Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jjuulliisskkaa nič tam nevidím
@jjuulliisskkaa ked si mala ovu az 27Dc + lf 14 cca tak ti este ani nemeska..posunula sa ti MS
Baby co znamena ked je krcok nizko??
@crazy_girl1 tak držím palce aby sa tie pocity naplnili do bodky a bola s teba tehuľka 😊
Neviem mozno sa mi zda..ale na tretom obrazku je dusik..asi...neviem presne
Aj mne sa zda ze ns poslednom je slabulinky duch.skus test urobit o par dni.test si si robila teraz?ak ano skus urobit rano
Dievčatá, netestujte príliš skoro. Ja viem, že to každú z vás láka, ja som presne taká istá... ale tento cyklus som sa zaprisahala, že odtestujem až v deň mrchy, nech predídem prípadnému sklamaniu. Je iné, keď príde menzes a musíme sa s tým zmieriť s určitosťou, ako keď denne testujeme a dúšika nikde. Okrem vyhodených peňazí sa sklamanie do mrchy ešte zväčšuje!!!
Takže hlavne pozitívne myslenie a trpezlivosť.
Prepáčte, to je len môj skromný názor, ktorý vôbec nemusíte brať na vedomie. Len som cítila, že to musím napísať, dnes mám ťažký deň.
Držte sa, snažilkujte, tehuľkujte. Myslím na vás a silno stískam päste 😉😘
@miriam111111 gratulujem, testik krasny...Daj nam potom vediet, ako si dopadla u Dr...Pekne len oddychuj a uzivaj tehulkovanie...A nezabudni, kazde tehu nemusi byt rovnake, no moze mat uplne iny zaciatok, aj priebeh, aj koniec 😉
@marsellinpir na najspodnejsej fotke vidim jemnucickeho dusika...Testni zas o 2-3 dni, snad tam daco viac uvidis 🙂 ...Drzim palceky
V pohode nemám záťaž na psychiku ja to beriem tak keď to má byt tak to má a keď nie tak nie ....
dagaz, moja reč. To je naozaj len trápenie. A dieťa má byť radosť
moj nazor je, ze keby si to tak naozaj brala ze ked to ma prist tak to pride, tak by si sa netestovala 5 dni pred MS... Ale pockala by si ci pride alebo nie... Pokial este nevies ci pride alebo nie tak mas stale nadej
simuska99 mne test ukazal ze som tehotna az po 8 dnoch od meskania aj to bola uplne slabucka ciarka...neskor som otehotnela takze hcg nebolo take vysoke...dievcata pocuvajte co vam radia ostatne baby...niekedy sa naozaj oplati pockat a zbytocne sa nestresovat tym ze test je pred ms negativny
Ja som nepovedala že dieťa neni radosť ...
Mám dcérku a je všetko v mojom živote !
Testovala som skôr lebo na to je založená táto skupina a čítam vaše príbehy už 4mesiace a teraz sme sa rozhodli s manželom že sa pokúsime aj o druhé ...
Takze tak a keď si myslite že je to trápne tak na čo ste v tejto skupine kde sa hľadajú suchý na testoch ?
ahojteee babenky 😁@karmela @luta12
@miriamn76 .... drobcek nam kraaasne podrastol amme skoro 2cm sme uz velkaciky ,rucicky a nozicky su na svojom mieste a pan dr. bol taky zlaty ,ze maminke pre pokoj duse a radost pustil nahlas pulzujuce srdienko a viete co? bilo mi ostosest a maminka samozrejme slzicky v ociach lebo take stastie ake som jej ja do zivota priniesol , to neprekona NIKTO 👶🏼💓
@happymia Srdečne gratulujem. Drobček je už naozaj veľkáč. Prajem krásne tehotenstvo...

@missellis do Vianoc to dáme, nezabúdaj 😉