Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lea912 ja mam podobnu ciarku na mamateste ako ty ..ale nejak neverim ze je to tehu.......ms mam dostat 6-9.4...ty kedy ?
@dolce_principessa mala by som dostať 9.4. v stredu... ja tiež tomu veľmi neverím, tá čiarka je veľmi slabá. Dnes som ale netestovala, uvidím, možno zajtra... Ale mám strach, že tam nič nebude... ☹
@lea912 ale neboj ved ak by to aj nevyslo teraz vyjde buduci mesiac 😉 ..ale ciarky mame strasne podobne..Mas aj nejake priznaky ?
@1valeria1
@dolce_principessa Bože dúfam, že to vyjde baby. Dnes som netestovala, bála som sa. Snažíme sa už rok a pol....... ☹ Čo sa týka príznakov, tak ako pred mrchou - bolí brucho a bradavky.
@lea912 ja mam take iste priznaky ako pred ms 😀 pichanie vo vajecnikoch,tlaky v podbrusku...zacalo to uz po ovulacii a mam to s prestavkami doteraz 😀 .........potom mam sem tam zapchu,precitlivelost a strasne som hladna....ale nenamyslam si ze nieco z toho bude..bola by to velka nahoda...my sme nezacali este so snazenim ani poriadne 😀 az teraz chceme od aprila,maja..ale tebe drzim paleec nech to bude tehu 😉
@dolce_principessa Ďakujem, aj ja tebe držím veľmi palce nech to vyjde. Testovala si dnes?
@lea912 netestovala nemam uz ani testy 😀 naposledy som si robila v nedelu rano a ciarocka bola priblizne rovnaka ako zo soboty rana...objednala som si z netu 2 mamatesty a clearblue digital ..pridu mi tak koncom tyzdna..tak ak by ms neprisla testnem este...ak hej ostanu mi na nabuduce 😀
@dolce_principessa
@snazilka1983 baby fakt? Bola by som stastna ako blcha, ale stale som opatrna... Dakujem vam za nazory 🙂
@t1nulka si vezmi ze toto je 25 tkovy testik co pouzivas. cize tmavne aj pomalsie a navyse uz ked si vsimnes tie dva testy v kope tak na spodnom je ciarka uz vyfarbena cela a na vrchnom viac po okrajoch. 😉 drzim palce
@t1nulka fakt? ja tieto poznam len ako 25-tkove. hm. skus iny testik inej znacky. mne sa veelmi osvedcili citlivostou Gravitest 10.
@snazilka1983 No fakt, ale skusim iny teda, strasne chceeeeem to druhe bejbi, ale bojim sa sklamania ☹
@t1nulka to verim ze velmi chces. si vezmi napriklad mna mi sme sa snazili 5 rokov a nedarilo sa ani s doktormi ani samym proste total otras. a ked sa pdaorilo tak som mala missed abort a skoncilo to a teraz zas a same obavy ale verim ze uz to bude ok. a ked uz mas jedno babetko tak urcite sa teraz zadarilo a nebude to len falosny duch 😉
@snazilka1983 tak ani prichod Petka nebol bezproblemovy, je pravda ze sa podaril priridzene, ale pred nim mikropotrat, otrasne nepravidelny cyklus... Co mam doteraz... Preto vlastne neviem, kedy presne mam dostat a testujem v podstate naslepo :-/

@tinus999 ahoj a naco ten ovu?