icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

123choco123
13. dec 2016

@patkaamirko no super si mi pomohla teraz v mojej nedočkavosti 😂😂

patkaamirko
13. dec 2016

@123choco123 hehe Prepáč, 🤗 ja to chápem ved aj ja som bola nedočkava a testovala ale keď mI raz vyšiel negatívny som si povedala že dosť..A vydržala som 6 dní a po 6 dňoch tam bol slabučký dusik 🙂
twn vrchný je ten slabučký duch potom som testovala ešte e dva krát každý druhý deň a nakoniec bola ciarka pekná, no včera som sem hodila ďalší test, iná značka a 20tkovy a vyšli kolajnice už 😘😍 tak pekne vydrz a nestresuj sa 😉

tinka77
13. dec 2016

@123choco123 nechcem ti dávam nejaké nádeje, ale ja som tam proste ducha videla a vidim ho aj na tom negatívne. Sú baby, ktorým test ukázal, ze sú tehu až veľmi dlho po meškaní MS. Uvidíš, skús prípadne testovať v piatok a ak ta čiarka nebude silnejšia, tak asi už len počkať na mrchu. Verím, že bude silnejšia. 😉

123choco123
13. dec 2016

@patkaamirko tak tvoj duch bol krasny hned ☺️
@tinka77 ja viem ze to ziadna nemyslite v zlom,necháme sa prekvapit co z toho vzíde pretože doteraz ked som si robila test nebolo tam nikdy nic preto mam aspon malu nádej teraz ☺️

ste zlate baby ❤️😘 Dakujem. Počkám do vikendu a uvidime.ved mi nic neujde....

patkaamirko
13. dec 2016

@123choco123 no bol ale až keď uschol 😃 dovtedy bol veľmi veľmi málo vidieť.. síce ja som tam videla že sa dačo rysuje ale muž hneď že vyhod ho nič tam nie je a ja že nie ! 😂 ja tam vidím.Keď uschol tak bol slabúcko vydiet 🙂
Jasné že vydrzis nebooj 😘 za dva dni skus no najlepšie fakt až cez víkend..Dnes je utorok to dáš 🙂

tinka77
13. dec 2016

@kacenaaa to je v pohode. Ja si myslím, že ak nemáš problém si tie testy kúpiť, tak testuj aj každý deň. Ja asi zajtra ráno tiež skúsim a to budem iba 23 DC. No mám pocit, ze som mala nejako skôr ovulku, tak uvidíme. Ak aj bude negatívny, tak z toho nebudem sklamaná, lebo s tým ratam. Spravim ho iba z nedockavosti, ze ak by motyka vystrelila. 😀

simbatko
13. dec 2016

Žienky pridavam dnesne testíky;) Ja tam vidim nieco len vobkajsom svetle aj to ked trochu preotocim..

sofinkaviktorka
13. dec 2016

Dnešní ráno vidím ducha. Ale stoho nič nebude vipada to že došla mrcha.už tu nebudem dávať testi.zmierila som sa stým že je ťažké otehotniet 3krat.Dovidenia.

ejuska2586
13. dec 2016

@sofinkaviktorka Mrzí ma to. Skús sa uvoľniť a nemyslieť toľko na to. Veľa babám sa práve vtedy zadarilo.

sibalka21
13. dec 2016

@sofinkaviktorka Ak nemeska zbytocne testujes.... Skus zvolnit tempo a netlac tak nato....

nina4
13. dec 2016

Dievcence moje tak dočkala som sa aj ja nedavno som sa tu radila ohladom ovu testov a konecne prisiel ten pravy na aky som cakala tak len dufat a modlit sa ze hadam sa zadari aj ked vcera nas potrapila crevna chripka ale aj napriek tomu to dnes a zajtra dame 😅😄😄😆

meli8412
13. dec 2016

@sofinkaviktorka Skus ist k dr. Nám to trvalo 4 roky prvé, a čim sme šli na ďalšie a na ďalšie dieťa, tým to bolo aj ťažšie, tretie sme mali IVF.

avigen
13. dec 2016

@lela123 bola len 1 ciarka :( v piatok mam dostat MS a uz citim ze asi aj dojde.... Skoda, snad nabuduce :-/ 🙂

sofinkaviktorka
13. dec 2016

Keď sa nezadari pôjdem ďalej. Ved mám 2 krásne zdravé deti.tak nebudem tlačiť na pilu

kacenaaa
13. dec 2016

@tinka77 dnes mi mamka doniesla ďalšie lebo vie že asi sa niečo deje :D prekvapila má takže asi aj zajtra to.skúsim 🙂

miriam111111
13. dec 2016

@nina4 jeeej gratulujem,vidis ja som hovorila ze este testuj a pride to.Silno drzim palceky az sa zadari.Ja este len cakam,zatial som 15DC a ovu test negativny.Ale aj minuly cyklus som mala ovu az na 17DC takze cakam 🙂 Ale mam uz aj ovu hlien tak som zvedava co toho bude.

lela123
13. dec 2016

@avigen no ale ten test riadna haluz 😒

alilka
13. dec 2016

Baby čo poviete?Je ovu či nieje?

lela123
13. dec 2016

Baby všetkým držím palce. Do nového roka som si dala záväzok ,že si dám pokoj s internetom. Keďže sme sa aj my pokúsili prvý krát tento mesiac, aspom mi tu nebude harasit, som zvedavá koľko tu pribudne. Tak veselé Vianoce všetkým a správny krok do nového roka.

nina4
13. dec 2016

@miriam111111 veru mala si pravdu sice 20 DC ale bol 😉 .Ja som mala ten hlien pred dvoma dnami teraz nič ale minuly mesiac som nemala vôbe a tehu som ostala.Budem drzat palceky nech aj tebe pride cim skôr a uz potom tu budeme len cakať na ten zazrak 😍

miriamn76
13. dec 2016

@alilka este mu chyba☺

alilka
13. dec 2016

@miriamn76 joooj 😂😂 tak ale stále je to lepšie ako predtým že tam nebolo vôbec nič..😉 čo myslíš koľko ešte treba ,už by to mohlo byť každým dňom..

alilka
13. dec 2016

@nina4 aký test si mala,s akou citlivosťou?

miriamn76
13. dec 2016

@alilka zajtra podla mna bude. O kolkej si robila tento? Ja robievam aj doobeda aj poobede. Jeden den bol uplne negativny ciarku takmer nebolo vidno a na druhy den uz bol pozitivny☺

nina4
13. dec 2016

@alilka citlivost neviem ale značka je Women secrest

alilka
13. dec 2016

@miriamn76 tento som robila cca hodinky do zadu..Ja som včera bola na folikumetrii a mám 3folikuly na ľavej strane..Včera mali 21mm a neskutočne ma tá strana bolela celú noc ešte..Po nočnej keď som vstala má už nebolelo,preto som si myslela že sa tam už niečo deje..Aj v noci som mala taký pocit mokrá..Zajtra mám ísť zasa na folikumetriu takže mi je zbytočné si zasa robiť ovu test,lebo mi doki povie čo sa deje 😉

miriamn76
13. dec 2016

@alilka mozno uz si po ovu

alilka
13. dec 2016

@nina4 ja som mala pepino,no čo v Tescu mali to som brala 😂 a ten je 20tkovy..Pred chvíľou som dala foto..

alilka
13. dec 2016

@miriamn76 nooo tak toto ma nenapadlo 😁😁 aká šanca je ešte na otehotnenie keď by som už bola po?

kacenaaa
13. dec 2016

@tinka77 potom ho hod sem alebo do správi 🙂 ja zajtra urobím inej značky ako doteraz