Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Tak mi držte palce 11:20 som objednana 🙂 🙂 dam potom vedieť 🙂 🙂
@zuzuliena1 Držíme päste a nie len palce. 😝 Napíš potom, ako si dopadla.
@tygricatko Vidím ducha. Podobného som mala na teste tejto značky aj ja dnes ráno, skús pozrieť foto. Tiež som maximálne 11 DPO. Ja budem opäť testovať až v sobotu, ak to má byť pozitívne, v sobotu by som už mala mať peknú ciarku. Kedy robíš ďalší test? Držim palce. 👶 🙂
@tinka77 Vydrzis az do vikendu..? Si frajerka 😀 ale dobre teda.. Dam si tento challenge s Tebou 😀 takze v sobotu rano..?
@tygricatko je tam dušik ale pekne ho vidím tak zelám sby krasne silnel 😘
@tygricatko niečo sa tam črtá🙂
@nina4 Je rovnako siroka ako kontrolna. Skoro mi oci vypadli 😀 a bolo to v limite, tak som skutocne zvedava.
@tygricatko sprav iny test..tento duchuje falosne
@nivea777 Naozaj? A ktory odporucas? Ja v tomto nemam prehlad.
@tygricatko ja som mala len pepino,stoji 1,5 cca... A mala som mamatest ale s tým baby nemaju dobre skúsenosti tiez,aj ten duchuje veľa babám..takže za mňa pepino
Ahojte, viem ze neprispievam dusikom na teste, no velmi potrebujem citit podporu/rady/skusenosti. Od augusta neberiem HA, vysadila som ju po 5 rokoch. Od augusta sa snazime o mimi, no nedarilo sa, ms mam nepravidelnu. Chodila som k lekarovi tento a minuly tyzden na folikulometriu. V pravom vajecniku som mala 14mm folikul na 13DC. Dnes som bola zas a mam stale len 14mm. Nenarastol, lekar povedal ze este buduci mesiac odsleduje a potom nasadi liecbu. Je sanca ze ovu este prebehne, ked mavam 34-35 dnove cykly a mala by byt az okolo 20dc? Aj ked za dva dni folik nenarastol? :( daju sa anovulacne cykly liecit? Budem moct mat babo? Dakujem:(
@jjuulliisskkaa ja som nemala ovu po vysadení hak asi pol roka.. ked som sa zmierila s tým že to nebude také ľahké a bez liečby to asi nepôjde tak som si povedala že začnem znovu brať hak lebo som mavala veľké bolesti pri MS,to som si povedala zaciatkom jula,no a MS už neprišla na konci mesiaca
@jjuulliisskkaa Musis proste verit 🙂 Nesmies byt negativna 🙂 Pokial viem, anovulacne cykly sa daju liecit a urcite budes mat babo 🙂 Aj ked 4 mesiace snazenia nieje tak dlho, nam sa podari po pol roku a ani ma nenapadlo ze by sa nedarilo 🙂 Hlavne sa nevzdavaj, lekar ta odsleduje a urcite sa to vyriesi 🙂 ... Skusala si aj ovu testy?
@tygricatko Som sa dobre zasmiala, si zlatá. 😀 no neviem ako to do soboty vydržím, ale musím. Minulý mesiac sme sa začali snažiť a aj mi na prvých testoch niečo vychádzalo, ale bolo to take nijaké, nie ako teraz. Testovala som každý deň a bola som z toho smutna. Beriem to tak, ze keď mám dnes ducha, v sobotu by mala byt ta čiarka výraznejšia a ak nebude, budem cakat na mrchu. Vidime sa tu v sobotu ráno s našimi dúfam, že pozitívnymi testami. No ak náhodou nevydržis, hod sem foto aj skor. 😉
@nina4 My sme s mužom boli minulú mesiac 1x - 16.11. O deň neskôr bola ovulka a dnes som 5t+5d. Takže určite sa dá 🙂
@jjuulliisskkaa mne to tiež po vysadení HAK skákalo, raz 35 dní, raz 46 dní...Trvalo to polroka cca a upravilo sa to samé na 29 dňový cyklus.
@kacenaaa Robila si si tento červený Rapi Clear? Nič to ešte nemusí znamenať, robíš rôzne značky a každý deň a HCG nestúpa tak rychlo, hlavne keď si tak málo DPO. Každý test reaguje inak, aj keď majú rovnakú citlivost, na jednom môže byť duch a na druhom nie. S tygricatko sme si dali výzvu, že testujeme až v sobotu ráno a hodíme sem testy. Skús vydržať s nami do soboty a v sobotu tu budeme strašiť s peknymi ciarkami. 😉
@tinka77 Plati 🙂 ja uz doma ziadny nemam, takze ak nekupim, tak vydrzim 🙂 ale nivea777 pise, ze tieto falosne duchuju, tak to uz beriem s rezervou 🙂
@jjuulliisskkaa Ja som HAK nebrala, takze k tomuto sa ti vyjadriť neviem. Ja som začala brať inofolic 2x denne a partner folandrol. Berieme to cca. 3 tyzdne. Malo by ti to pomôcť s tvorbou a kvalitou folikov. Odporucaju to aj gynekológovia, tak buď si skús kúpiť, alebo sa na to spýtaj svojho lekára. Držim ti palce. 🙂
@tygricatko Uvidime. Ja mám doma inú značku, takze v sobotu testujem s Lady Max. Ja som s Rapi Clear testovala aj minulý mesiac a duchovali falošne, ale boli to od začiatku také sivé čudné čiarky. Dnes som mala ružovú a až po uschnuti zostala taká dosiva. Musim si tie testy do soboty niekde zamknúť a kľúč odovzdať drahému. 😝
@tinka77 určite dam vedieť 🙂 som hrozné hrozné nervózna 🙂 no v zápätí sa neskutočne teším asi nie som normálna 😝 som uz horsia ako malé dieťa 🙂 🙂 🙂 🙂
@zuzuliena1 Viem presne ako sa cítiš. Akonáhle som tam dnes tu ciarku videla, som ako posadnutá. Celé ráno som na ten test čumela, skoro som nestíhala do práce. 😀 😝
@luta13preco ta ciarka z bledla skoro ju nevidno??myslis ze falosny duch bol??

@luta13 Dakujem. Si zlatá. Podám hlásenie. 😝 😀