icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

patkaamirko
6. jan 2017

@olylili no lenže ja mam toto aj keď niesom tehu :( už neviem čo s tým fakt... och dnes som za celý deň zjedla jeden jogurt, tak mi bolo zle..Čo ty ? Ako sa cítiš ?

jjuulliisskkaa
7. jan 2017

Ahojte, prosim vas vidite tam nieco? Ja uz pri testikoch stracam zdravy usudok 😀

mary333
7. jan 2017

@jjuulliisskkaa je tam slabá čiarka. Vidno ju pekne. Kedy máš dostať MS??

jjuulliisskkaa
7. jan 2017

@mary333
Dakujeeem🙂 praveze netusim, mavam od vysadenia antiky dlhe cykly 32-42 dni (ten 42 bol v novembri) a v decembri mi na 24dc zacalo hnede spinenie, ktore trvalo presne dva tyzdne- dnes uz nespinim. Slabunka krv bola len dva dni v strede spinenia. Netusim co to moze byt

lela123
7. jan 2017

@pozitivka no, čo skúšala si ešte

lela123
7. jan 2017

@jjuulliisskkaa aj ja tam vidím dúšika

olylili
7. jan 2017

@patkaamirko ja už začínam poriadne papať ale ešte to nie je ono po tých zvracaniach aj tam mi je ešte ráno a večer zle

pozitivka
7. jan 2017

@lela123 tak robila som si dalsi test, i ked nie z prveho mocu a je to negativne. takze nic :(

jjuulliisskkaa
7. jan 2017

Tu pridavam este pre porovnanie: horny testik robeny 2dni dozadu poobede a spodny dnes z ranneho mocu. Ide o ten isty test baby top test

uzanka16
7. jan 2017

@jjuulliisskkaa mozno som slepa ale ja nevidim nic

jjuulliisskkaa
7. jan 2017

Na dennom svetle, spodny dnesny z ranneho

nivea777
7. jan 2017

@jjuulliisskkaa nieco slabe tam je ale je to este velmi slabe

renimac
7. jan 2017

@jjuulliisskkaa ja vidím na všetkých

butterfly333
7. jan 2017

@renimac moja ahojkyy už si v 17tt?😘😘😘😘 bože jak to letí ako sa mi máš všetko v poriadku dufam.

renimac
7. jan 2017

@butterfly333 Ahoj zlatko, začalo to fakt letieť, normálne nechápem. A hlavne stále tomu nemôžem po tej dobe uveriť. Bruško už zreteľne rastie, aj keď mi je ešte stále zle, ale už som si zvykla. A ty ako moja? Ako to s Vami vyzerá?

butterfly333
7. jan 2017

@renimac moja my pokračujeme v snažilkovaní zatial bez uspechu no čo už. Snad sa to tento rok podarí.aj mne byvalo do 5mesiaca zle a 3x denne som vracala.

renimac
7. jan 2017

@butterfly333 tento rok bude ešte plodnejsi ako 2016, tak určite ano 😉. Ved my tiež až po 3 rokoch a teraz mi to príde, že to ani nebolo. Stále Vám držím palce, veď sme spolu toľko času strávili v diskusiách... Berieš aj Dcko?

snazilka19993
7. jan 2017

Ahojte baby 🙂 .. potrebujem si poradit.. ja som tu cez leto minuleho roka bola tiez a stresovala sa ci tam je duch ci tam neni :D .. mozno si ma niektore aj pamätate ak nie tak nevadi 🙂 .. tak vsetko dobre by som vam najprv chcela popriat do noveho roka a hlavne aby sa vam splnili vase zelania a vytuzene 2//.. tak uz 3.mesiac dostavam presne na 29dc. (Chvala bohu lebo predtym som mala od 30 do 35dc) zrazu sa mi to upravilo samo od seba.. rozmyslam ze si nasadim inofolic a skusim stastie.. myslite ze by som to mala skusit? Za odp.vopred dakujem :*

nina4
7. jan 2017

@jjuulliisskkaa srdenko je to tam ja ju vidim krasne nemusim sa ani sustredit .A aha ako krasne ju vidiet po uprave a to som ti ju ani velmi neupravovala .

butterfly333
7. jan 2017

@renimac jasne moja beriem Dcko 800stovku plus vit E železo od hematologičky no a kupila som si superfolin kedže mám tu mutaciu MTHFR a moje telo nespracovava kys.listová no od kedy to beriem vies moja že ja ked mám ovu tak vzdy spinim už 2,5r no tento mesiac nie a v den pozit.ovu testu ma pichalo vo vaječníky asi 2x tak silno. Dnes som 1dpo. No tak uvidime.

jjuulliisskkaa
7. jan 2017

@nina4 jooooj dakujem za krasne slova, si zlaticko ❤️❤️❤️ Myslis, ze mam skusit hned zajtra rano? Stale sa bojim, ze je to len plany poplach a ciarky nebudu silniet:(

lela123
7. jan 2017

@pozitivka škoda

lela123
7. jan 2017

@jjuulliisskkaa je o kus vyditelnejsi, tešíme sa o dva dni

patkaamirko
7. jan 2017

@olylili Och mne je celé dni..nevoľno mi je vkuse celý deň a grcam tak dva krát za deň :( dne she len pol jednej a už som dva krát grcala som zvedavá čo ešte bude 😖
Je dobre že už zacinas papať, radšej tak po troške, ako naraz lebo keď sú nevoľnosti je to zlé... Pri malom som grcala len raz a to ráno a mala som celý deň pokoj nič mi nebolo..😨

sofinkaviktorka
7. jan 2017

Vidíte tam nieco

patkaamirko
7. jan 2017

@jjuulliisskkaa ja som mala takéhoto dusika a o dva dni bol zase silnejší a potom o dalsie dva už bola silná ale nie moc silná ale už viditelna okom 🙂 na kanál je to hrubé takže držím palce aby silnela 🙂 sprav v pondelok..

patkaamirko
7. jan 2017

@sofinkaviktorka Ahoj neviem, no ja nevidím nič :( skús odfotit inak, lebo sa to moc leskne..koľko DPO si ?

jjuulliisskkaa
7. jan 2017

@patkaamirko
@lela123
Dakujem vam velmi pekne a dufam, ze mate pravdu ❤️❤️❤️ Bol by to nadherny darcek pre manzela k narodeninam 😍 Snazilkujeme sa uz polroka:(

sibalka21
7. jan 2017

@sofinkaviktorka a ty ju tam vidis? bohuzial ja nevidim nic :(

nivea777
7. jan 2017

@sofinkaviktorka nevidim nic