Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nivea777 neviem mne včera dr povedal že musím byť 11tt 20.1budem 11+2 tak asi každý inak 🙂 🙂 🙂 lebo ja som na svk 🙂 🙂
Je tu niekto, kto poradí? Ktorej môžem napísať do správy?
@patkaamirko to je prenasken.alebo nifty testy.robi sa to od 11 do 13 tt.mne to robili v 12.krv zasielali do honkongu a vysledky mi bolali asi o dva tyzdne.platila som v roku 2013 az 560 eur.ty si to platis? Alebo? Ako je to v anglicku? Viem ze aj na sk to uz slo dole lebo to robi uz aj slovenske laboratorium.
@zuzuliena1 ak budeš vtedy 11+2 tak to je už 12tt..Cize to sedí ..Meranie nt a chemický skrinin čo ti bude zrejme robiť sa robí od 12tt do 14tt.. Presnejšie 11+0 až 13+6
@luckamajkova si tehotna
@luckamajkova Krasna silna ciarka! 🙂 Kolko ti meska? Gratulujem!! 🙂
No dievčence akurát som chcela napísať že už dlhšie tu neboli pekné pozitívne testy 😁 a zrazu toto 😁 super
@ejlin90 jasné že je tam duch 😉 gratulka
@luckamajkova krásna ciarka 😃 už to schválenie netreba,si tehu aj bez toho 😁
@luckamajkova tak tento je uz riadne silny ziadny duch gratulujem to si uz nadherne tehotna a nosis drobceka pod srdieckom
@limetka55 meska mi len 4 dni. Ale zacala da mi tocit v praci strasne hlava a krize ma neskutocne bolia-co sa nikdy nestalo,tak som skusila test
@luckamajkova krasa
@luckamajkova ja som mala celé prvé tehotenstvo bolesti hlavy ber vitamín železo to mi ku koncu veľmi pomohlo prestali bolesti.
@ejlin90 je tam niečo uz ti meška??
@luckamajkova no supeeer krasny testík moooc držím palčeky nech je všetko v poriadku. My sa snažíme vyše 2,5r tak som zvedavá kedy sa nám podarí. Tak geatulujeeeem😘
@luckamajkova no uz nemusis cakat na to IVF😀 blahozelam
@cucoriedkacucoriedka nie neplatim ja to mam free, všetko aj lieky aj zubára..Ja neviem ako sa to tu presne volá, len viem že na nejaký syndróm ale tiež si myslím že je to skoro v 8tt
@nivea777 tak asi to teda sedí 🙂 ja som s toho počítania tých týždňov stále zmätená 🙂 🙂 🙂 ale hlavne aby bolo všetko v poriadku 🙂
@zuzuliena1 ja som to vysetrenie ani nemala..pytala som sa ho na to a vraj mi to netreba :D ale tak vyzera ze je vsetko v poriadku
@butterfly333 4 dni zatial meska ale ja nemam pravidelny
@luckamajkova ten je krasne pozitivny moc gratulujem 🙂

@mi77 Ten druhy je divny... Skus iny....