icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

milos32nika21
26. dec 2016

@limetka26 ahoj ano testovala som a nic som 10 dpo takze nic tesim sa zasjtra na teba ty si ako na tom??

meli8412
26. dec 2016

@patkaamirko Možno je lepšie sa pripraviť na to najhoršie, potom sa príjemne prekvapit, alebo sklamanie nebude také obrovské, ale aj tak...nadej zomiera naposledy. Silno držim palce, popripade daj na nejakú stránku, či náhodou v tvojom okolí nemá nejaký progesteron.

ikonica
26. dec 2016

@alilka mozem sa opytat? tu "hustu krv" ti zistili este niekedy pred otehu alebo az pocas? ako sa na to prislo? znamej dcera to tiez ma ale nepytala som sa ako a kedy to zistili..

alilka
26. dec 2016

@ikonica ja som 4razi potratila tak som zbehavala všetky existujúce vyšetrenia kde bolo všetko v poriadku..Až v KE mi to zistili,kde sa na to presne zameriavajú..Liečbu nemám žiadnu iba v prípade tehu, operácii,dlhej cesty atď musím pichať fraxiparin..

ikonica
26. dec 2016

@alilka aha.. cize to nie je nic, co moze clovek zistit skor z beznych vysetreni :( diky za odpoved

alilka
26. dec 2016

@ikonica to neviem možno áno..Aj dedo mal hustú krv a liečil sa na ňu.. a tehu nikdy nebol 😂😂😂

limetka26
26. dec 2016

@milos32nika21 zacinam mat biely husty vytok a predvcerom som mala taky ruzovkasty. Zajtra sa hlasim. Nezufaj, vsak 10dpo je este malo, mozno este vykukne!

ikonica
26. dec 2016

@alilka tak u nas nemal nikto problemy s krvou tak dufam ze ani ja nebudem mat...

milos32nika21
26. dec 2016

@limetka26 no neviem strasne bolesti mam ako pred ms dnes som 30 dc a dala som si vinko mozno sa spustia...rani budem cakat na test

patkaamirko
26. dec 2016

@nita216 od poslednej ms 8tt

patkaamirko
26. dec 2016

@meli8412 nemá..ved tu V uk je vraj zakázaný... :(Áno veď ja som povedAla aj mužovi že už je neskoro....Podľa mňa..

patkaamirko
26. dec 2016

@nita216 Ale od ovulácie a sexu je 33 dní tuším alebo 34...

meli8412
26. dec 2016

@patkaamirko Ach jaj. Drž sa. A od vtedy niečo nové? Stale ružovkastý výtok, alebo od vtedy nic?

patkaamirko
26. dec 2016

@meli8412 no odvtedy nič. To som mala dnes, najskôr na gatkach plno toho hnedého a keď som sa utrelá tak bol ružový..včera bol len hnedy..A pred dvoma týždňami bola normálna krv vo vytoku

alilka
27. dec 2016

Baby čo myslíte??Dnes ráno som robila test..12dpo..Vidíte tam aj vy niečo?Ale či to nieje len ten kanálik?Hmm 😃 pridávam foto aj v negative 😁

zuzuliena1
27. dec 2016

@alilka ja tam vidím dusíka 🙂 skús o dva dni 🙂 silno držím palce aby stmavla 🙂

alilka
27. dec 2016

@zuzuliena1 ďakujem..Aj ja ho tam vidím len či to nieje ten kanálik .Veľa báb tu už o tom písalo..😉 ja zajtra idem k doki tak ona mi buď potvrdí alebo vyvráti 😉

zuzuliena1
27. dec 2016

@alilka nie je to na foto vidieť je ružová ta ciarka ? A koľko to mešká ms ? Myslím ze ti toho moc dr este nepovie este nebude nič vydiet . Ale drzkam palce nech ti povie co chces počuť 🙂

alilka
27. dec 2016

@zuzuliena1 ja ani neviem či bola do ružová .Skôr akoby Taká bledá..A zobrazila sa až po zaschnutí..Mne ešte ms Nemeska ja som 12dpo..Zajtra viem že aj keby tak nič neuvidí ale na krv ma pošle..

ejuska2586
27. dec 2016

@alilka Je tam krásny ružový dušík. Držím palce, aby silnel.

biba12
27. dec 2016

@alilka už Ti mešká ms? Asi nie, počkaj do meškania. Strašne skoro na dr. Na UZV nič vidieť nebude. Možno Ti krv vezme, ale keď Ti ešte nemešká, tak ktovie. Moja je milá a skutočne precizna, ale keby som tam prišla s týmto, tak mi povie, že mám prísť, keď mi bude meškať a test bude pozitívny a nie skôr ako po 2 týždňoch meškania 🙂

alilka
27. dec 2016

@biba12 ďakujem za radu ale moja dr má na zajtrajší deň objednala sama keďže mám problém s krvou 😉

zuzuliena1
27. dec 2016

@alilka tak uvidíš zajtra každopádne ti držím palce aby všetko bolo k tvojej spokojnosti 🙂 aj mňa zajtra čaká vyšetrenie a sono tak dúfam že uvidím mimi a jeho krásne bijuce srdiečko 🙂 uz sa neviem dočkať 🙂

limetka26
27. dec 2016

@milos32nika21 u mna sa tiez zbelelo..

nita216
27. dec 2016

@patkaamirko tak neviem co ti mam na to napisat,mozno nic sa nestalo a malinky je v pohode a rastie pekne ale mozno nic z toho nebude!je to tazke nico povedat!ja ked som potratila ja som mala ruzovy vytok a potom sa to rozbehlo a pri tom hned mi doki naordinoval duphaston a ani stym sme tehotenstvo nezachranili!alebo druhu moznost mas to ze prides na svk a tu nech ta poslu na vysetrenie !vi

butterfly333
27. dec 2016

@alilka aj ja vidím // držím mooc palčeky.

milos32nika21
27. dec 2016

@alilka jasne ze je jeeejjj strasne drzim palceky nech to vide

milos32nika21
27. dec 2016

@limetka26 sme na tom rovnako ach dalsi mesiac dufam ze nam bude lepsie

jjuulliisskkaa
27. dec 2016

Ahojte🙂
Chcela by som Vas poprosit zase raz o rady a skusenosti. Po vysadeni HA som mala cykly dlhe 35,32,34 a 42 dni. Ten posledny mohol byt dlhy preto lebo som brala inofolic. V decembri na 13dc a 15dc som bola u dokuho, folikul za tie dva dni nenarastol a podla dokiho tento cyklus bude anovulacny. Na jedno zabere sa mu zdalo ze vidi nejaku krv trosku, no nezdalo sa mu ze by folik praskol. Teraz v decembri mam od 24dc spinenie, uz je to piaty den. Ziadna cista krv, je to hnede vyslovene a ked cikam tak je to aj take bordovohnede ked zatlacim. No urcite nie cista jasna krv bleda, stale len hnede, no iba pri cikani. Ani vlozku mi velmi nie je treba. Co to podla vas moze byt?

jjuulliisskkaa
27. dec 2016

A este k tomu, na cca 19dc som mala takyto ovu testik, aj sme sa snazilkovali vtedy. Ten spodny je 19dc, na porovnanie horne dva z dni predtym