icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
8. apr 2014

@t1nulka gratulujem vela zdravicka obom 🙂

t1nulka
8. apr 2014

@karmela dakujemeeee 😀

majka_3
8. apr 2014

@t1nulka veru veru 🙂 som ti hovorila 😉 tak uz ver 😉
gratulka 🙂

t1nulka
8. apr 2014

@majka_3 to Je ale zaaaaazrak 😵 😵 😵

snazilka1983
8. apr 2014

@t1nulka aaa super je to taaam 😉 😉 😉 😉

majka_3
8. apr 2014

@t1nulka kolko ste sa snazili? 🙂

t1nulka
8. apr 2014

@majka_3 s prvym 9 mesiacov a teraz to vyzera ze na prvy sup 🙂

lea912
8. apr 2014

@t1nulka tíško gratulujem... 😉 Prosím ťa, ktorý deň po oplodnení cca si dnes? Lebo ja som 14 dpo a na teste dnes znova dúšik - síce malinko výraznejší ako v nedeľu, ale predsa len dúšik 😒

t1nulka
8. apr 2014

@lea912 moja neviem, cca tych 18 - 20 dni

dada87
8. apr 2014

@t1nulka ahoj aj citis nejake zmeny na tele? inak gratulujem

t1nulka
8. apr 2014

@dada87 len ako pred ms... Prsia neskutocne bolia, v bruchu sem tam daco jak mini krc pei ms, a potom pichanie raz na jednej strane, raz na druhej 🙂 A dnes po ceste k tete mi doslo aj statocne zle... Ale tak v norme 😉

quirell
8. apr 2014

Dnes som skusila digi... som 17 dpo, menstruacia meska 4 den (nech uz ani nechodi). Poradte, kedy ist ku gyn., aby uz nieci, resp.malu fazulku videl?

simonkazga
8. apr 2014

@quirell po 14dňovom meškaní budeš cca. v 6tt, vtedy by už mohlo byť aj srdiečko.

quirell
8. apr 2014

@simonkazga jemin, to ja uz nevydrzim !!!!! Poradte ako to vydrzat, lebo kym to nemam potvrdene od dokyho, kazde rano testujem, aby som bola kludna. Kto je na tom ako ja?

sisisi
8. apr 2014

@dolce_principessa ahoj! komentovala som ti prispevok o mamatestoch... takze ten moj kanalik z deska 😀

janusa139
8. apr 2014

@quirell jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂)) a mne ani MS este nemeska - dufam vsak, ze bude :D ale robim testy kazdy den a silnejuuu 🙂)

quirell
8. apr 2014

@janusa139 waaa, to je super!!!! Aj mne pekne silneli, teraz uz mam riadne kolajnicky ako testovacia ciarka. Tak dufam, ze vsetko bude v poriadku, ale kludnejsia budem hadam az po navsteve dokyho. Kolko si dpo?

dolce_principessa
8. apr 2014

@sisisi taak to uz je pekna ciarocka 😀 ja citim ze ms dostanem coskoro ...ale ani sa divit nebudem bol by naozaj zazrak ak by z toho nieco bolo kedze sme sa cez plodne nesnazili.. 😀 ja som uz testy od nedele nerobila...cakam ms a s vyrabanim zacneme tak koncom aprila alebo v maji 😀 😀..tebe drzim palce nech je vsetko ok 😉

sisisi
8. apr 2014

@dolce_principessa dakujem, aj ked aj tie tvoje ciarky vyzeraju nadejne 🙂

dolce_principessa
8. apr 2014

@sisisi ja im neverim 😀 a ozaj citim ze dostane ms ..do rana je urcite tu ...ale mne to neva 😀

sisisi
8. apr 2014

@dolce_principessa ja som si este v nedelu dala jeden stapmrlik po obede a vecer male pivko, kedze ma bolelo brucho a stavy ako na MS. takze na to by som sa nespolihala.

dolce_principessa
8. apr 2014

@sisisi....ja viem 😀 ale aj tak myslim ze nieje mozne aby z toho nieco bolo kedze sme cez plodne nevyrabali 😀 bola by to ozaj veelka nahooodicka hehe 😀

sisisi
8. apr 2014

@dolce_principessa a kedy ste?

janusa139
8. apr 2014

@quirell ja som 11DPO, ale ciarocky mam na tento datum dost tmave - aspon tak hovoria ine tehulky a snazilky 🙂 k dokimu pojdem asi az po Velkej noci, snad dovtedy sa nic nezmeni, len bude silnejsia farba na // 🙂 a ty si aky DPO 🙂?

dolce_principessa
8. apr 2014

@sisisi len dvakrat sme na 11dc a potom 13dc ale to nesla ani cela davka do mna 😀 len sa drahy pozabudol trosku 😀 preto myslim ze by bol zazrak keby nieco bolo 😀 myslim ze tie testy boli jednoducho vadne a len tam ta ciarocka presvitala ...

quirell
8. apr 2014

@janusa139 ja som dnes 17 dpo, k dokymu chcem ist este pred velkou nocou, teda buducu stredu alebo vo stvrtok. Budem mu volat. Dufam, ze mi nepovie, ze mam prist az po Velkej noci, lebo to isto nevydrzim. Dufam, ze to bude v poriadku. Aj tebe drzim palceky!

janusa139
8. apr 2014

@quirell dakujem,,no moj mi povedal, ze staci, ked pridem, ked bude MS meskat aj vyse tyzdna..a kedze mam dostat piatok (modlim sa, aby neprisla) tak mi to aj tak len vtedy vychdza 🙂) aj ked najradsej by som sla hned, nech mi povie 🙂)) drzim ti palce, nech vsetko dotiahnete do uspesneho konca 🙂 potom daj vediet, ako u dokiho 🙂

ibakika
8. apr 2014

@satanka1 ahojky, vedela by si mi poradit s vyhodnotenim ovu testov a bazalnou teplotou?

satanka1
8. apr 2014

@ibakika ahoj..v bazálke sa moc nevyznáma,ale skúsim 🙂

satanka1
8. apr 2014

@dolce_principessa ahoj..veď to máš akurát cez ovulku,či nie? a jediná spermia stačí... 🙂 držím palce 🙂