icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

olylili
10. jan 2017

@patkaamirko to nič s tým si ťa len otvorí a pozrie ale potom ma vyšetrí aj rukou aby zistil či je krcok zatvorený a ešte spinis sem tam? A máš bolesti?

zuzuliena1
10. jan 2017

@patkaamirko no asi čakám slonica 🙂 🙂 tak aj ja to mám az od susky som jak opuchnuta 🙂 🙂 🙂 ale len na bruchu 🙂 a zaujímavé je ze som ale vôbec nič nepribrala stále rovnaká váha 🙂 🙂 podľa sona tam je jedno 🙂 jediné ze by bolo skovane ale to by určite videl dr nie 🙂 🙂 20.1mám az kontrolu a neskutočne sa ten čas vlečie 🙂 🙂

olylili
10. jan 2017

@zuzuliena1 ja som mala predošlé tehu veľké bruško ale toto je tiež mega čo deň som väčšia segry povedali že vyzerám na 6m toho roku sa budú rodiť asi malé hrošiky 😀👶👶👶

lulila20
10. jan 2017

@zuzuliena1 9tt a take brusko???waaaw

patkaamirko
10. jan 2017

@olylili nespinila som, ale dnes som začala po tom vyšetrení a aj bolesti mám také že revem 🙁

olylili
10. jan 2017

@patkaamirko to po vyšetrení je normálne zajtra by si už nemala a to máš kŕče ako pri ms? Nepomôže keď si dáš hore nohy?

zuzuliena1
10. jan 2017

@olylili
@lulila20 no veru vyzerá to tak 🙂 🙂 ale nevadí aspoň budú mať pohodlicko ty naši drobci 🙂 🙂 no veru mám ho uz poriadne 🙂 🙂

patkaamirko
10. jan 2017

@olylili nepomáha nič..bolesti ako pri ms, pichanie..A silné tlaky...

patkaamirko
10. jan 2017

@zuzuliena1 tak bábätko má aspoň bazenik 🙂 si môže plávať a má tam miesta a miesta 😇 je mu určite dobre 😘

luta13
10. jan 2017

@karmela ano, maleho kojim stale a este aj dlho budem, ak Boh da!...No MS nemam z tych minipilul...Je to jeden z neziaducich moznych ucinkov, ze sa Ti zmeni bud cyklus, alebo stratis MS uplne, kym ich beries...Takze ja som stratila MS - mam pokoj...Zaujimave je, ze pri prvom synovi som dostala MS az cca.rok po porode a pri druhom hned po 2 mesiacoch a to som plne len kojila prveho 1/2 roka 😒...No nevadi, dobre je to tak, ako to je 😉...Co sa tyka 3 babätka, tak primarka kliniky, ktora mi robila tuto druhu SC mi oznamila, ze mam oslabenu maternicu v oblasti svov, takze tretie by bolo rizikove, kvoli moznej rupture maternice ku koncu tehu, alebo pri samotnom porode...No je to len bla, bla, pretoze je to len jej nazor...Miliony zien maju aj 2-3x SC a nemaju problem s nicim...Dokonca som videla realne video na youtube, ako zena mala 3 deti - prve 2 SC so spinalom a tretie dieta porodila doma v bazene len pomocou porodnej babice a bol pri nej aj manzel a bolo to uzasne- chcela by som to takto zazit aj ja, no video bolo z Ameriky a tam je asi vsetko mozne - aj nemozne sa stava moznym 😵 - no a mm by urcite skolaboval, keby bol pri mne pri porode 😂...Ja som mala obe tehu ukazkove, bez problemov, len malo zeleza, inak tabulkove tehu 🙂

luta13
11. jan 2017

@patkaamirko Velmi ma tesi, ked sa usmievas a si stastna - urcite Ti to pristane 😉...Preto rada posielam prave Tebe ❤, pretoze sa z toho tesis ako male dieta a je to krasne sledovat...Mamina!!! 😘

luta13
11. jan 2017

@tinabalogova takze MS si dostala skor... Tehutest si teraz pred MS robila a bol pozitivny? Ak ho este mas, hod sem foto...Ak to nahodou je biochemicke tehu, je mi to luto ☹...No urcite skoc co najskor k Dr., nech vies na com si...Drzim palce 😉

luta13
11. jan 2017

@zuzuliena1 nadherne brusenko uz 😉...Ja som tiez pri prvom synovi mala brusko vykukajuce az od polky tehu asi, ale svoje rifle som nezapla uz koncom prveho trimestra...Pri druhom synovi som nohavice nazapla 2 tyzdne po ovulke - v den ocakavanej MS - na zaklade toho som mala pocit, ze sa so mnou daco deje, pretoze pred ovulkou mi boli "ako uliate"...A taktiez mi brusko rastlo neskutocne rychlo kazdym tyzdnom - koncom druheho trimestra sa ma ludia pytali, ci cakam dvojicky, alebo, ze kedy idem uz rodit 😂

luta13
11. jan 2017

@zuzuliena1 brusko 19DPO

luta13
11. jan 2017

@zuzuliena1 presne o 2 mesiace neskor...

luta13
11. jan 2017

@zuzuliena1 o dalsie 2 tyzdne...

luta13
11. jan 2017

@zuzuliena1 o dalsie 2 mesiace...

luta13
11. jan 2017

@zuzuliena1 o mesiac aj 10 dni neskor...

luta13
11. jan 2017

@zuzuliena1 o 1,5 mesiaca neskor...

luta13
11. jan 2017

@zuzuliena1 2 dni pred TP...

luta13
11. jan 2017

@zuzuliena1 prepac, ze som Ti sem dala moje tehu fotky, no nejak som sa do toho "zazrala" a nechala sa uniest...Boli to nadherne casy - najkrajsie - pre mna urcite...Preto uzivaj vsetko 😉

miriam111111
11. jan 2017

Babule tak ja som samu seba vcera tak vystresovala ze si este teraz nadavam.Nasla som doma este ten digitalny tehu test.Samozrejme moja nedockavost tak som si ho urobila hned.Jasne ze som zabudla aj na to ze som rano pila vela vody a chvilku predtym som uz na wc bola.Tak som si ho urobila a vyskocilo mi 1-2.Viete si predstavit moje zdesenie kedze v nedelu som si robila posledny ten pruzkovy a uz boli obe ciarky takmer rovnako silne.Hned panika ze sme o mimi asi opät prisli.Hned som zhanala po lekarnach druhy aby som ho vyskusala z ranneho a tu je vysledok.Zase som kludna.Ale oddnes uz ani jeden test.Uz som vazne šiši takto vystresovat samu seba 🙂

karmela
11. jan 2017

@luta13 ahoj mojko krasne brusinko si mala..Aha Dr neodporúča no jasne že žena po sekcií má oslabené svalstvo tam kde je zasite..Ja som tiež mala sekciu ale kvôli preklapsii.A kým niesu zrasty tak žena môže kľudne rodiť aj tretie babenko si myslím..

@patkaamirko tak ty máš šťastie na tých lekárov a sestričky ti poviem Ach bode,ale verím že bábätko je v poriadku a najbližšie ho uvidis šantiť v brušku 😉

karmela
11. jan 2017

@miriam111111 užívaj si tehulkovanie moja verím že sisa zľakla no ale vidíš další testik potvrdil že je bábätko ok😊

miriam111111
11. jan 2017

@karmela moc ti dakujem moja.Uz si idem len uzivat tehu a mysliet len na to dobre.Najhorsie bolo to ze prvu kontrolu mam az 27.1 tak som si nevedela predstavit byt dalsie 2 tyzdne v takom strese.Ale uz som kludna 🙂

alilka
11. jan 2017

Babule prosím poraďte mi..Dnes som 16dc..Meriavam si ráno BT..Včera ešte klesnuta 36,6..Ovu test uuuoplne negatívny..Dnes som v noci nemohla spať asi od jednej do tretej.. Okolo druhej ráno som len tak zmerala BT a mala som ju 36,6..Už sa mi to nepozdávalo,keďže toľko malo hodín ráno a už taká bt??..No nič.. a teraz som vstala zmerala a tam 37,4..😲 myslíte že zacina ovu?Alebo je to tým že som v noci nespala v kuse??Poraďte mi salena som z toho už 😲😲

alilka
11. jan 2017

Tu je aj môj graf

nina4
11. jan 2017

@miriam111111 ach ty moja dorotka teraz citam ake šoky sisi vyrobila .Nebojkaj babatinko bude pri tebe az do pôrodu uvidís vsetko bude v poriadku.😘

zuzuliena1
11. jan 2017

@patkaamirko no hotový plavecký bazén asi 🙂 🙂 🙂
@luta13 jej no tiež si mala krásne brusenko 🙂 vôbec nevadí že si dala foto aspoň viem ze je to normálne 🙂 🙂 ale uz nech je 20 snáď mi dá uz aj fotecku mojej krásnej bublinky 🙂 🙂

olylili
11. jan 2017

@patkaamirko magnézium si neskúšala užívať? Pri prvom si to nemala? Možno sa to v druhom trimestri ustáli ja stále vraciam a v piatok začína druhý trimester asi to bude ako pri prvej do piateho mesiaca😑