icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

crazy_girl1
1. dec 2016

@patkaamirko budeme si referovať čoskoro, čo a ako... viem, že sa niečo tam dole deje, ale či je to príprava na mrchu alebo to druhé, čo si prajem 🤰 Neviem... ty už si 10-11 dpo, čiaročka by mala byť čím ďalej výraznejšia... ja sa ešte načakááám 😉
Uvidíme, čo mi prinesie Mikuláš 😀

crazy_girl1
1. dec 2016

@eleonora2705 možno si mala neskôr ovulku, alebo sa babo neskôr uhniezdilo.... netreba sa báť, testy tiež nie sú stopercentné. Najistejšie bude to, čo uvidí lekár na sone a čo ti povie. Si tehu, veľká radosť, gratulujeeeem 😘

crazy_girl1
1. dec 2016

@ejuska2586 zlatko, nieco sa deje, buď som zrelá na psychiatriu, lebo mám halucinácie 😝😂 alebo sa chystá mrcha, aleboooo sa tam niečo deje... proste od rána mám také zvláštne pocity dole a dnes som varila, a namiesto kuracieho mäska a šampiňónov som cítila mentolky 😝 normálne akoby mentolová, eukalyptová vôňa... asi som už mešuge. Ešteže budem mať aktívny víkend, nebudem mať čas premýšľať nad volovinami...

katkaa182
1. dec 2016

Ahojte, prosim Vas pekne, myslite, ze je to pozitivne alebo negativne? Nechcem sa zbytocne radovat.. Dakujem pekne za pomoc 🙂

kudusko
1. dec 2016

@katkaa182 vyzerá to pozitívne ja by som ho ešte rozobrala a tak odfotila tak to krajšie uvidíš😍😘

crazy_girl1
1. dec 2016

@katkaa182 tá čiaročka sa mi zdá mierne napravo, mala by byť skôr v strede, ale neviem, takýto test som ešte nemala... každopádne, ružová farba tam je, vyzerá to nádejne 😉

katkaa182
1. dec 2016

Dakujem pekne za odpoved, skusim zajtra a uvidime 🙂

ejuska2586
1. dec 2016

@crazy_girl1 Sranda. No bodaj by 😉

crazy_girl1
1. dec 2016

@ejuska2586 neviem, 4dpo sa mi zdá skoro príliš, a nemám ani nejako extra vysokú teplotu, uvidím, čo ráno... a ty sa ako cítiš?

ejuska2586
1. dec 2016

@crazy_girl1 Ja? Okrem tych vsetkych priznakov a kyseliny, ktora sa dnes objavila, tak super. Uvidime, co ukaze ranny test.

eleonora2705
1. dec 2016

@crazy_girl1 no ved jasne,sono viac napovie dufaam..len od toho7.11 som už.mala priznaky a 4.5.6.som mala bolesti brucha aj krizov..nafukovalo ma,aj zapcha aj hnacka potom,tak som.to pripisovala uhniezdovaaniu,kedze potom uz hned priznaky..no bed uvidime na sone..uz sa neviem.dockat:heart_eyes: dakujem ti 😘

domci1203
1. dec 2016

@jjuulliisskkaa hej to vidiet je tam plno takych mini folikul ja ich mam na jednom aj 10 malych mini folikul a druhy vajecnik je bez pco a aj ked bol folikul minuly mesiac 20,08mm nepraskol. Ale uzivam vceliu matersku kasicku tak snad ta pomoze aj pri pco. Aj tebe drzim palceky;)

patkaamirko
1. dec 2016

@crazy_girl1 jasné len ma pekne referuj o vsetkom ja budem čakať na dobre spravicky ;) noo tak to uvidíš cez víkend ci ti príde mrcha alebo ta príprava bude znamenať niečo ineeee 🤰 joj moja ja len dúfam že bude silniet..Dnesny test bol veľmi slabučký keď bol mokrý a lepšie ho bolo vidiet keď uschol..to sa dozviem o 2 dni či som tehotna naozaj 😏 ak dovtedy nedorazi milostiva 😂

patkaamirko
1. dec 2016

@crazy_girl1 pozri na moje brušisko..Ako balon 😟😞

patkaamirko
1. dec 2016

@katkaa182 Ahoj,podľa mňa je to dosť na boku.. skus iný test...ale čiarocka je to pekná veru tak držím palce aby bola taká istá aj na druhom teste ;)

patkaamirko
1. dec 2016

@katkaa182 taly istý som mala aj ja minulý mesiac a nebola som tehu.. Tiež takto isto na boku..ale to nemusí byť tvoj prípad.. A tebe meska ms ?

kattyy3
1. dec 2016

@eleonora2705 nestresuj sa a bud stastna ved si tehotna a cakas babatko, test reaguje na vysku hcg v tvojom moci a kazdej zene stupa inak takze to je v pohode pockaj na lekara to je najdolezitejsie

katkaa182
1. dec 2016

@patkaamirko ano, ale len 3 dni.. skusim v sobotu rano iny test 🙂 kiez by bol pozitivny, ale ak nie, svet ide dalej skusime nabuduce 🙂

crazy_girl1
1. dec 2016

@ejuska2586 tak super, ziadne velke nevolnosti... tesim sa rano na testik 😉

crazy_girl1
1. dec 2016

@patkaamirko uz tak vykuklo??? Waw, kedy budes testovat najblizsie?

crazy_girl1
1. dec 2016

@eleonora2705 za malinko, treba byt trpezliví... my vsetky sme a cakame, kedy uz... drz mi päste, nech mrcha nepride. Chcem mikulasske prekvapkoooo 😉😘😜

patkaamirko
1. dec 2016

@katkaa182 podľa mňa je 3 dní už dosť.. mne vdy chodia presne načas a už keby mi deň meškali už viem na čom. Som 🙂 držím ti palce 🙂

patkaamirko
1. dec 2016

@crazy_girl1 o dva dni 🙂 no neviem ci nedostanem ms.. Aj pred ňou mávam nafúknuté ale aj môj manžel mi povedal že zase až takéto pred ms nemám.. uvidím..

patkaamirko
1. dec 2016

@crazy_girl1 mám na čele pupacik,ktorý mám vždy pred mrchou.. 😫

crazy_girl1
1. dec 2016

@patkaamirko aaaale nemusi to este nic znamenat, hlavne pokoj. Uvidis o 2 dni, zial, nic teraz neovplyvnime, musime cakat. Bude to tak ako ma byt 😊 Raz to nase vytuzene stasticko pride 👶🏼❤️

patkaamirko
1. dec 2016

@crazy_girl1 ach veru máš pravdu 💕 tiež som si povedala že keď mám byť tehulka tak budem 🙂

ejuska2586
1. dec 2016

@crazy_girl1 Zatial nie, ale aj ta kyselina dava zabrat... Aj ja som strasne zvedava. Uz nech je rano.

marsellinpir
2. dec 2016

Ahojte baby ten vysledok znamena ze nie som tehotna? Alebo ako to mam chapat

dzonka22
2. dec 2016

@marsellinpir ano, nie niesi trhotna podla testu.
Keby si je tam 1-2 alebo 2-3

14nunu10
2. dec 2016

@marsellinpir mínus -negatívny,+ - pozitívny ..takže nie