icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kattyy3
1. dec 2016

@jjuulliisskkaa nestracaj nadej, my sme o 3 babatka prisli, potom opat pokus a najprv tehu test negativny v den mrchy a za 2 dni pozitivny bolo to 20.12 minuly rok ked sme to zistili a teraz mi tu vedla lezi a blaboce ten najkrajsi vianocny darcek moj 3 mes synacik Matejko...nikdy sa netreba vzdavat ked to ma prist tak to pride drzim palceky

jjuulliisskkaa
1. dec 2016

@kattyy3
Dakujem za mile slova❤️ Juuuj najkrajsi darcek, aky si mamicka moze zelat😍 Zo srdca gratulujem, dufam, ze sa coskoro pripojim k tehulkam

jjuulliisskkaa
1. dec 2016

Neviete mi poradit nieco na skratenie cyklu? Inofolic mi ho predlzil a ani ovulku som necitila tak ako predtym, a chcela by som kratsie cykly ako 35-42 dnove:(

patkaamirko
1. dec 2016

@crazy_girl1 jooj to by bol môj najkrajší Mikuláš na svete 😘

tinka77
1. dec 2016

@patkaamirko na teste niečo vidím a zdá sa mi to ružové. 🙂 držim palce.

patkaamirko
1. dec 2016

@biba12 Ďakujem 😘 pozri.. Ten vrchný je z red pár dní, tam baby písali že je to kanálik a mali pravdu 🙂 ten spodný je dneskajsi 🙂 vidieť aj cez to sklo len menej ..Tak etak na porovnanie 😁

patkaamirko
1. dec 2016

@tinka77 Ďakujem 🙂 aj muž vravel že vidí ze je to do ruzova 😗 snáď bude silniet 🙂

adria88
1. dec 2016

@jjuulliisskkaa ahoj, no mne sa stalo presne to isté, síce neužívam inofolic, iba čisto listovku a ovulka sa mi posunula na 28DC a ms mi prišla na 42DC... ovu testy som nerobila, ale tento cyklus plánujem začať 🙂 a tiež sa snažíme viac.menej len od augusta

patkaamirko
1. dec 2016

@kattyy3 práve som sa rozplakala nad tvojim príspevkom 🙂😇 milé a naozaj krásne 😘

adria88
1. dec 2016

@patkaamirko aj mne sa vidí do ružova, držím palce, nech silnie a nech mrcha nepríde 😉

domci1203
1. dec 2016

@jjuulliisskkaa ja mám PCO na jednom vajecniku a užívala som inofolic no jedna katastrofa cyklus 49DC tak som to už neuzivala. Mne to s pletou nespravilo nič aspoň som nespozorovala. My sa snažíme od júna 2015 :( už som vyčerpaná s toho a unavená:( liečim sa aj na zníženú funkciu štítnej žľazy čiže anovulacne cykli sú u mňa kazdo mesačná záležitosť

crazy_girl1
1. dec 2016

@patkaamirko na tom spodnom už veru vidím dúšika... juj, kiežby chcela čiaročka silnieť! Testni o 2 dni, už by mohlo byť vidno rozdiel 😉

patkaamirko
1. dec 2016

@adria88 Ďakujem pekne.. aj mám strach po potrate vieš ..že sa to stane znova ale snažím sa na to nemyslieť.. 😞

patkaamirko
1. dec 2016

@crazy_girl1 teším sa, že to vidite aj vy, 😘 aspoň viem,že sa mi to nesniva alebo že si ju len domyslam 😳🙃

dagaz
1. dec 2016

No baby..ja som sice slepa jak patron ale tu nic vidiet nieje..krasny snehovobiely vsak?😢

kattyy3
1. dec 2016

@patkaamirko dakujem ano po tom vsetkom to bolo neuveritelne, uz sme sa zmierovali s tym ze asi nam to touto cestou nieje sudene a rozmyslali aj nad inymi cestami a zrazu zazrak na vianoce a najlepsie na tom bolo ze sme to bez akychkolvek problemov dobojovali presne kna datum terminu a to bol den nasho druheho rande na slepo kedy som sa opat zamilovala lebo to prve bol moj manzel. Preto hovorim nestracajte nadej ta je vzdy a aj zazraky sa deju

kattyy3
1. dec 2016

@patkaamirko na spodnom mas dusika a vies co toto som mala aj ja v den ked mala prist mrcha a vyhodila som ho s tym ze zial niesom tehu a za dva dni som zopakovala bo mrcha nikde a z dusika bola ciarka skoro som odpadla bo za tie dva dni sme boli v salzburgu a popijali jedna radost na vianocnych trhoch takze nadej tam je...zopakuj za dva dni rano

patkaamirko
1. dec 2016

@kattyy3 💙❤ naozaj zázraky sa dejú...
U mňa bude zázrak,ak dieťa donosim šťastne do konca 😕 áno áno môj manžel veľký iniciátor povedal že za dva dni robíme ďalší 🙂 som rada že aspoň takto mi pomerne rýchlo ukázal keď ovu bola na21 dc a dnessom 31.. však ?

adria88
1. dec 2016

@patkaamirko nemysli na to a ak budú čiarky silnieť, tak sa len teš a užívaj a všetko bude v poriadku, uvidíš 🙂 žiadne stresy...

kattyy3
1. dec 2016

@patkaamirko sranda tiez som vtedy mala posunutu ovu na 20dc preto som neverila ze som otehu...inak ano to ak si mala az 21dc tak silnejsie to moc nemoze byt je to skoro tak bud trpezliva a za dva dni opat hned rano. Neskutocne ti drzim palceky a verim ze sa zadarilo

patkaamirko
1. dec 2016

@adria88 Ďakujem,silno silno sa modlím,aby bolo všetko ok.. mam polyp v maternici, tak hadam to neublíži ktovie no..Možno som práve preto potratila nedávno..

patkaamirko
1. dec 2016

@kattyy3 Ďakujem moc 💚👶 spravím a dám vedieť ;)

limetka26
1. dec 2016

@biba12 uz som skusila a nic..:/

chuchu86
1. dec 2016

@ejuska2586 - ahoj 😀
Krásny test, gratulujem

patkaamirko
1. dec 2016

@crazy_girl1 ak som tehu, tak ti môžem povedať že už 4 dní po som cítila bruško kruze.. Na 7 dní po som mala krvavú škvrnu v hliene..len tak raz potom už nič.. 🙂 držím ti palce aby to vyšlo 😘

karmela
1. dec 2016

@chuchu86 ahoj no co máš nové uz si po ms???

chuchu86
1. dec 2016

@karmela - ahoj
Menzes som dostala v piatok, včera sa mi skončila, dnes mám iba spinenie.
Už mám doma ovu testy a od zajtra budem merať bt.
A u Vás čo nového?

adria88
1. dec 2016

@patkaamirko držím palce, nech to dobre dopadne a nech testy silnejú a Ty nech vynosíš krásne zdravé babatko 🙏🤰👶

nina4
1. dec 2016

@patkaamirko je tam dušik 😍

karmela
1. dec 2016

@chuchu86 no super tak ti moc držím palčeky nech je super ovu aby sa zamiesilo na babo 😊 Nech máte darček zato čakanie..Tak s @miriamn76 čakáme ci na to vyšlo uvidíme snáď sa zadarilo.