Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@quirell po 14dňovom meškaní budeš cca. v 6tt, vtedy by už mohlo byť aj srdiečko.
@simonkazga jemin, to ja uz nevydrzim !!!!! Poradte ako to vydrzat, lebo kym to nemam potvrdene od dokyho, kazde rano testujem, aby som bola kludna. Kto je na tom ako ja?
@dolce_principessa ahoj! komentovala som ti prispevok o mamatestoch... takze ten moj kanalik z deska 😀
@sisisi taak to uz je pekna ciarocka 😀 ja citim ze ms dostanem coskoro ...ale ani sa divit nebudem bol by naozaj zazrak ak by z toho nieco bolo kedze sme sa cez plodne nesnazili.. 😀 ja som uz testy od nedele nerobila...cakam ms a s vyrabanim zacneme tak koncom aprila alebo v maji 😀 😀..tebe drzim palce nech je vsetko ok 😉
@sisisi ja im neverim 😀 a ozaj citim ze dostane ms ..do rana je urcite tu ...ale mne to neva 😀
@dolce_principessa ja som si este v nedelu dala jeden stapmrlik po obede a vecer male pivko, kedze ma bolelo brucho a stavy ako na MS. takze na to by som sa nespolihala.
@sisisi....ja viem 😀 ale aj tak myslim ze nieje mozne aby z toho nieco bolo kedze sme cez plodne nevyrabali 😀 bola by to ozaj veelka nahooodicka hehe 😀
@sisisi len dvakrat sme na 11dc a potom 13dc ale to nesla ani cela davka do mna 😀 len sa drahy pozabudol trosku 😀 preto myslim ze by bol zazrak keby nieco bolo 😀 myslim ze tie testy boli jednoducho vadne a len tam ta ciarocka presvitala ...
@quirell dakujem,,no moj mi povedal, ze staci, ked pridem, ked bude MS meskat aj vyse tyzdna..a kedze mam dostat piatok (modlim sa, aby neprisla) tak mi to aj tak len vtedy vychdza 🙂) aj ked najradsej by som sla hned, nech mi povie 🙂)) drzim ti palce, nech vsetko dotiahnete do uspesneho konca 🙂 potom daj vediet, ako u dokiho 🙂
@dolce_principessa ahoj..veď to máš akurát cez ovulku,či nie? a jediná spermia stačí... 🙂 držím palce 🙂

@t1nulka gratulujem vela zdravicka obom 🙂