Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@snazilka1983 no skôr v tom nevidím zmysel a skôr sa nedostanem z domu po test 😅 😀
@t1nulka testik je urcite tmavsi a pekne pozitivny 😉 zajtra uz bude urcite tmavsi ,hcg sa dvojnasobi kazdy druhy den ale nie kazdemu rovnako 🙂
Moji duchovia na mamateste .....testy robene v sobotu a nedelu rano..ciarocka je rovnakej intenzity len na fotke vyzera spodna tmavsia..robila som si tieto iste testy aj v piatok rano a jeden v piatok vecer a boli skoro ciste...iba ked som otacala test som sem tam nieco zazrela 😀 ale tak nenamyslam si ..cakam MS 😀
@majka_3 tak ja tieto údaje neviem, keďže moja mrcha si chodí ako chce 😅 čiže som testovala len na základe pocitu - približné príznaky mrchy mávam, a keďže sa milostivá neráčila dostaviť už vyše týždňa od príznakov, tak som skúsila... testla som prvý raz v sobotu, to je ten vrchný test a teraz ráno, to je ten spodný test... a prečo sa bojím... lebo rapi clear mi robil falošných duchov pred tromi rokmi a nakoniec z toho nič nebolo... ale inú značku v tej "super" lekárni nemali, tak sa chystám dnes ešte kúpiť mamatest, alebo ten digitálny... 😉
Kočky, tak mam doma 2 testy roznej znacky a kazetkove, tak uvidime co bude zajtra 😉
@karmela
@majka_3
@titulienka
@snazilka1983 zeny, aaaaaaaaaaaaaaa, asi tomu budem musiet uverit! Srdce mam v hrdle, zaludok sa mi trasieeee 😵

@t1nulka tesim sa na foto heh