Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@chuchu86 ano dnes na skušku jedno balenie je tam 30ks a vyšlo ma to 12€ aj s poštou.
@nivea777 Dakujem za radu 🙂 Dnes Pepino a na totalku negativny 🙂
@kacenaaa
ked uz Clearblue,tak jednoznacne Clearblue s indikatorom pocatia,stoji cca 8eur 😉
@biba12 hmm tak to naozaj neviem kde si bola..Je pekné a tak sa majú chovat všetci lekári..Tu V uk to isté..závisí na koho natrafis..No gynekológa ajtak nedostaneš lebo ten je iba na to vyoperovanie cyst alebo polypu alebo kyretáz..inak ho nedostaneš :(
na Slovensku som s malym čakala celú noc a nakoniec ma ešte zdrbali že prečo idem neskoro..hovorím im ved hneď som prišla a že to čakám celú noc v čakárni a sama neochota z nich bola cítiť..inak to v Nitre s ani stalo ani raz som nemala Dobrú skúsenosť .Okrem teda mojej obvodnej a gynekológa
@patkaamirko No hrozny system tam, kde byvas, nemenila by som veru ani za SK zdravotnictvo!!! ...Hanba im tam, takto riskovat zdravie zeny aj babätka...Je to fakt hrozny pristup k tehotnej zene - buducej matke 😖...Mali by sa tam zeny vzburit a podpisat masovu peticiu!!!...No nebudem polemizovat, je to tema na dlhe lakte - proste pre mna nemyslitelne tam byvat...By som isla na SK a tam zotrvala do porodu, potom sa vratila spät do UK 🙂...No moja mas to velmi tazke, drz sa...No obe vieme, ze Boh stoji pri vas oboch ❤🙏🤰
@luta13 vieš len im to tu vyhovuje..iný kraj,iný mrav no.. maju tu také pravidlá a tsky systém, a ten funguje odjakživa..Keď sa zeny nesťažuju.To len my sme zvyknuté na iné slovenky a tak čo tu žijeme lebo sme neni na ten ich systém zvyknuté..Oni to berú tak z fyziologickeho hľadiska.. že keď je dieťa zivotaschopne tak prežije,keď nie tak nie..A do 16 či 20 tt ti nebude nikto zachraňovať dieťa, ale asi len do toho 16 tt nie som si istá..
Keď to im tak funguje viies celý život tak to asi nebude až také zlé, keby to vadilo alebo to bol zlý systém tak to určite zmenia keby im tam vymieraju a ženy potracaju.. Ale jasné že pre nás čo vieme čo je to gynekolog že idem do čakárne na 20 minút a už som vyšetrena atď..že pre nás je to dačo hrozné 😕 Pre mňa tiež samozrejme, ja som celá znechutena..Ale čo už.Idem k tomu poľskému..Ešte že je tu ten ( to má dobrý kšeft že býva v uk spravil si v centre gynekogicke oddelenie a pýta veľa peňazí.. )
@hviezdicka3210 mám len ten čo ukazuje plus lebo iný nemali :/
@suesue1983 ano, mozes...No ja som pouzivala tuto 😉...Je to myslim to iste, ale tato sa mi zda jednoduchsie napisana 😀
@luta13 😀ďakujem
Žienky o 7:40 poradňa držte prsty 🙏
@ejuska2586 držím palce Ejuska! Nech je vsetko ako ma! ❤️
@ejuska2586 držím palce verím že podáš len samé dobre správy
Ja som musela spraviť.... Baby viem že už vám prídem trápna že stále testujem..ale vám je hej že si nájdete aspoň takého farebného ducha že už potom počkať je lepšie ako keď tam nie je nič... Preto stále skúšam či sa mne nejaký konečne neukáze aby som aj ja už mohla čakať na svoj zázrak 🙂 tak ak môžete pozrite sa naňho a skúste má trošku pochopiť ďakujem <3
❤
@ejuska2586 moja toto sú tie najkrajšie spravy .Veľkú radosť mám s teba .

Ahojte..Viem že toto sem asi veľmi nepatrí,ale tak mozno mi budete vedieť poradiť..V stredu som bola u doki,mala som 3folikuly..Dominantný mal vtedy 28mm..Včera ráno neskutočne bolesti podbruška,pocit akoby zo mňa chcela maternica "vypadnúť"..Začalo má nafukovať..No zle som sa cítila..Dnes som bola u doki,tak že folikul praskol jeden druhý sa začal vstrebávať..O treťom nevrávela nič..Že je tam už Tekutina..A moja otázka je,že ako dlho po uvoľnení vajíčka je na usb vidieť už tu tekutinu?Nikde som to nenašla a bola by som zvedavá kedy som tu ovulku mala..Ešte predvčerom doobeda som mala pozitívny ovu test a včera večer už ani náznak druhej čiarky..Predvčerom sme snažilkovali ale včera nie,tak či sme to aj neprepasli 😕😕 ďakujem za hoc akú odpovedať 😃😃

@patkaamirko asi závisí od toho na koho natrafis. Ja som bola aj s malým párkrát, napr s úradmi, padol z preliezačky, z odrazadla... Už som si pripadala jak neschopná matka, čo nevie zabrániť úrazu..
A boli milí, hlavne si cením,de keď mal kiahne, tak sa mu to dostalo do oka,bol víkend. Volala som má Kramare, že potrebujem aby ho pozrel očný lekár. A že je infekčný. Keď sme prišli, už nás čakali a dali nás do špeciálnej čakárne, do 10 min dosla Dr. Vysetrila, predpísala recept a o 20 min sme odchádzali...