Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzanka_h to je len maličkosť čo tu píšem oproti tomu čo som tu za tento rok prežila...držím palce nech Vám to co najskôr vyjde 🙂
@alilka ujjj dufam ze budes ok drzim ti palce.
@butterfly333
@lilianna1xs dakujem baby 😃 určite to už teraz bude dobré 😉 a ja raz budem mamou 💖
Je normálne že mi test zoslabol ?? Doteraz som mala take silné testy dokonca testovacie boli silnejšie ako kontrolné a včera len taký slabý test vyšiel... V tomto týždni by mi už mal každý test ukázať silnú ciarku a kdykolvek nie len rano že?? Ved aj tie ostatné mi ukázali silné čiarky a robila som ich vždy večer
@patkaamirko no nie je to normálne..Ale je možné že len mal menej farbiva.skus aj zajtra spravit a keď aj ten bude slabý tak asi sa niečo deje
@nivea777 zajtra už idem ráno na Sono tak už nebudem robiť vieš...Sono mi ukáže čo už v podstate viem :(
@patkaamirko este nebud smutna,nic to neznamena..moze byt menej farbiva alebo si vypila viac tekutin ..zajtra budes vediet.. ak by nahodou naozaj babo odislo tak lepsie teraz na zaciatku ako keby malo byt chore alebo by si potratila v 12tt ...
@patkaamirko ešte to nemusí nič znamenať ja som tiež takto stresovala jeden test bol stále taký bledý nie a nie stmavnúť a ostatné testy boli pekne silné, neviem asi tam bolo málo farbiva alebo si ozaj vypila viac vody. uvidíš zajtra ako u dr. ale ešte nič nie je stratené. drž sa
@nivea777 to predtým som potratila v 14tt ... nič moc..Ale na kyret nepôjdem
@matilda72 pravéže nepila...Už pár dní vypijem maximálne pohár vody a nič iné..
@patkaamirko ja som mala tento test stále takýto aj ked mi dr. potvrdil tehu a teraz mám doma 2 týždnovú bábiku a tiež som bola s v strese či som nepotratila lebo jedno tehu som tak mala čiarka bola slabá ale bola a jedného dna zrazu bola čiarka len jedna a do ráno som dostala ms. takže to bolo asi biochemické ale netraba zúfať bude to dobre uvidíš čo dr.
@matilda72 ja som ju mala estw slabšiu..A to som mala fakt že silné testy estw min.týždeň...
@matilda72 moja gratulujem k dcerke tuším som ani nezaregistrovala že si už mamina. 😘😘😘😘Prajem vela zdravíčka.
@patkaamirko a to si robíš stále tu istú značku??? lebo ja som si raz len tak zo srandu robila dva testy naraz z toho istého moču a jeden ukázal slabú čiarku a druhý silnú a vtedy som sa utvrdila v tom že asi ozaj v jednom je viac a v druhum menej farbiva. a máš aj nejaké bolesti??? ale sa cítiš inak???
@butterfly333 dakujeme 😀 no už som. je to taký zvláštnu pocit, som si ani nevšimla že sú tento rok vianoce 😀 😀 ale aj tak som šťastná že ju máme. a tebe sa ako darí???
@matilda72 ja moja stále tak isto. Tehu stále niesom nedarí sa. Viem ze 2,5roka nieje až tak vela no už mi to niekedy lezie na nervy. Už niesom taká zaujata tym že sa nedarí snažím sa na to nemysliet no vždy pri sexe dufam že sa zadarí jednoducho nemysliet na to sa nedá.
@butterfly333 u nás to síce tak dlho netrvalo ale poznám tiež som si hovorila nejdem na to myslieť a aj tak pri každom milovaní som tajne dúfala že sa zadarí. juj keby som ti vedela poradiť ale určite si skúšala už všetko možno ale je čudné že sa nie a nie zadariť. ktovie či je to ozaj len psychika alebo nejaký zdravo. problém ????
@matilda72 moja po zdravotnej stranke sme v poriadku. Až na tu moju trombofiliu ale vraj ani to nieje take zle ked sa tehu podarí daju mi inj. Tak už len verit že sa zadarí.
@patkaamirko strašne moc budem na teba myslieť. Zajtra idem tiež na sono, mam tiež obavy. Boleli ma bradavky strasne a dnes to ustupilo. V nedelu som bola na pohotovosti videli len gestacny vak, ale ze to je este skoro. Bola som tam kvoli slabemu krvacaniu, tak mi dali lieky. Možno sa až moc sledujem. Každopadne budem budem držať veľmi palce. Viem ako sa citiš. poselam srdiečko 🙂
@korytkaja Ďakujem moc krát ja tebe tiež budem veľmi držať palce, nech je všetko v poriadku..Máš väčšiu šancu ako ja lebo mne tuná žiadne lieky nedajú 🙂 len sa pekne šetri,Ja sa tiež šetrím ale myslím že je to už zbytočne, každopádne chcem mať už po tom nech je to čo chce, chcem mať pokoj lebo tento psychicky nátlak už asi nezvládnem. Myslím že aj keby je zajtra moje bábo v poriadku, o pár dní tak nemusí byť keďže krvácam..A bez liekov som..Takže na to Sono by som najradšej ani nešla 🙂 V kolkatom tt si ?
@patkaamirko Mne v tretom mesiaci ukazovalo testovaciu ciarku o dost slabsiu ako kontrolnu, takze to stale moze byt ok.. Moze to byt aj testom.. Drzim palce, nech ste ok!!!
Ďakujem moc krát za srdiečko 😘❤💗💖👄
@limetka55 Ďakujem, no ale predtým ti ukázal normálne silné testy ?
@patkaamirko No asi len 5tt. pravdepodobne v piatok by som mala zacať 6tt, popravde ani neviem ovulku som mala asi strasne skoro lebo testy som mala pozitivne uz na 23 DC. stale tam je sanca ale uz ani nedufam. Ďalšie sklamanie. Zajtra urcite daj vedieť 🙂
@patkaamirko No, moc to porovnat neviem, lebo najprv som testovala len ked som to zistila a par dni potom a potom som skusila az v 3. mesiaci, ked som nahodou nasla este 1 test.. Ale moc rozdiel nebol.. Ani predtym som nemala testovaciu ciarku silnejsiu ani potom.. Ale tak v tretom mesiaci som cakala, ze ciarka bude velmi silna, urcite silnejsia ako kontrolna a nebola..
@patkaamirko Neviem to moc porovnat, lebo som testovala len vtedy, ked som to zistila a potom 1 test v tretom mesiaci, ktory som este nahodou nasla doma.. Ale ani predtym som nemala ciarky silnejsie ako kontrolne.. Ale cakala som, ze v tretom mesiaci bude testovacia o dost silejsia ako kontrolna a nebola.. Takze verim, ze aj u teba to bude v poriadku!!
@limetka55 no ja som testovala už cca 10DPO a potom každych pár dní..A testy pekne silneli a nakoniec boli také silné že som sama tomu nemohla uveriť..
@korytkaja No ja podľa poslednej ms som v 8tt nie v 7tt ako som písala..Podľa sona pred 2 týždňami čo mi robila tak GS bol starý na 5tt a v ňom nebolo nič..A od ovulácie je len 36 dní...Mala som 30DC a ovu bola na 21DC
Dám vedieť ale nemám Dobrý pocit..Boli ma všetko zospodu a j brucho ako keby mám svalovku a toto presne som mala vtedy keď som prišla o babo 🙄 Tak drim ti palce neboj všetko bude v poriadku u teba aj drobček bude v poriadku 👶

@alilka tak držim palce aby sa zadarilo do štastneho konca