icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bienennest
29. nov 2016

@crazy_girl1 on je to normalny homeopaticky liek takze to budu mat v lekarni. Bryophyllum sa berie len od ovulacie po menstruaciu. v prvej faze (teda od menstruacie po ovulku) sa ma brat Ovaria Comp.- https://www.amazon.de/Wala-Heilmittel-GmbH-2175...
pri oboch homeopatikach treba 2 krat denne rozpustit 5 guliciek po jazykom.

alchemiku by som pila kludne pocas celeho cyklu. odporuca sa vsak po 5 tyzdnoch pouzivania si dat par tyzdnov pauzu a potom zas zacat, aby si telo nenavyklo. Skusi si k tomu precitat tento clanok - http://www.liecbabylinkami.euweb.cz/alchemilka.htm

crazy_girl1
29. nov 2016

@bienennest ty si vážne poklad, veľká vďaka! Určite si to chcem vyskúšať, tak poprosím švagra, aby mi to kúpil. Aj jedno, aj druhé, nie je to príliš drahé. Ak mi to má pomôcť, nie je to chémia a ani zásah lekára, vyskúšam... 😘
Alchemilku sa bojím piť po ovulke, lebo som dakde čítala, že spúšťa menštruáciu, ale tak možno je to len fáma, ktovie. Prečítam si ten článok.

bienennest
29. nov 2016

@victoriaveronika Ahoj, ovulacny test je pozitivny len ak su obe ciarky rovnako silne alebo testovacia silnejsia ako kontrolna (je to trosku ine ako pri tehotenskych testoch, tam sa za pozitivny pocita kazda druha ciarka 🙂...). takisto mozes mat aj 2-3 dni pozitivny ovulacny test ak ti zachytila najskor narast LH hormonu, jeho najvysie mnozstvo a potom este pri poklese (to trva zhruba 2-3 dni). skus si skontrolovat, ci boli tie ciarky pri vsetkych 5 testoch rovnako silne. ak nie, tak je LH v poklese. skus si meriat aj bazalnu teplotu a sledovat hlien, potom budes mat vacsiu istotu kedy presne ti nastala ovulka (http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...)

victoriaveronika
29. nov 2016

@bienennest Pozitivne testy som mala 3 dni a ten 4 bol uz negativny vsetkych 5 testou su rovnako silne ciarky .A tu bazalnu teplotu si ako mam merat 🙂

bienennest
29. nov 2016

@victoriaveronika merat treba vzdy v rovnaky cas rano (mozes merat v ustach), nemala by si sa predtym hybat pretoze by to mohlo skreslit vysledky (takze najlepsie nechat teplomer pri posteli) a teploty si znacit do kalendara. dobre je mat teplomer s dvoma desatinnymi cislami.
pri ovulacii sa vacsinou zvysi tvoja bazalna teplota (teplota v klude) o zhruba 0,4-0,6 stupna, takze ked si to pravidelne znacis do ovulacneho kalendara (da sa stiahnut na internete) mozes krasne vidiet, v ktory den si mala ovulaciu. uz po 2 mesiacoch uvidis, ci je to v ten isty den cyklu alebo nie. je k tomu na interne strasne vela popisaneho, skus si precitat napriklad informacie z tej stranky fertility.sk co som ti poslala.. tam najdes vsetky dolezite informacie k tomu.
aporpos, tiez sa na zaklade bazalnej teploty da vidiet, ked otehotnies.. proste ti teplota uz neklesne (ako pri menstruacii) a tiez sa na jej zaklade daju odhalit ochorenia stitnej zlazy.. takze je to vcelku dobra vec si bazalnu teplotu merat pravidelne.

luta13
29. nov 2016

@jjuulliisskkaa to, co si popisala vo svojej sprave tu, tak to som presne mala pri prvom synovi!...Vtedy som ocakavala MS - neratala som s tym, ze budem tehu, predsa muz daval pozor 😀 ...V termine, ked mala byt MS som mala slabe spinenie hnede a tak som si dala tampon...Ked som si ho menila, len jedna strana bola trosku spinava od hnedeho vytoku, cervena vobec...Po vymene tamponu, ked som ho isla znova menit tak tento druhy bol uplne cisty, odvtedy som bola bez tamponu, ci vlozky a nechapala som, kde je MS 😲 ...Tehutesty som vtedy doma nemala a ani som nesla kupovat - mlada, sprosta som bola neviem...Dalsi den som volala Dr., ta povedala, ze mam pockat tyzden, ak MS nepride, mam prist koncom tyzdna...MS neprisla uz vobec a dalsi tyzden v piatok 23.11.2007 mi oznamili krasny 5.tt - bola som cela bez seba a neverila som vlastnym ociam a usiam😉...Takze ver tomu, ze teoreticky si tehu...Urob testík zajtra z ranneho mocu, ale citlivost 10 😉...Silno Ti drzim palceky 😀...A nezabudni foto 🙂

luta13
29. nov 2016

@sunflower80 Nadherna spravicka, gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie 😉...Ked budes mat prvu fotecku drobceka, posli nam ju sem 😉

jjuulliisskkaa
29. nov 2016

@luta13
Juuuuuj to je krasny pribeh 😍😍😍 tak ma to zahrialo pri srdiecku, neskutocne pozitivny clovek si. Dakujem ti velmiiiii, a budem ta informovat hned, ako postupujem, velmi by som si priala babatko 😍

sunflower80
29. nov 2016

Baby, komu dakujem za srdiecko??? Priznajte sa 😉

luta13
29. nov 2016

@jjuulliisskkaa Boh Ta zehnaj, ak uz nahodou nie si pozehnana! 😉

luta13
29. nov 2016
lela123
29. nov 2016

@ejuska2586 držím palce.Nech to zvládnete do úspešného konca

ejuska2586
29. nov 2016

@lela123 Ďakujem

simuska99
Autor odpoveď zmazal
siska18
29. nov 2016

@luta13
@baaambulkaa
@karmela
@olylili
@miriamn76
@petra102

Ďakujem za všetky rady, ste úžasné 😍 dnes mi dr. potvrdil tehotenstvo, srdiečko ale zatiaľ nie je vidno 😉

lela123
29. nov 2016

@simuska ja tam vidím

miriamn76
29. nov 2016

@siska18 super uzivaj tehulkovanie☺

lela123
29. nov 2016

@simuska99 skús ešte z iného uhla odfotit

miriamn76
29. nov 2016

@simuska99 je tam☺

sunflower80
29. nov 2016

@luta13 aj som myslela 😉 ty mas take velke a ktasne srdce. Dakujem

crazy_girl1
29. nov 2016

@simuska99 je tam vidno dúšika, tesni ešte o 2 dni 😉

crazy_girl1
29. nov 2016

Dievčatá, som šťastím bez seba, posledné dni samé POZITIV testíky... Paráda, v zime sa teda oplatí túliť 😘😘😘
Snáď sa my, snažilky, k vám čoskoro 😇😉pridáme...

simuska99
Autor odpoveď zmazal
simuska99
Autor odpoveď zmazal
dagaz
29. nov 2016

Jezisi baby kde vidite u
@simuska99 dusika? Ja vas vsetky obdivujem ktorr tsm nieco vidite🖒mne pokial kolajnice nevyrazia zrak tak nic nevidim😂🖒😊
@simuska99 ak tuto baby povedia ze tam je duch tak tam je duch 😋oni maju oci rontgonovr🤗tak ja uz ti len budem drzat palce✊

lela123
29. nov 2016

@simuska99 toho je trochu rozmazané ale ajtak sa mi zdá. No skúsis o dva dni a uvidíš

simuska99
29. nov 2016

@lela123 no zajtra ráno už vyskúšam z ranného 😂

karmela
29. nov 2016

@simuska99 super moja len nech pekne tmavne vidím aj na prvej aj na druhej foto 😉😊

simuska99
29. nov 2016

@karmela ďakujem si zlata 😘

lela123
29. nov 2016

@simuska99 o.K a už ti mešká?