivaju 😉...Boh s Tebou moja, neboj, coskoro budu // na Tvojom testiku 😀
@luta13 och Ďakujem za tvoje povzbudzujúce slová 🙂🤗 áno verím a tiež to vkladám do rúk Bozich. .Ak mám byť tehotná tak budem 😄
@jjuulliisskkaa tažko povedať vyzerá este mokrý akoby
@jjuulliisskkaa na tychto testoch som aj mala duchov a nebolo to tehu. Drzim palce aby to u teba bolo inak☺
@eleonora2705 ajoj no jan som mj volala zek aspon objednat a pytal sa na potiaze tak som mu povekdala ze spinim a on ze okamzite mam prisť mozno ma tiez respekt ked som mala to MM prisli mi na to az ked som uz krvacala do brucha do vtedy ma presviedcali ze ved keby som tehotna tak to vidia aj na sone no hrôza.Krv mi veru nebral ze az ak po vyvolavacke nodostanem MS tak potom.
@karmela
Uz je testik suchy, po 2h od testovania. Nejaky zvlastny mi pride. Pridavam foto, na kanalik je prihruba ta ciarka, nie?
@jjuulliisskkaa Ten dnesny vyzera divne. Akoby bol rozpity. Povazovala by som ho za chybny.

@ivi727 kolky DPO?