icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

olylili
14. dec 2016

@kacenaaa sú negatívne a radím uvoľní sa psychika robí veľa

nivea777
14. dec 2016

@kacenaaa staci si precitat co tu pisali viacere baby,asi na tom nieco bude pravda ked to netvrdim jedina..

sibalka21
14. dec 2016

@kacenaaa riesilo sa to tu uz nespocetne vela krat... negativ vytahuje velmi pekne kanaliky ;) ale bohuzial na tychto testoch nevidim ani kanalik ....

123choco123
14. dec 2016

@zuzuliena1 gratulujem 🙂 uzivaj si tehulkovanie a vela zdravicka!

tygricatko
14. dec 2016

@tinka77 jasne, ze som nevydrzala a spravila si este teraz pepino 😀 a belsie to nemoze byt 😀

patkaamirko
14. dec 2016

@suesue1983 waw ! grattulka veľká ☺

suesue1983
14. dec 2016

@patkaamirko ďakujeeem😚dufam že bude všetko ok.A tebe tiež želám krasne tehulkovanie)

zuzuliena1
14. dec 2016

@123choco123 Ďakujem 🙂

123choco123
14. dec 2016

@zuzuliena1 a posli nejakeho tehotenskeho bacila :D aj mne 🙂

zuzuliena1
14. dec 2016

@tinka77 ďakujem moja 🙂 🙂 určite dam vedieť všetko nové 🙂 🙂 🙂 ďakujem za podporu 🙂

tinka77
14. dec 2016

@tygricatko skús teda spraviť ráno, cez deň je moč zriedeny. 😉

kchan
14. dec 2016

@kacenaaa negatív vyťahuje kanáliky. Je tu XY žien ktoré ti to taktiež potvrdia. Odporúčam počkať aspoň do dňa ms, budeš mať istotu a nebudeš sa zbytočne zožierať nervozitou. Sú ženy ktorým test ukáže aj niekoľko dní pred MS, ale už aj ženy ktorým test ukáže až v deň ms alebo sa stáva že neukáže vôbec a pritom je žena tehotná. Držím palce

patkaamirko
14. dec 2016

@suesue1983 dakujem 🙂 moje spinenie už prestalo, Tak ja pevné verím že môj malý drobcek je zdravý a uvidíme sa o 7 mesiacov 😍

zuzuliena1
14. dec 2016

@patkaamirko určite áno moja odpocivaj hlavne 🙂

luta13
14. dec 2016

@lienocka1988 no som rada, ze aj Ty si pozorovatelka a vytesovatelka z pozitivnych testikov 😉...Je to super, moct sa tesit s kazdou jednou novou tehulkou, pretoze viem co to je, tuzit po babätku!!!...Ak je tuzba velmi silna, ze az zena vyroni slzu pri pohlade na okolo iducu tehulku, ci usmiatu mamicku v parku s kocikom, tak potom je moje stastie o to väcsie, ze sa takejto zene splni sen a vidim to tu nazivo v podobe //...A este ked to potvrdi Dr.a vidim radost tejto zeny tu, ako pise o prvej kontrole s akym rozpalenym srdieckom a naplnenou dusickou, tak placem tu vzdy s kazdou jednou...Som citliva dusa, no silna bojovnicka zaroven a vzdy sa snazim splnit si svoj sen a bojujem dokonca...Tebe velmi krasne Dakujem za nadherny koment na moju osobu a prajem Ti zo srdca, aby si si co najskor nasla na testiku // a samozrejme sa budem tesit s Tebou, ak sa mi pripomenies...Je vas tu vela a casto zabudam, ktorej som co napisal uz...Boh Ta zehnaj!...Verim, ze to bude coskoro 😘

kristinatina86
15. dec 2016

Baby co myslite?

biba12
15. dec 2016

@kristinatina86 že je pozitívny 🙂 gratulujem 🙂

kotatko1232
15. dec 2016

@kacenaaa ahoj
pockaj aspon 2dni a skus dalsi testik ..kolko ti meska??

kristinatina86
15. dec 2016

@biba12 dakujem 🙂 dufam v to aj ja, rano som sa rozplakala od stastia ako som to uvidela

baaambulkaa
15. dec 2016

@kacenaaa to sú negatívne testy....darmo dávaš do negatívu

kchan
15. dec 2016

@olylili tak tak, psychika robí veľmi veľa. My sme sa snažili rok a pol, jedného dňa som si povedala že stačí nechcem sa z toho nervovo zrútiť a tak som vyhodila ovu testy, odložila teplomer, prestala sa pchať vitaminmi (aj tak som z toho len pribrala ako také prasátko) priateľovi taktiež zakázala čokoľvek brať, a čuduj sa svetu o tri mesiace som ostala tehu, sex v ten mesiac dva krát... Takže klop klop u mňa psychika veeeľa urobila...
Prajem každej snažilke aby sa dočkali, len naozaj na to netreba tlačiť....

hviezdicka3210
15. dec 2016

@kristinatina86
Ja som mala taky isty v sobotu a odvtedy som si ich par spravila a vsetky pozitivne. Takze gratulujem😊

tinka77
15. dec 2016

@kristinatina86 Krásne pozitívny test. Uz ti mešká? Gratulujem. 👏 👶

simbatko
15. dec 2016

Ahojte..prosím vás akú máte skúsenosť s týmto testom?Robila som dnes test a vysiel mi kanálik..zdialky vypada ako normalna čiarka.

kacenaaa
15. dec 2016

Viem že sme sa tu niektoré dohodli že v sobotu pridáme testiky dúfam že si nájdete svoje // ja ho robiť nebudem mrcha ešte nedošla ale počkám.aspoň 40 dní cyklu a potom urobím za pol roka som nikdy dlhšie nemala ako 40 tak ak nepríde ani do vikendu urobím cez týždeň 🙂 ale budem vás sledovať ❤ ❤ ❤ 👶

luta13
15. dec 2016

@kristinatina86 nadherny testik a ukazkove //...Gratulujem a prajem Ti bezproblemove, zdrave tehulkovanie - uzivaj naplno 😀

simbatko
15. dec 2016

No robila som 2testy dnes tej iste znacky Woman Secret baby..A vytiahlo mi kanalik nechapem..tu je foto.vas nazor?

kristinatina86
15. dec 2016

@hviezdicka3210 tak super, budeme v tom spolu 😉
@tinka77 este práveže nemešká, ale mala som ovuláciu skor, preto som uz spravila test ☺️
@luta13 dakujem krasne a aj vam ostatným za gratulácie ❤️

luta13
15. dec 2016

@simbatko stale tam vidim dusika jemnuckeho...No testuj o zopar dni az 🙂...Alebo ked bude meskat MS 😉

patkaamirko
15. dec 2016

No zienky moje..
Som úplne hotova..Tak dnes mi volali konečne po 9tich mesiacoch čo som si žiadala gynekológa, tak mi dnes volali z ambulancie, a dozvedela som sa, že keď som tehotna, gynekológa nedostanem..vraj to len akože zdravé ženy..Teda že nesmiem byť tehu.Nemám slov, naďalej sa rieši sťažnosť, a v advokátskej kancelárii mi povedali že už im ide o licenciu a že zrejme bude súd..Zanedbali starostlivosť vo všetkých smeroch o mňa a bábo ( ktoré som potratila) je zrejme, že sa dalo zachrániť a neurobili tak naschvál! Atď atď keby to mám všetko napísať tak tu píšem celú noc 🙂😄 Prepáčte,ak to sem nepatrí, potrebovala som niekomu napísať.. 😍🤗❤
Som strašne rozčúlena, twraz musím či chcem alebo nie úst k sukromnemu a tam sa neoplatím..super takto ešte na Vianoce 🙄