Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@satanka1 takze...27/36,4-28/36.7-29/36.5-30/36.9-3136,6-1/36.9-2/37-3/37-4/37....prve je datum druhe teplota, po ovulacny hlien alebo ako sa to Vola som mala 1.4. , 28 som mala na ovu teste ciarky dve takmer identicke a 31 a 1 uz dlane ale este viditelne dost prilozim foto. Skus mi poradit alebo aj vy baby kedy asi bola ovulka. Este 28 bol 13DC. Dakujeeem
@satanka1 ja ju mam az tak tipujem 15-16-17 dc 😀 ved uvidime ale nenamyslam si ze nieco bude ani nahodou
@sisisi urobila som teraz test..co myslis???nazivo ju ovela lepsie vidno..je ovela silnejsia ako v nedelu.ale .jaaa tomu nemozem stale uverit ze to vyslo zasa na supu 😕 co to ja mam za chlapa????
@sisisi ja tomu neverim..chvilami mam pocit na ms..a nemala by byt uz silnejsia ta ciarka? 😒 ak by som bola ozaj tehu tak termin asi okolo 15-18.12 😕
@lucinka0503 myslis ze by ukazal ked to neni z ranneho mocu ? 😕 alebo skusim rano ak teda ms nedorazi 😀
@dolce_principessa Jasné,že Ti ukáže aj keď nie je z ranného moču,ten je na testovanie z celodenného moču 🙂 Držím palce nech je to tam.
@dolce_principessa uz ti ukaze aj digi test a gratulujem ms uz necakaj,to nieje duch ale druha ciarka.A nemusí byt silná ako hrom silnie až po termíne ms ked meska 🙂
@lucinka0503 @karmela...skusim ten digi mozno zajtra rano alebo v piatok..bojim sa ho teraz robit 😀 idem sa radsej von prevetrat uz mi hrabe z tych testov 😀
@dolce_principessa jeeej gratulujeeem 🙂 jednej kocke digi potvrdil uz 12dpo a na obyc.testiku slaba ciarka 🙂 tak myslim ze digi to len potvrdi 😉 🙂 ze na prvu supu ste dobry :-P 😉
@1valeria1 mne sa tomu stale verit nechce 😀 ja som uz robila digi pred tyzdnom a bol negativny..bojim sa ho znova spravit 😀 😀 este pockam ci ms nepride ...ak nebude chodit mozno sa odhodlam 😕
@dolce_principessa tak ver, ciarky na testoch sa nerobia len tak jedna radost 🙂 ja mam ale stresy lebo tie mama testy mi vzdy nejako vyblednu a v minulom tehu som mala uz pekne cilnu ciarku. uvidime zajtra, ci bude silnejsia.
@sisisi aj mne trosku vybledli.... 😕 ......ja skusim zajtra alebo pozajtra spravit este.....furt tomu neverim 😀 😀 😀
@dolce_principessa tak sa s tym zmier 😀 da sa pochopit, ak je duch len na jednom teste, ale tvoji duchovia su uz ciarky 🙂 tak vidis, ani mamatesty nesklamali ako sme si najskor mysleli 🙂
@dada87 ja mam cyklus tak 27-30 dni..sem tam sa stalo zedosla aj po 31...posledne 4 mesiace trikrat po 27 dnoch a raz po 29 ..dnes som 30 dc..tak zatial moooc nemeska ....
@sisisi ak mi vide aj digi test potom mozno uverim viac 😀 ale bojim sa ho spravit 😀 😀
@dolce_principessa ja som na tom podobne ale tie tvoje testiky su dost presvecive drzim palce ale podla mna je to ta.aj mas nejake pocity na MS bolest prs a tak......... 🙂
@dolce_principessa. Ahoj podla mna sa nemas coho baat 😉 ako tu pisala kocka ze ciarocky sa na testoch nerobia len tak 😉 🙂 a ta tvoja je pekne viditelna 🙂

Ahojte zienky, pozeram ze akych duchov mate ... Ja som si robila testiky 3 a na vsetkych bola slaba ciarka, dostala som menstruaciu den pred a taka bola z velmi vela tmavohnedeho niecoho... no ale priznaky na tehu mam este aj teraz a to mam akoze MS 3 den ale to len taku uz slabucku, najhorise bolo 1 den, co myslite vyskusat spravit si este test po MS alebo to uz je zbytocne ?