Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@123choco123 hehe Prepáč, 🤗 ja to chápem ved aj ja som bola nedočkava a testovala ale keď mI raz vyšiel negatívny som si povedala že dosť..A vydržala som 6 dní a po 6 dňoch tam bol slabučký dusik 🙂
twn vrchný je ten slabučký duch potom som testovala ešte e dva krát každý druhý deň a nakoniec bola ciarka pekná, no včera som sem hodila ďalší test, iná značka a 20tkovy a vyšli kolajnice už 😘😍 tak pekne vydrz a nestresuj sa 😉
@123choco123 nechcem ti dávam nejaké nádeje, ale ja som tam proste ducha videla a vidim ho aj na tom negatívne. Sú baby, ktorým test ukázal, ze sú tehu až veľmi dlho po meškaní MS. Uvidíš, skús prípadne testovať v piatok a ak ta čiarka nebude silnejšia, tak asi už len počkať na mrchu. Verím, že bude silnejšia. 😉
@patkaamirko tak tvoj duch bol krasny hned ☺️
@tinka77 ja viem ze to ziadna nemyslite v zlom,necháme sa prekvapit co z toho vzíde pretože doteraz ked som si robila test nebolo tam nikdy nic preto mam aspon malu nádej teraz ☺️
ste zlate baby ❤️😘 Dakujem. Počkám do vikendu a uvidime.ved mi nic neujde....
@123choco123 no bol ale až keď uschol 😃 dovtedy bol veľmi veľmi málo vidieť.. síce ja som tam videla že sa dačo rysuje ale muž hneď že vyhod ho nič tam nie je a ja že nie ! 😂 ja tam vidím.Keď uschol tak bol slabúcko vydiet 🙂
Jasné že vydrzis nebooj 😘 za dva dni skus no najlepšie fakt až cez víkend..Dnes je utorok to dáš 🙂
@kacenaaa to je v pohode. Ja si myslím, že ak nemáš problém si tie testy kúpiť, tak testuj aj každý deň. Ja asi zajtra ráno tiež skúsim a to budem iba 23 DC. No mám pocit, ze som mala nejako skôr ovulku, tak uvidíme. Ak aj bude negatívny, tak z toho nebudem sklamaná, lebo s tým ratam. Spravim ho iba z nedockavosti, ze ak by motyka vystrelila. 😀
@sofinkaviktorka Mrzí ma to. Skús sa uvoľniť a nemyslieť toľko na to. Veľa babám sa práve vtedy zadarilo.
@sofinkaviktorka Ak nemeska zbytocne testujes.... Skus zvolnit tempo a netlac tak nato....
@sofinkaviktorka Skus ist k dr. Nám to trvalo 4 roky prvé, a čim sme šli na ďalšie a na ďalšie dieťa, tým to bolo aj ťažšie, tretie sme mali IVF.
Keď sa nezadari pôjdem ďalej. Ved mám 2 krásne zdravé deti.tak nebudem tlačiť na pilu
@nina4 jeeej gratulujem,vidis ja som hovorila ze este testuj a pride to.Silno drzim palceky az sa zadari.Ja este len cakam,zatial som 15DC a ovu test negativny.Ale aj minuly cyklus som mala ovu az na 17DC takze cakam 🙂 Ale mam uz aj ovu hlien tak som zvedava co toho bude.
Baby všetkým držím palce. Do nového roka som si dala záväzok ,že si dám pokoj s internetom. Keďže sme sa aj my pokúsili prvý krát tento mesiac, aspom mi tu nebude harasit, som zvedavá koľko tu pribudne. Tak veselé Vianoce všetkým a správny krok do nového roka.
@miriam111111 veru mala si pravdu sice 20 DC ale bol 😉 .Ja som mala ten hlien pred dvoma dnami teraz nič ale minuly mesiac som nemala vôbe a tehu som ostala.Budem drzat palceky nech aj tebe pride cim skôr a uz potom tu budeme len cakať na ten zazrak 😍
@miriamn76 tento som robila cca hodinky do zadu..Ja som včera bola na folikumetrii a mám 3folikuly na ľavej strane..Včera mali 21mm a neskutočne ma tá strana bolela celú noc ešte..Po nočnej keď som vstala má už nebolelo,preto som si myslela že sa tam už niečo deje..Aj v noci som mala taký pocit mokrá..Zajtra mám ísť zasa na folikumetriu takže mi je zbytočné si zasa robiť ovu test,lebo mi doki povie čo sa deje 😉

@patkaamirko no super si mi pomohla teraz v mojej nedočkavosti 😂😂