Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzuliena1 no akurát som kuk katalóg lidl a majú tam tehu nohavice pekne aj zlate tehu trička 😍 Ďakujem ti pekne aj Vám držím palčeky nech ste zdravucky obaja a užívate si tehulkovanie,kopánceky až do pôrodu 😍
Ahojte baby. Dnes som 26DC, takze asi 12 DPO. Robila som si teraz vecer test Pepino z DM. Hneď po namočení mi naskočila druhá čiarka a bola ružová. Tento test mi zatiaľ nikdy neukázal zle. Skúste pozrieť či je to duch a dakujem za názory. Normálne sa mi trasú ruky. 😀
@tinka77 čiarka ružovučká ako vyšitááá... už len nech silnie. 😘 Gratulka veľká 🎉🎊
@miriamn76
@ikonica
@kudusko
@crazy_girl1 Dakujem vám baby. Ste zlaticka. Budem Vás informovať. 😝 zajtra spravim z ranneho, aby som si to potvrdila.
@tinka77 budeme sa tesit na ranne super spravy? Ako dlho ste sa snazili?Aj si sa sledovala, brala vitaminky a rak? 😉😘
@crazy_girl1 snažili sme sa 3 mesiace. Tie prvé dva mesiace som to brala dosť vážne, druhý mesiac som brala inofolic a drahy bral folandrol. Brali sme to asi 3 týždne a povedali sme si, že tomu necháme voľný priebeh. Takze nesledovala som sa nejako extra, iba podľa hlienu som vedela kedy mám približne plodné dni. Zatiaľ sa nechcem veľmi tešiť. Dufam, že to bude OK. 😉
@tinka77 tak skvelé. Krásny začiatok do nového roka. 😊 Drźim päste, nech to ide tak ako ma 🙏👶🏼😘
@crazy_girl1 najlepšie na tom je, že 14. januára 2013 som zistila, že cakame Alzbetku a teraz o 4 roky neskôr toto. 🙂
@tinka77 krasne gratulujeeem 😘
Zienky zajtra ma caka sono. Som 7+3tt. Drzte palceky aby nam bilo srdiecko a bolo vsetko ok 🙂
@karmela ďakujem ti moja :-* dúfam že to tak bude 🙂 no a od kedy majú akciu pôjdem veru pozrieť tie gate 🙂 🙂
@korytkaja budem na teba myslieť určite sa fazulka uz pekne zabyvala a bude krásne vidieť aj ❤
@tinka77 krásny testik 🙂 tichúčko gratulujem myslím že sa môžeš tešiť
@zuzuliena1 dakujem😘 zajtra dam vediet ako sme dopadli 🙂
@tinka77 tak potom budú deťúrence podobne aj narodené, v septembri, nie??? Alžbetka je krásne meno 😉😍

@ikonica presne tak ani ja som netušila až kým som otom smutnom necitala na MK.Ja som mala s malou rizikové od 3mes..Ale narodila sa zdravá a krásna hoci mi diagnostikovali všetko možné ale verila som svojim materinským pocitom že sme obe ok tak sme to pekne vydržali do začiatku 38tt neboj všetko bude ok aj ty aj babo ❤️❤️Držím Vám palčeky.Aj ja budem mat o chvíľu 35 tak pracujeme na druhom 😊