icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

olylili
23. nov 2016

@ivi727 kolky DPO?

ivi727
23. nov 2016

@olylili 9 DPO. viem že je to ešte skoro ale stále mi duchujú testy a ja proste nevydržím čakať. mám v okolí príliš veľa lekární :D

meli8412
23. nov 2016

@zymga Gratulujem, to su riadne kolajnice 😀

olylili
23. nov 2016

@ivi727 to ja som taká istá závislá na tom včera som si zase robila 😀

ivi727
23. nov 2016

@olylili nikdy som nechápala túto "mániu"....posledný čas to chápem až priveľmi dobre :-/ :D

olylili
23. nov 2016

@ivi727 predošlé tehotenstva jeden test a dosť a teraz? 😀

eliska1986
23. nov 2016

@simbatko na spodnom teste je ciara.Dufam ze pisem spravnej maminke

simbatko
23. nov 2016

@eliska1986 áno spravnej..;) Za par dni skusim spravit dalsi..

eliska1986
23. nov 2016

@simbatko drzim palce nech ciarocka silnie🙂

simbatko
23. nov 2016

@eliska1986 Dakujem ;) Hadam sa ukaze lepsia ciarka ak sa ukaze :(🙂

luta13
23. nov 2016

@barborka93 takze termin kontroly mas u Dr. - som rada...A nechcem byt hnusna, ale tesi ma trosku aj to, ze si vracala - znak toho, ze drobcek sa zabyvava u Teba a ze sa mu tam paci 😉...Upratuje nepotrebne, co mas v tele a co mu nevonia 😀...Uzivaj vsetko...Konecne si sa dockala, myslim, ze dlho si bola v tejto teme...No daj potom vediet vysledok, pripadne fotecku fazuliaka maleho 😀

luta13
23. nov 2016

@eleonora2705 pri prvom mi brusko bolo vidiet az okolo 3 -4 mesiaca - zacinala som s 54kg svojej vahy...Pri druhom tehu som zacinala so 66kg svojej vahy, no brusko bolo vidiet uz hned v 2 mesiaci - ked ratam od poslednej MS...Sranda na tom je to, ze zaciatkom Januara 2015 (hned prvy tyzden) bola u nas moja sestra - skusali sme si oteplovacky na sankovanie...Moje mi sedeli ako uliate a boli akurat...No 25.1. - 14DPO a zaroven to bol den ocakavanej MS, som ich uz nezapla vobec, ani so stiahnutym bruchom!...Bolo mi to divne, no nieco som uz tusila, ale myslienku, ze by som mohla byt tehu som hned hodila za hlavu, aby som nemala potom sklamanie...No takze je pravda, ze druhe a dalsie tehu vyskoci srusenko ovela skor...No je to mozno individualne aj podla kondicie a tela zeny...Ja som necvicila vobec po prvom a 12kg navyse mam doteraz + po druhom k tomu este +11kg = spolu 23kg nadvahy...Je to nadvaha, nas moju vysku 159cm by som mala vazit priemerne 54kg - moja povodna vaha spred 9 rokov 😉...A zas ja blbec tu rozpisujem litanie - hrozna som 😔

luta13
23. nov 2016

@eleonora2705 silno stiahnute brucho a so zadrzanym dychom 😀 - 19DPO - 30.1.2015

luta13
23. nov 2016

@eleonora2705 o mesiac a pol neskor 😉 - 14.3.2015

luta13
23. nov 2016

@eleonora2705 o dalsie 3 tyzdne - 8.4.2015...atd...Potom to uz rychlo islo a brusko sa stale zväcsovalo..........Bolo to uzasne cele - pre mna najkrajsie obdobie v mojom zivote 😀

luta13
23. nov 2016

@luta trosku viac "tabu" fotka, co uz 😎

luta13
23. nov 2016

@kata011 Vifonky su fajn, ak tam nedas sacok s chilli, ci tym stiplavym korenim...Korenene urcite nie, ja som za cele obe tehu nezjdela ani zrnko paliveho nicoho...Teraz kojim a taktiez nejem nic stiplave a ani chut na to nemavam vobec - detmi ma stiplave omrzelo navzdy asi 😉...Takze kludne si zalievaj, ak mas na to chut - teda nie Ty, ale drobcekovi asi chutia 😀...Ber do uvahy fakt, ze tehotne azijske zienky to jedia kazdy den a su v pohode...

luta13
23. nov 2016

@zymga Dufam, ze uz si uplne spokojna a kludna, pretoze toto je ozaj 100% testik, tmavsi uz byt nemoze...Gratulujem dalsikrat a snad das vediet po kontrole u Dr., co a ako, pripadne nam sem hod fotecku fazulky malej 😉...A tento dokonaly testik si odloz na pamiatku - je to vystavny kus 😉

luta13
23. nov 2016

@patkaamirko moja neviem Ti poradit v tomto - ohladom sliznice atd...No jedno je iste a tomu verim...Co sa ma stat, sa stane!...Je to v Bozich rukach...A ak v Neho veris, modli sa, nic ine Ti nezostava...Len cakat a modlit sa...Ako aj ja som robila vyse 3 mesiace 😀...Pretoze aj zazraky sa deju, v to verim ja a je tu vela zien, ktore zazrak prezili, ci prezivaju 😉...Boh s Tebou moja, neboj, coskoro budu // na Tvojom testiku 😀

luta13
23. nov 2016

@simbatko fotka na prd, no nieco sa mi tam mari, akoby dusik...Testuj za 2-3 dni a hod sem potom trosku lepsiu fotku, ak Ti pojde...Verim, ze sa Ti dost aj ruky triasli od nervozity...Ty vidis daco volnym okom?

luta13
23. nov 2016

@ivi727 vcera foto 20:32h - vidim dusika, drzim palceky, aby tmavol 😉

patkaamirko
24. nov 2016

@luta13 och Ďakujem za tvoje povzbudzujúce slová 🙂🤗 áno verím a tiež to vkladám do rúk Bozich. .Ak mám byť tehotná tak budem 😄

jjuulliisskkaa
24. nov 2016

Ahojte kocky🙂 takto skoro pisem, robila som si test dnes rano, pridavam foto. Co myslite?

karmela
24. nov 2016

@jjuulliisskkaa tažko povedať vyzerá este mokrý akoby

miriamn76
24. nov 2016

@jjuulliisskkaa na tychto testoch som aj mala duchov a nebolo to tehu. Drzim palce aby to u teba bolo inak☺

milos32nika21
24. nov 2016

Baby vcera krasny duch aspon ako taka nadej s dnes veru nic a to som celu noc rozmyslala ze urcite uz bude silnejsia 😕

nina4
24. nov 2016

@eleonora2705 ajoj no jan som mj volala zek aspon objednat a pytal sa na potiaze tak som mu povekdala ze spinim a on ze okamzite mam prisť mozno ma tiez respekt ked som mala to MM prisli mi na to az ked som uz krvacala do brucha do vtedy ma presviedcali ze ved keby som tehotna tak to vidia aj na sone no hrôza.Krv mi veru nebral ze az ak po vyvolavacke nodostanem MS tak potom.

jjuulliisskkaa
24. nov 2016

@karmela
Uz je testik suchy, po 2h od testovania. Nejaky zvlastny mi pride. Pridavam foto, na kanalik je prihruba ta ciarka, nie?

jjuulliisskkaa
24. nov 2016

Moj vcerajsi test je spodny a horny je dnesny. Ach kazdy mesiac dufam. Tento mesiac som zatial 36dc, najdlsi som mala 35dc po vysadeni HA v juli.

ejuska2586
24. nov 2016

@jjuulliisskkaa Ten dnesny vyzera divne. Akoby bol rozpity. Povazovala by som ho za chybny.