Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@eleonora2705 možno si mala neskôr ovulku, alebo sa babo neskôr uhniezdilo.... netreba sa báť, testy tiež nie sú stopercentné. Najistejšie bude to, čo uvidí lekár na sone a čo ti povie. Si tehu, veľká radosť, gratulujeeeem 😘
@ejuska2586 zlatko, nieco sa deje, buď som zrelá na psychiatriu, lebo mám halucinácie 😝😂 alebo sa chystá mrcha, aleboooo sa tam niečo deje... proste od rána mám také zvláštne pocity dole a dnes som varila, a namiesto kuracieho mäska a šampiňónov som cítila mentolky 😝 normálne akoby mentolová, eukalyptová vôňa... asi som už mešuge. Ešteže budem mať aktívny víkend, nebudem mať čas premýšľať nad volovinami...
@katkaa182 tá čiaročka sa mi zdá mierne napravo, mala by byť skôr v strede, ale neviem, takýto test som ešte nemala... každopádne, ružová farba tam je, vyzerá to nádejne 😉
Dakujem pekne za odpoved, skusim zajtra a uvidime 🙂
@crazy_girl1 Sranda. No bodaj by 😉
@ejuska2586 neviem, 4dpo sa mi zdá skoro príliš, a nemám ani nejako extra vysokú teplotu, uvidím, čo ráno... a ty sa ako cítiš?
@crazy_girl1 Ja? Okrem tych vsetkych priznakov a kyseliny, ktora sa dnes objavila, tak super. Uvidime, co ukaze ranny test.
@crazy_girl1 no ved jasne,sono viac napovie dufaam..len od toho7.11 som už.mala priznaky a 4.5.6.som mala bolesti brucha aj krizov..nafukovalo ma,aj zapcha aj hnacka potom,tak som.to pripisovala uhniezdovaaniu,kedze potom uz hned priznaky..no bed uvidime na sone..uz sa neviem.dockat:heart_eyes: dakujem ti 😘
@jjuulliisskkaa hej to vidiet je tam plno takych mini folikul ja ich mam na jednom aj 10 malych mini folikul a druhy vajecnik je bez pco a aj ked bol folikul minuly mesiac 20,08mm nepraskol. Ale uzivam vceliu matersku kasicku tak snad ta pomoze aj pri pco. Aj tebe drzim palceky;)
@crazy_girl1 jasné len ma pekne referuj o vsetkom ja budem čakať na dobre spravicky ;) noo tak to uvidíš cez víkend ci ti príde mrcha alebo ta príprava bude znamenať niečo ineeee 🤰 joj moja ja len dúfam že bude silniet..Dnesny test bol veľmi slabučký keď bol mokrý a lepšie ho bolo vidiet keď uschol..to sa dozviem o 2 dni či som tehotna naozaj 😏 ak dovtedy nedorazi milostiva 😂
@crazy_girl1 pozri na moje brušisko..Ako balon 😟😞
@katkaa182 Ahoj,podľa mňa je to dosť na boku.. skus iný test...ale čiarocka je to pekná veru tak držím palce aby bola taká istá aj na druhom teste ;)
@katkaa182 taly istý som mala aj ja minulý mesiac a nebola som tehu.. Tiež takto isto na boku..ale to nemusí byť tvoj prípad.. A tebe meska ms ?
@eleonora2705 nestresuj sa a bud stastna ved si tehotna a cakas babatko, test reaguje na vysku hcg v tvojom moci a kazdej zene stupa inak takze to je v pohode pockaj na lekara to je najdolezitejsie
@patkaamirko ano, ale len 3 dni.. skusim v sobotu rano iny test 🙂 kiez by bol pozitivny, ale ak nie, svet ide dalej skusime nabuduce 🙂
@ejuska2586 tak super, ziadne velke nevolnosti... tesim sa rano na testik 😉
@patkaamirko uz tak vykuklo??? Waw, kedy budes testovat najblizsie?
@eleonora2705 za malinko, treba byt trpezliví... my vsetky sme a cakame, kedy uz... drz mi päste, nech mrcha nepride. Chcem mikulasske prekvapkoooo 😉😘😜
@katkaa182 podľa mňa je 3 dní už dosť.. mne vdy chodia presne načas a už keby mi deň meškali už viem na čom. Som 🙂 držím ti palce 🙂
@crazy_girl1 o dva dni 🙂 no neviem ci nedostanem ms.. Aj pred ňou mávam nafúknuté ale aj môj manžel mi povedal že zase až takéto pred ms nemám.. uvidím..
@crazy_girl1 mám na čele pupacik,ktorý mám vždy pred mrchou.. 😫
@patkaamirko aaaale nemusi to este nic znamenat, hlavne pokoj. Uvidis o 2 dni, zial, nic teraz neovplyvnime, musime cakat. Bude to tak ako ma byt 😊 Raz to nase vytuzene stasticko pride 👶🏼❤️
@crazy_girl1 ach veru máš pravdu 💕 tiež som si povedala že keď mám byť tehulka tak budem 🙂
@crazy_girl1 Zatial nie, ale aj ta kyselina dava zabrat... Aj ja som strasne zvedava. Uz nech je rano.
@marsellinpir ano, nie niesi trhotna podla testu.
Keby si je tam 1-2 alebo 2-3
@marsellinpir mínus -negatívny,+ - pozitívny ..takže nie

@patkaamirko budeme si referovať čoskoro, čo a ako... viem, že sa niečo tam dole deje, ale či je to príprava na mrchu alebo to druhé, čo si prajem 🤰 Neviem... ty už si 10-11 dpo, čiaročka by mala byť čím ďalej výraznejšia... ja sa ešte načakááám 😉
Uvidíme, čo mi prinesie Mikuláš 😀