Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@matka295 skus spravit este jednu foto len to trosku zaostri lebo je to rozmazane a nevidiet dobre... tak ak by si bola tehu...tak moze ti ukazat ducha uz aj teraz 🙂
Zajtra ráno urobím novynový test a foto vamvám pridam teraz som v práci veď uvidíme zajtra snáď to vyjde 🙏
neda sa to lepsie odfotit 😠
Aj
@patkamirko ahoj mojko ako si dopadla na sone ? Netrpezlivo čakáme na správy :-*
@fifili Je tam čiaročka. Držím palce, aby silnela 🙂
@kotatko1232 Paráda. Gratulujem teda! 🙂 Prečo sem nenahráš testík?
@anonymka11 áno môžeš mat po ms plodne dni ked máš krátky cyklus a áno spermie si môžu počkať aj 3dni na vajko..Ja mám krátky cyklus a ovu mávam na 10-12dc takze Skus testik tak dva dni pred ms uz by mal ukázať ak si tehu

@miriamn76 kotatko1232 test som si robila vcera, aj to som si ho len robila kvôli tomu, že mám isť na pracovnú cestu do ZOS viete dvíhať ťažkých pacientov a tak, no chcela som vedieť či nebodaj niečo. Najprv som na nom nič nevidela no po chvíli pozeram bližšie a čosi sa mi tam mihlo také len z určitého uhla, tak som si zapla baterku na telefóne pozrela bližšie sfotila, ubrala jas či svetlo či čo to bolo pozeram bližsie priblížila som si a táto čiarka či čmuha tam. No ja len som chcela vedieť kočky váš názor a názor na tie upravované foto že ako to s tým je, viem že baby hovoria že negatív vyťahuje kanáliky, ale toto nieje negatív len je to svetlo upravené trošku som ho ubrala.... MS mám dostať v nedeľu.... Ale pravdu povediac to veľmi vážne neberiem ... nechcem byť sklamaná ... Ďakujem za názor kočky veľmi si vás tu všetky vážim.