icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

crazy_girl1
27. nov 2016

@missellis do Vianoc to dáme, nezabúdaj 😉

kata011
27. nov 2016

@jjuulliisskkaa nič tam nevidím

nivea777
27. nov 2016

@jjuulliisskkaa ked si mala ovu az 27Dc + lf 14 cca tak ti este ani nemeska..posunula sa ti MS

simbatko
27. nov 2016

Baby co znamena ked je krcok nizko??

karmela
27. nov 2016

@crazy_girl1 tak držím palce aby sa tie pocity naplnili do bodky a bola s teba tehuľka 😊

karmela
27. nov 2016

@happymia zajtra sa potom ozvy s dobrými správami a peknou fotecku 😘

marsellinpir
27. nov 2016

Ja uz sa ani nepokusam testovat necham to uz tak co ma prist pride

marsellinpir
27. nov 2016

😕

simbatko
27. nov 2016

Neviem mozno sa mi zda..ale na tretom obrazku je dusik..asi...neviem presne

ala82
27. nov 2016

Aj mne sa zda ze ns poslednom je slabulinky duch.skus test urobit o par dni.test si si robila teraz?ak ano skus urobit rano

crazy_girl1
27. nov 2016

Dievčatá, netestujte príliš skoro. Ja viem, že to každú z vás láka, ja som presne taká istá... ale tento cyklus som sa zaprisahala, že odtestujem až v deň mrchy, nech predídem prípadnému sklamaniu. Je iné, keď príde menzes a musíme sa s tým zmieriť s určitosťou, ako keď denne testujeme a dúšika nikde. Okrem vyhodených peňazí sa sklamanie do mrchy ešte zväčšuje!!!
Takže hlavne pozitívne myslenie a trpezlivosť.
Prepáčte, to je len môj skromný názor, ktorý vôbec nemusíte brať na vedomie. Len som cítila, že to musím napísať, dnes mám ťažký deň.
Držte sa, snažilkujte, tehuľkujte. Myslím na vás a silno stískam päste 😉😘

luta13
27. nov 2016

@missellis je mi to luto ☹...Snad v nasledujucom cykle Ti to uz vyjde 🙂

luta13
27. nov 2016

@miriam111111 gratulujem, testik krasny...Daj nam potom vediet, ako si dopadla u Dr...Pekne len oddychuj a uzivaj tehulkovanie...A nezabudni, kazde tehu nemusi byt rovnake, no moze mat uplne iny zaciatok, aj priebeh, aj koniec 😉

luta13
27. nov 2016

@marsellinpir na najspodnejsej fotke vidim jemnucickeho dusika...Testni zas o 2-3 dni, snad tam daco viac uvidis 🙂 ...Drzim palceky

simuska99
Autor odpoveď zmazal
miriamn76
28. nov 2016

@simuska99 este nezufaj su zeny ktorym test ukazal az ked im meskala ms☺. Pokial nedojde vzdy je nadej.

dagaz
28. nov 2016

@simuska99 preco sa tak skoro vsetky testujete? Ved toto musi byt neskutocna zataz na psychiku. Preco sa nepocka na ms a az ked nedojde testnut?

simuska99
28. nov 2016

V pohode nemám záťaž na psychiku ja to beriem tak keď to má byt tak to má a keď nie tak nie ....

lela123
28. nov 2016

dagaz, moja reč. To je naozaj len trápenie. A dieťa má byť radosť

sibalka21
28. nov 2016

moj nazor je, ze keby si to tak naozaj brala ze ked to ma prist tak to pride, tak by si sa netestovala 5 dni pred MS... Ale pockala by si ci pride alebo nie... Pokial este nevies ci pride alebo nie tak mas stale nadej

sasenka04
28. nov 2016

simuska99 mne test ukazal ze som tehotna az po 8 dnoch od meskania aj to bola uplne slabucka ciarka...neskor som otehotnela takze hcg nebolo take vysoke...dievcata pocuvajte co vam radia ostatne baby...niekedy sa naozaj oplati pockat a zbytocne sa nestresovat tym ze test je pred ms negativny

luta13
28. nov 2016

@simuska99 no ako pisu baby...Pockaj do MS, ak nepride, potom testni...Co ma prist, pride...Netlac na pilu...Boh Ta zehnaj, drzim Ti palceky! 😉...teraz kukam lepsie na test, no zda sa mi tam dusik - Baby pozrite lepsie, ci sa to len mne zda? 🙂

kchan
28. nov 2016

@simuska99 ahoj, to máš test s citlivosťou 25ml?? Ten ti ešte nemusí ukázať aj keď si možno tehu... Skús počkať aspoň dva dni a testuj s 10ml citlivosťou ;) mne pepino ukázal ducha 3dni pred MS 😉

simuska99
28. nov 2016

Ja som nepovedala že dieťa neni radosť ...
Mám dcérku a je všetko v mojom živote !
Testovala som skôr lebo na to je založená táto skupina a čítam vaše príbehy už 4mesiace a teraz sme sa rozhodli s manželom že sa pokúsime aj o druhé ...
Takze tak a keď si myslite že je to trápne tak na čo ste v tejto skupine kde sa hľadajú suchý na testoch ?

simuska99
28. nov 2016

@kchan áno 25ml to bola ...
Počkám už do piatku a keď nepríde potom urobím 🙂

happymia
28. nov 2016

ahojteee babenky 😁@karmela @luta12
@miriamn76 .... drobcek nam kraaasne podrastol amme skoro 2cm sme uz velkaciky ,rucicky a nozicky su na svojom mieste a pan dr. bol taky zlaty ,ze maminke pre pokoj duse a radost pustil nahlas pulzujuce srdienko a viete co? bilo mi ostosest a maminka samozrejme slzicky v ociach lebo take stastie ake som jej ja do zivota priniesol , to neprekona NIKTO 👶🏼💓

happymia
28. nov 2016

@karmela teba nejak neoznacilo ! 🤗🍀

happymia
28. nov 2016

@luta13 a tebe som pre zmenu skomolila nick haha ide mi

ejuska2586
28. nov 2016

@happymia Srdečne gratulujem. Drobček je už naozaj veľkáč. Prajem krásne tehotenstvo...

miriamn76
28. nov 2016

@happymia to je tak krasne malinkemu je dobre vie ze uz teraz ho velmi lubite❤