Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patkaamirko Možno je lepšie sa pripraviť na to najhoršie, potom sa príjemne prekvapit, alebo sklamanie nebude také obrovské, ale aj tak...nadej zomiera naposledy. Silno držim palce, popripade daj na nejakú stránku, či náhodou v tvojom okolí nemá nejaký progesteron.
@milos32nika21 zacinam mat biely husty vytok a predvcerom som mala taky ruzovkasty. Zajtra sa hlasim. Nezufaj, vsak 10dpo je este malo, mozno este vykukne!
@limetka26 no neviem strasne bolesti mam ako pred ms dnes som 30 dc a dala som si vinko mozno sa spustia...rani budem cakat na test
@nita216 od poslednej ms 8tt
@meli8412 nemá..ved tu V uk je vraj zakázaný... :(Áno veď ja som povedAla aj mužovi že už je neskoro....Podľa mňa..
@nita216 Ale od ovulácie a sexu je 33 dní tuším alebo 34...
@patkaamirko Ach jaj. Drž sa. A od vtedy niečo nové? Stale ružovkastý výtok, alebo od vtedy nic?
@meli8412 no odvtedy nič. To som mala dnes, najskôr na gatkach plno toho hnedého a keď som sa utrelá tak bol ružový..včera bol len hnedy..A pred dvoma týždňami bola normálna krv vo vytoku
@alilka ja tam vidím dusíka 🙂 skús o dva dni 🙂 silno držím palce aby stmavla 🙂
@zuzuliena1 ďakujem..Aj ja ho tam vidím len či to nieje ten kanálik .Veľa báb tu už o tom písalo..😉 ja zajtra idem k doki tak ona mi buď potvrdí alebo vyvráti 😉
@alilka nie je to na foto vidieť je ružová ta ciarka ? A koľko to mešká ms ? Myslím ze ti toho moc dr este nepovie este nebude nič vydiet . Ale drzkam palce nech ti povie co chces počuť 🙂
@zuzuliena1 ja ani neviem či bola do ružová .Skôr akoby Taká bledá..A zobrazila sa až po zaschnutí..Mne ešte ms Nemeska ja som 12dpo..Zajtra viem že aj keby tak nič neuvidí ale na krv ma pošle..
@alilka Je tam krásny ružový dušík. Držím palce, aby silnel.
@alilka už Ti mešká ms? Asi nie, počkaj do meškania. Strašne skoro na dr. Na UZV nič vidieť nebude. Možno Ti krv vezme, ale keď Ti ešte nemešká, tak ktovie. Moja je milá a skutočne precizna, ale keby som tam prišla s týmto, tak mi povie, že mám prísť, keď mi bude meškať a test bude pozitívny a nie skôr ako po 2 týždňoch meškania 🙂
@alilka tak uvidíš zajtra každopádne ti držím palce aby všetko bolo k tvojej spokojnosti 🙂 aj mňa zajtra čaká vyšetrenie a sono tak dúfam že uvidím mimi a jeho krásne bijuce srdiečko 🙂 uz sa neviem dočkať 🙂
@milos32nika21 u mna sa tiez zbelelo..
@patkaamirko tak neviem co ti mam na to napisat,mozno nic sa nestalo a malinky je v pohode a rastie pekne ale mozno nic z toho nebude!je to tazke nico povedat!ja ked som potratila ja som mala ruzovy vytok a potom sa to rozbehlo a pri tom hned mi doki naordinoval duphaston a ani stym sme tehotenstvo nezachranili!alebo druhu moznost mas to ze prides na svk a tu nech ta poslu na vysetrenie !vi
@alilka aj ja vidím // držím mooc palčeky.
@alilka jasne ze je jeeejjj strasne drzim palceky nech to vide
@limetka26 sme na tom rovnako ach dalsi mesiac dufam ze nam bude lepsie
Ahojte🙂
Chcela by som Vas poprosit zase raz o rady a skusenosti. Po vysadeni HA som mala cykly dlhe 35,32,34 a 42 dni. Ten posledny mohol byt dlhy preto lebo som brala inofolic. V decembri na 13dc a 15dc som bola u dokuho, folikul za tie dva dni nenarastol a podla dokiho tento cyklus bude anovulacny. Na jedno zabere sa mu zdalo ze vidi nejaku krv trosku, no nezdalo sa mu ze by folik praskol. Teraz v decembri mam od 24dc spinenie, uz je to piaty den. Ziadna cista krv, je to hnede vyslovene a ked cikam tak je to aj take bordovohnede ked zatlacim. No urcite nie cista jasna krv bleda, stale len hnede, no iba pri cikani. Ani vlozku mi velmi nie je treba. Co to podla vas moze byt?

@limetka26 ahoj ano testovala som a nic som 10 dpo takze nic tesim sa zasjtra na teba ty si ako na tom??