icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

patkaamirko
29. dec 2016

Zienky moje drahé Ďakujem Vám za podporu 🙏 Tak už som domka už ležím, som 7tt+1d a bábätko je v poriadku.Bilo mu srdiečko ❤ Mám síce bolesti ale dám si magnezium a prejde má to hádam.. prikladám aj moju malú lásku 😘😇🤗

nina4
29. dec 2016

@patkaamirko jejky 😍 moja take obrovske objatie ti posielam krasne spravy a drobciatku posielam 😘 Tak sa drzkajte

patkaamirko
29. dec 2016

@nina4 Ďakujem veľmi moc aj za 😘 pre drobčeka, 🙂 Veľmi ma to dojala bála som sa veľmi a keď som.videla to maličké srdiečko tak už som bola spokojná 😚 Manžel sa rozplakal 😄 Tá pani bola naozaj veľmi milá čo mi robila Sono..

zuzuliena1
29. dec 2016

@patkaamirko juj super mojko verila som ze to dobre dopadne ❤❤ pohladkaj brusinko za mňa a veľké objatie posielam 😘 len odpocivaj vela 🙂 a co ti povedala lekárka prečo to krvácanie ?

korytkaja
29. dec 2016

@patkaamirko gratulujeeeem 😍 strasne moc sa s tebou tesim 🙂 nech sa vam dari 😉

patkaamirko
29. dec 2016

@zuzuliena1 Ahoj 😘 Ďakujem moc pohladkala som 🤗😇 Vieš čo ja som už po tej včerajšej zrazeninke išla s tým taká zmierena že už tam nič nebude..Ach len teraz dúfam že nebude neskoro keď začnem jesť progesteron až V pondelok alebo utorok ?? ? Lebo môj privátny gynekolog má dovolenku a progesteron mi len on dá lebo tu V UK nedávajú nič...Nič mi nepovedali také, len že je to skoro aby vedeli oreco krvácam a každé tehu je iné, 🙂

patkaamirko
29. dec 2016

@korytkaja Ďakujem veľmi pekne 😍😍 ani nevieš aká som šťastná 🤗 jupiiiiiiiii 😄 ❤❤❤💗 ach Ďakujem Aj Vám ako ste ma držali že všetko bude v poriadku, cítila som podporu a mala som lepšie pocity 🤗🙂 Ja som sa bála vieš zrejme preto, lebo som neni riadne vysporiadana z minulej straty..ale sľubujem, že už budem dobrá 😃 už nebudem na to myslieť lebo psychika veľa robí

karmela
29. dec 2016

@patkaamirko super správa od vás len sa držte v zdraví a pohode až do pôrodu 😉Krasne mimi 😍

korytkaja
29. dec 2016

@patkaamirko spravna rec Pati 🙂 daj vediet ako rastiete 🙂

nita216
29. dec 2016

@patkaamirko no vidis nakoniec vsetko v poriadku!gratulujem a lezkaj a skus uzivat tehotenstvo!

janka87111m
29. dec 2016

@adria88
@alilka takze dnes 1dc a bolesti neskutocne uz treti den😔

karmela
29. dec 2016

@nina4 nieje nič zle natom že chcete 5 baby náhodou je to krasne.Tak verím že rok 2017 nám uz všetkým este netehulkam prinesie šťastie a budeme každá jedna čoskoro užívať tehu 😉

biba12
29. dec 2016

@patkaamirko perfektné 🙂 som rada. Som tu bola dnes už trikrát, aby som kukla, či nepíšeš. Drž sa. Oddychuj.😉

alilka
29. dec 2016

@janka87111m ja som 2dc takže ideme spolu do ďalšieho mesiaca 😉

simonkazga
29. dec 2016

@patkaamirko fantastická správa! A od teraz len pozitívne myšlienky! ❤

sofinkaviktorka
29. dec 2016

Ahojte baby.dnes som spravila ovu test som 1den od ms myslíte že už bola ovulka?nezdá sa vám test trochu silny

nivea777
29. dec 2016

@sofinkaviktorka nie je silny. je negativny,je to normalne

patkaamirko
29. dec 2016

@karmela Ďakujeme 😍

patkaamirko
29. dec 2016

@korytkaja Dám dám ešte idem v pondelok alebo v utorok k tomu poliakovi, nech mi dá progesteron ako mi sľúbil, spraví mi znova Sono 😍😍

patkaamirko
29. dec 2016

@nita216 Dakujem áno musím sa už konečne uvoľniť a začať aspoň trochu pociťovať tehotenstvo lebo doteraz to bol len sami stres 😉🤗Už dom ale kľudná, a mám aj lepšiu náladu a krajší deň 😍😍

adus120
29. dec 2016

@termoska15 no mne ukazalo pomerne silnu ciarku uz asi 5-6 den meskania na teste, tak asi tehotna nebudes lebo to uz by ukazalo

patkaamirko
29. dec 2016

@biba12 Hehe 🤗 Ďakujem že si tak na mňa myslela, áno áno len ležím ako vždy, ale som taká unavená že by som najradšej zaspala, ale asi si pospim až keď pôjde môj drahý s malým von..🙂 😍

lilianna1988
29. dec 2016

@patkaamirko gratulujem 🙂 mala si nejake tazkosti?to bolo 1.sono?

patkaamirko
29. dec 2016

@simonkazga Áno od teraz veru už len pozitívne 😉 dúfam že má zase voľačo nevystrasi 😨 Mám krásny deň 😘 najradšej by som išla von keď je tak krásne slniečko a mám chuť si tancovať 😀 od šťastia 🙏 ❤

patkaamirko
29. dec 2016

@lilianna1988 Ďakujem 🙂 nie mala som ešte jedno pred 2 týždňami ale tam videla iba vak a bábo nie..A dnes som mala Sono ale to mi robili Angličania akože pohotovostné Sono..Lebo som spinila aj krv som mala normálnu a včera aj maličkú zrazeninu...

lilianna1988
29. dec 2016

@patkaamirko jaaaj uz chapem🙂 drzkaj sa 🙂

zuzuliena1
29. dec 2016

@patkaamirko mojko čítala som clanok ze keď žena na začiatku takto spini az zakrvaca je to čistením maternice musela si tam mať nejaký pozostatok z ms a preto si sa cistila tvoje telo presne vie co ma robiť hormóny dali povel na čistenie aby bábätko nebolo ohrozené a ked s teba vyšla ta zrazeniana a na sone nič nevidela uz by si mala byť v poriadku 🙂 🙂 uz teraz len užívať tehulkovanie 🙂 🙂 a keďže sme rovnako tehu 7+1 budeme si spolu este s pôrodnice vymieňať zážitky uvidíš 🙂 🙂 🙂 som šťastná s tebou ze aj ty si videla bijuce srdiečko ❤❤❤

patkaamirko
29. dec 2016

@lilianna1988 Ďakujem moc 🙂

patkaamirko
29. dec 2016

@zuzuliena1 Ďakujem zlatko, jasné že si budeme písať 🙂
áno to dáva zmysel že to môže byť tak 🙂
ďakujem, veľmi pekne, ja som dnes nesmierne šťastná, ved vieš ako sa cítim 😍😍😍😍😍

janka87111m
29. dec 2016

@alilka jasne 😅 aspon mam chut ist dalej ...lebo vcera vecer som bola zufala a nestastna ze dojde...testujes aj ovu testami?ja ano nech nepresvihnem ovulku😀