Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte,chcem sa vas spytat,20.11.som mala ms,bola taka asi ako vzdy,ale stale sa citim unavena,je mi zle a mam nizky tlak.Viem,ze to moze byt hocico,ale aj tehotenstvo.Ked si spravim test mal by mi uz ukazat naisto pekne ciarky?uz by tam nemal byt duch,ze?
@milagrosss20 tak to nepoznám, ale asi od toho krvácania, podľa toho od kedy si stále počítaš. Ja osobne som mávala jeden deň také spinenie a ja som to od vtedy rátala, lebo som to tak stále mávala. Teraz už sa mi rovno pustí
@23petka Podľa mňa, ak bude negatívny, tak by som sa zmierila s tým, že tehotná nie som a išla by som k obvodnej, nech mi urobí vyšetrenia. Ale prajem ti, aby bol pozitívny.
@ejuska2586 no budem musiet ak bude negativny,lebo necitim sa dobre
@23petka Držím palce, aby si zistila príčinu tých ťažkostí.
@ejuska2586 dakujem 🙂
@miska_hryzka
@karmela
@miriamn76
no dievcata, co na to povedat...tak som skusila aj tehu - nedalo mi to 🙂. Ocakavala som, ze naozaj budem 10 DPO pod reflektorom zrana lustit. Som 6 DPO, obedny moc a takto vyzerame. Normalne viditelne ruzove. No. Tak asi dvojicky, alebo ci co.....este som v takom miernom soku :D ...drzte prsty, nech silnie 🙂
@gayano waaaa, možno aj trojičky 😉 6dpo takýto test? Odpadnem... samé prekvapenia tento týždeň. Ale gratulka veliká a už len nech silnie čiaročka. Drž sa.
@gayano No krása. Ale fakt to vyzerá na dvojičky, keď tak skoro takéto krásne testy.
@crazy_girl1 no 6 DPO...tiez mi je to divne....keby si nemeram bazalku a netestujem, neverim tomu ani ja 🙂 daku 🙂
@lela123 no lebo spinit som začala už 29.10 v sobotu a v utorok začala pomaly a v stredu normálne...Ale teraz nemám ani spinenie nic.... :-/
@jaana47 juj tak to ma mrzi😢 snad nabuduce,sa zadari,nemas zaco uz vvera som na teba myslela..drz sa,napis potom co nove
@eleonora2705 aj mna som mala taku nadej ze by to mohlo vyjst no nevqdi este raz dakujem a jasne ked budem znovu testovat a skusat napisem drzkaj sa ❤
@ejuska2586 no robila som koli tomu , ze mi bolo velmi zle tak som skusila 🙂 ale dakujem 🙂
@crazy_girl1 dnes som 25 dc ale testy robene na 23dc, dakujem
@luta13 ahoj dakujem 🙂 za radu mam este posledny mamatest a teraz som na PN ☹ tak ked budem mat moznost kupim dr.max a myslis ze mozem aj teraz testnut ?
@kudusko ahoj neviem kolko som dpo mam nepravidelne cykli :-\ dnes 25dc akurat bud pride na 28 alebo 30 dc ms 🙂
@milagrosss20 tak môže to byť, no skús test uvidíš, to už by mal ukázať

@eleonora2705 ahoj, no nedopadlo to dobre zobrali mi krv na hcg to je negativne a ms prebehla normalne a na ultrazvuku minimalne endometrium takze nics toho😔nechapem lebo tie testy nebolo biele no uvidime dame si prestavavku a potom znova do CARu... dakujem si zlata ze si napisala