Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@t1nulka Ja mam priznaky asi taketo 😀 Sem tam citim podbrusko,krize,mam naliate prsia, asi tri dni po sebe mi behom dna prislo tak cudno..ale nie na vracanie 😀... a som strasne unavena...vecer chodim spat so sliepkami..a aj teraz si idem lahnut 😝
@dolce_principessa pekne priznaky 😀 nech ti len pekne pretrvavaju, ale moc netrapia 😉 Ja verim, ze sme v poriadku a Vianoce oslavime vsetci pekne spolu 😵
baby chcem sa spítat,sestrenka si robila test secret woman paličkoví a višiel duch,ake su tieto testy.Lebo ja som si robila mama test a vyšiel pozitívni ale stímto nemám skusenost.Dakujem
@dobi382 myslis ten typ co je teraz nad tebou kusok vyfoteny?. ak myslis ten tak tie su vraj dobre.
@snazilka1983 On vyzera ako mama test,škoda mam ho v mobile ak by sa dalo len nemam usb
@dobi382 jaj tak to neviem ja som len o tomto pocula ze je dobry a citlivy.
@snazilka1983 No tak sa može asi tešit 🙂my sme mali tiež duškov ale moj najvernejší bol mamatest 🙂dakujem
@dobi382 aj pre mna bol naj mamatest 10 lenze ten este povodny nie tento novy. tento je na total ho*no. sa rozmaca a nieje taky citlivy ako bol ten povodny.
Ahojte dufam ze mate skusenost lebo uz neviem co si mysliet.Robila som si tri testy mamates.Ked som ho namocila vysla jedna ciarka a potom kontrolna cize dve a bolo to vidno aj cez to ruzove mokre..No ako vyschol nic moc.Co to znamena? Stretla sa z vas niektora s tym.Dakujem.Vsetky tak isto toyo sa mi este nestalo.dakujem

@dada87 krize ma ani neboleli 🙂 Ale prsia ma boleli otrasne a teraz tak pomenej. Aj mi bolo zle od zaludka, dnes sa mi skor toci hlava... Tolko zmien, boze :-/ ale stale verim, ze he to OK 🙂