icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

snazilka1983
7. apr 2014

@t1nulka tesim sa na foto heh

t1nulka
7. apr 2014

@snazilka1983 najskor zajtra alebo v stredu 🙂

snazilka1983
7. apr 2014

@t1nulka jaaaaaj tak neskoro? heh no okej.

t1nulka
7. apr 2014

@snazilka1983 no skôr v tom nevidím zmysel a skôr sa nedostanem z domu po test 😅 😀

titulienka
7. apr 2014

@t1nulka testik je urcite tmavsi a pekne pozitivny 😉 zajtra uz bude urcite tmavsi ,hcg sa dvojnasobi kazdy druhy den ale nie kazdemu rovnako 🙂

dolce_principessa
7. apr 2014

Moji duchovia na mamateste .....testy robene v sobotu a nedelu rano..ciarocka je rovnakej intenzity len na fotke vyzera spodna tmavsia..robila som si tieto iste testy aj v piatok rano a jeden v piatok vecer a boli skoro ciste...iba ked som otacala test som sem tam nieco zazrela 😀 ale tak nenamyslam si ..cakam MS 😀

majka_3
7. apr 2014

@t1nulka tmavne..moj naazor 😉

t1nulka
7. apr 2014

@majka_3 tvoj názor sa mi páči, bodaj by bol pravdivý 😵

janusa139
7. apr 2014

a moj duch 🙂?

majka_3
7. apr 2014

@janusa139 to uz nieje duch 😀 to uz je ciarka 😉
@t1nulka kolky dpo si? a preco si ty myslis ze netmavne??? kolko testujes?
tvoj duch uz nieje tiez duch uz sa to kraasne meni na ciarku a pekne naozaj tmavne... cize urcite s toho nieco budee 😉

janusa139
7. apr 2014

@majka_3 😵 😵 😵 😅

majka_3
7. apr 2014

@janusa139
@t1nulka baby toto je duch 😉 aby ste boli kludneeee 😉 ze ten vaaaaaas uz je cirka 😉

t1nulka
7. apr 2014

@majka_3 tak ja tieto údaje neviem, keďže moja mrcha si chodí ako chce 😅 čiže som testovala len na základe pocitu - približné príznaky mrchy mávam, a keďže sa milostivá neráčila dostaviť už vyše týždňa od príznakov, tak som skúsila... testla som prvý raz v sobotu, to je ten vrchný test a teraz ráno, to je ten spodný test... a prečo sa bojím... lebo rapi clear mi robil falošných duchov pred tromi rokmi a nakoniec z toho nič nebolo... ale inú značku v tej "super" lekárni nemali, tak sa chystám dnes ešte kúpiť mamatest, alebo ten digitálny... 😉

majka_3
7. apr 2014

@t1nulka nooo nemyslim ze TOTO je falosnee.... ved to uz nevyzera ani ako duch..cize podla mna mozes byt kludnaa 🙂 ale kup si pre svoj klud testik 🙂 a daj vediet 🙂 urcite bude aj ten pozitivny 😉

t1nulka
7. apr 2014

@majka_3 ooo, tešila by som sa najviaaaaaaac 😵 a kúpim a isto dám vedieť 😉

mirkovci
7. apr 2014

@janusa139 málokedy babám píšem k fotkám čo si myslím lebo skôr by sa im to nepáčilo ako áno ale tebe teda napísať musím. Nehnevaj sa ale toto NENI DUCH!!! to je podla mňa nový život 🙂 . Verím že ti to lekár čoskoro aj potvrdí ale zatial také malé gratulujem 🙂

janusa139
7. apr 2014

@mirkovci jeeeeeeeeeeeeeeeeeej,, dakujem, zacala si tak, ze som normalne prestala dychat, a citala dalej 😅 ale dakujem strasne krasne, buduci tyzden chcem volat dokimu, nech sa na mna pozrie, snad bude vsetko v poriadku 🙂)) a dakujem 😵 😵

mirkovci
7. apr 2014

@janusa139 o to išlo...trochu vyviesť z miery :D, ja verím že to dobre dopadne a tak musíš myslieť aj ty 😉 dúfam že čoskoro tu aj ja budem môcť dať podobný ak nie rovnaký príspevok, tak sa nám potom pochvál ked budeš veddieť :D pekný dník ti prajem

janusa139
7. apr 2014

@mirkovci dakujem este raz krasne a posielam ti srdiecko nakazene tehu bacilikmi 🙂))))

mirkovci
7. apr 2014

@janusa139 jéééé ďakujem dúfam že budme čoskoro "nakazená" 🙂

janusa139
7. apr 2014

@mirkovci duuuuuuufam, vybrala som take srdiecko nakazene 😵 😵

t1nulka
7. apr 2014

Kočky, tak mam doma 2 testy roznej znacky a kazetkove, tak uvidime co bude zajtra 😉

t1nulka
7. apr 2014

@mirkovci ohodnot aj mojeeee, ja sa neuraziiim 😵

karmela
7. apr 2014

@t1nulka tak držím palce a verim ze tam budu // 😉

t1nulka
7. apr 2014

@karmela uz sa tesim na rano 😉

karmela
8. apr 2014

@t1nulka no kde je test ? Nic nevidím

t1nulka
8. apr 2014

@karmela
@majka_3
@titulienka
@snazilka1983 zeny, aaaaaaaaaaaaaaa, asi tomu budem musiet uverit! Srdce mam v hrdle, zaludok sa mi trasieeee 😵

titulienka
8. apr 2014

@t1nulka je to taaaam GRATULUJEEEEM 😉

dorotea2
8. apr 2014

@t1nulka Jeeejooo, krásne paličky, moc gratulujem a prajem veľa zdravíčka... obom... 😅
Och už aj ja by som také chcelaaaa ☹

t1nulka
8. apr 2014

@dorotea2 ani sa nenazdas a budes ich mat 😉 ja som v soku, vobec som s tym neratala tak skoro 😅