Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@t1nulka a aky mas test? ja mam woman secret vraj nieje velmi dobry....co ja viem podla mna ked je zena tehotna tak jej to kazdy test skor ci neskor ukaze.....nasla som doma ja taky co mu skocila zaruka v roku 2006 :D este ked som mala okolo 18 som si kupila leboo mi dlho meskalo ale neurobila som si lebo dosla....myslis ze by este fungoval ?:DDD vraj vysoko citlivy :D 25ka :D
@alexandra1104 ja som tiez pred chvilkou pridavala ducha na mamateste, skus ho nechat vyschnut, co to ukaze
Kočky, ja už som sa do toho tehu tak vžila, že normálne som si pozerala aj podľa toho čínskeho kalendára, že nám vychádza BABA 🙂 akože samozrejme som aj za guľky, ale to už poznáááám 😀
myslím, že dnes sa prihlásila moja stará "kámoška" večerná nevoľnosť... ráno a cez deň pohoda, a podvečer už odpadávam pomaly... hlava sa mi točí a furt by som pila ale len nebublinkové a prííííšerne sladkééé 😅 😀 a samozrejme ľadovo vychladené 😅 takže myslím, že tehu je teda isté... už "len" tú dr. vybaviť, ale ordinuje už až po veľkej noci, takže bližšie info až vtedy 😵

@t1nulka tak to teda bude ina sranda 🙂 gratulujem 🙂