Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zvolsiinylogin ahoj...tak nakoniec to bol lenen falosny duch :( ..mrcha sa dostavila v plnej parade hned na druhy den :( ..ale tak budeme sa snazit dalej..no uz radsej testovat nebudem..nech nie je opet sklamanie..
@00iva00 asi biochemicke, aspon sa maternica dobre pripravi, raz sa urcite zadari 🙂
@matulinuska aj ja ju vidím, ale je strašne slabučká a navyše tam najprv nebola a myslím, že sa tam objavila až po tej 1 minúte ☹ myslíš, že to môže byť tým, že tam tá čiarka je? Je to mamatest
@lea912 ja som pridavala foto na tuto diskusiu asi 3-4 tyzdne dozadu s takym testom ako mas ty. Ciarka skoro neviditelna. No skusila som asi 5 roznych znaciek,kazdy hodil ducha neskor to uz boli 2 silne //. Lekarka mi potvrdila tehotenstvo v stredu. Ja si myslim ze ak ti test ukaze aj ducha tak to tam je lebo reaguje na HCG a inak by tam ani ta slabucka nebola. Mamatest som mala na 2. a 3. pokus a tiez hodili duchov. Zopakuj o 2-3 dni a uvidis bude silnejsia ;)

@quirell blahoželám, ja si myslím že už keď je taká silnejšia ciarocka ako mas ty tak sa zbytočne nestresuj...Uzivaj si...