Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@denuss ja som sa hned zacudovala zlte? ale sak spravila so nebola som sklamana my sa snazime od skoro polky feb.. ale ked to ma prist tak to pride uz tak nevenujem tomu pozornost uz mame dcerku a chceli by sme druhe dieta kedy sa podari tedy sa podari nesilime to . 🙂 ale ma dost na sr.... to ze nemaju vtom poriadok to ma teraz kazdy demontovat v DM alebo co ked chcem tt to robia asi zaamerne aby sa stale kupovali to je neskutocne v tejto dobe . 😠 😠 😠 😠
@karmela ahoj dnes som si nerobila, ale vcera (to bol uz piaty test) bol pasikovy a citlivost 10.Ciarka bola uz o nieco silnejsia.. tak dufam ze sa nesklamem.Este chcem skusit zajtra
Ahojte 3 deň mi mešká ms.Robila som si 2 testy ale čiarka nikdy nebola silná a plná bol to len taký duch..máte niektorá skúsenosť že by vám 3 dni meškala ms a čiarka by nesilnela? Ako si to mám vysvetliť? A k dr nechcem hneď utekať 🙂
toto je ovu test robila si pepino su pomiesane ja som mala ovellllaaaaaaa silnejsi ale hned mi zaplo ked som videla zlty.. ☹
Ahojte baby, dnes mi to nedalo a urobila som si ešte test z ranného moču, tu vidíte výsledok. Dúfam že sa testíiky nemýlia a bude sa na čo tešiť
@tinus999 no lebo ja som takychtoo duchov mala vela,ak su tensie ako tie na porovnanie a sede tak je to len kanalik kde ma byt druha ciarka.ak ju tam mas ruzovu tak nejaka nadej je.vravim takychto duchov som ja na tychto istych testoch mala stale a nic to neznamenalo.tak som si povedala ze uverim v tehotenstvo az ked budu priblizne rovnako sfarbene
@karmela dakujem, nechcem sa este tesiiit, tento tyzden idem k lekarovi tak uvidime 🙂