Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili Och bože 😃😃 to si mala riaadneeeee 🙃 také som ešte ani nevidela také vysunuté 🤔
pri malom som nemala plodovu vodu, neviem kde sa podela, ani mi neodtiekla, ani pri pôrode nebola mi Dr. Povedal..tak to keď porovnám s mojim tak ja som mala malé bruško 🙈
Hej lebo mne vôbec do bokoch nejde ani do zadku nikde ja len brucho sa smiali že ako keby som mala loptu pod tričkom 😂 dúfam že nebudem aj teraz ako slon ale tretie to mozno aj väčšie😨 ... niekto má málo niekto veľa vody sestra mala tiež málo
@lentilka969 žiaľ nevidím nič ☹
@olylili nieee možno nebudeš mať také 😄 nepapaj melón a bude 😂😂😂 ale nie srandujem 🙂
@patkaamirko heeeeeeeeeeeej presne jak melón 😂😂😂 len nech to pekné dotiahneme do konca už nech je jar 😊
@olylili veru máš pravdu,už len do štastneho konca dotiahnuť,čo tam po veľkosti bruška 😇 nech mám aj ja po tých problemoch, a nech je jar, nech môžem von do parku,na vzduch a tak...A čo deti ?tešia sa na drobčeka ?
@patkaamirko veď to troška sa prejsť ...tešia veľmi stále keď prídem z poradne hneď sa pýtajú ako sa má bábätko a chcú vidieť fotku 😀 teraz keď pôjdem budem v 16 týždni opytam sa či nevidno pohlavie pri prvej mi zistili v 16 tt že dievčatko dobré bola otočená
@patkaamirko a malý? Teší sa? Čo by chcel bračeka alebo sestričku? 😊
@olylili Noo dosť skoro ti zistili pohlavie 🙂 však uvidíš možno ti zistia aj teraz 🙂 Aké milé že sa tak tešia 🙂 môj malý neviem ako to vníma.Je ešte malý má dva rocky...ale keď som mu ukázala fotku tak sa usmieval 🙂
@patkaamirko tak to je ešte maličký ja už mám 9 ročnú slečnu tak mi hádam bude aj pomáhať už 😊
@lentilka969 mne sa tam niečo mini marí.Skus testik o paru dni 😉
@olylili No jasné budeš mať pomocnicu veľkú 🙂 snáď budem mať také dobré dieťa ako je môj malý 🙂 ani neviem že je 😃 A keď bol bábätko to to isté 🙂 vôbec neplakal nič, keď za zobudil v noci tak potichu, raz možno zamrncal ale ja som ho vždy počula lebo ja mam tsky blbý spánok 🤔 úplne na všetko sa zobudím a to dosť ťažko zaspím..malý spal somnou občas keď som kojila, aj teraz k nám v noci príde alebo nadránom a užívame si to 🙂 za chvíľu bude z neho mládenec a to už ťažko sa k nám do postele naprace 😂😂😂aj keď mu zúbky išli, ani sme nevedeli kedy ;) takže ja som nadmieru s ním spokojna 😘
@karmela aj mne taký prti dusik , ale nedávam si chrobáka do hlavy radšej ;)
@karmela momentálne mám úplne hrozne maximálne hustý výtok biely :D boli má už asi 3 týždne brucho , jednu noc som sa na to až zobudila a o krížoch ani nehovorím 🙂 len pri prvom ma hrozne boleli prsia a teraz nič 🤔 neviem čo si mám o tom mysleit
@patkaamirko tak to si mala dobré ja som sa tri roky kým som kojila nevyspala vôbec 😊 a so spánkom hlavne teraz to mám tiež hrozne 😕budím sa a potom neviem zaspať
@patkaamirko som rada, že sa to takto drží, držím palce aj naďalej
@lela123 Ďakujem pekne 🙂
@olylili Aach ani mi nehovor...Túto noc som zase bola hore skoro celý čas :(
@patkaamirko napodobne ja to mám stále v tehu až do pôrodu
Ahojte babi,
Bral niekto, vás progesterón?
To je iba na dozrievanie vajíčka alebo aj na otehotnenie?
@chuchu86 vraj sa dáva aj na otehotnenie keď sa dlhšie nedarí..
@patkaamirko - mne včera predpisal doki, že mi nedorastaju vajíčka a na úpravu ms.
Myslíte že to ovplyvní aj počatie?
@chuchu86 Progesteron je hormon dominantny v druhej faze cyklu. V prvej faze je to estrogen(ovarialna faza, kedy dozrieva vajicko) a v tej druhej, lutealnej, je progesteron. Ak zena otehotnie, tak zlte teliesko na vajecniku(vznikne z folikulu, ktrory praskne a vyluci vajicko pri ovulacii) sa stara o spravny pomer hormonov v tele zeny a teda aj o udrzanie tehotenstva. Ak zena naotehotnie, zlte teliesko zanika, hladina progesterinu prudko klesa a zacne sa menzes a novy cyklus. Progesteron sa dava na predlzenie lutealnej fazy a teda skor na podporu uhniezdenia a na podporu zacinajuceho tehotenstva, ci na upravu cyklu a predlzenie lutealky.
@chuchu86 tak to neviem na 100 percent povedať, ešte som nemala progesteron, len čo som citala a od niektorých žien že keď sa im dlho dlho nedarilo že lekár im nasadil progesteron plus nejaké iné lieky či hormony...

Takže ja len či niečo vidíte , som po MA v júni 2016 prvé snaženie teraz v decembri , mám 9 dní do ms , som bola nedockava 🙂