Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ejuska2586 Ahoj, vobec sa mi tam neda pridat :( ani mi ju podla nazvu nechce najst
@151zabka151 ahaaa tam ti už nič nevidieť..Ja som dávala tiež dnes v negative neviem či si videla..
@151zabka151 podla mna tam je duch, drzim palceky aby silnel
@ellly ja práve že nechcem ☹ :D
😲 tak posli dusikov na testoch nam 😝
@151zabka151 Kolko ti meska ms?
@151zabka151 tak posli dusikov na testoch nam 😝
@151zabka151 ty mas 4 mes babo a ducha na teste??? ufffff
@janka87111m rada by som všetkým :D
@meli8412 neviem lebo od porodu som mala len jednu tak tam pravidelnosť nijaká :(
@ikonica no však práve.. a to sme len max dva krát aj to s pozornosťou lebo pre tento stres.. Ach :D ale to bolo vidieť až po zaschnutí tak neviem farbu to nemá žiadnu ešte že antika už prichystana čaká na mrchu..
@151zabka151 no... 🙂 nech to dopadne ako to dopadne aj tak bude dobre 🙂 mozno je to junak k tvojim dvom dievkam... nech pomoze tatinovi ochranovat vas.... kto vie 🙂))
@ikonica ved ako nič sa nedeje len som mala v plane počkať oddýchnuť si takýto stres po teste prvý krát kedze baby boli vytúžené :D
@151zabka151 tak asi potom kanalik. 😵
@darinkazv supeer ako krasne zosilnel. Gratulujeeeem a prajem všetko dobre.
@butterfly333 dakujeeeeeem. 😀 sa nejdem dockat buduci tyzden sona. 😊😇
Mrcha došla 😥😥
@darinkazv gratulujem maminka 🤰 neh pekne rastiete 😇

@alilka tak radsej skus o dva dni aby si si bola na 100% ista ak tam je drobec tak ciarka zosilnie budem na teba veľmi mysliet a silno silno drzat palceky