icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
15. jan 2017

@ikonica presne tak ani ja som netušila až kým som otom smutnom necitala na MK.Ja som mala s malou rizikové od 3mes..Ale narodila sa zdravá a krásna hoci mi diagnostikovali všetko možné ale verila som svojim materinským pocitom že sme obe ok tak sme to pekne vydržali do začiatku 38tt neboj všetko bude ok aj ty aj babo ❤️❤️Držím Vám palčeky.Aj ja budem mat o chvíľu 35 tak pracujeme na druhom 😊

kacenaaa
15. jan 2017

@tinka77 tu ide Oto že teraz sme bábo urobiť nemohli dávali sme pozor... Skúšali sme to pred Vianocami ale medzi tým mrcha prišla... Ale toto som ešte nemala skúsim test asi

zuzuliena1
15. jan 2017

@ikonica ja len tak pre radosť 🙂 kontrolu mám v piatok aj odbery 🙂 no aj ja musím ísť na podprdu a tehu nohavice 🙂 🙂
@karmela verim ze to bude čoskoro držím tí silno palce :-*❤

karmela
15. jan 2017

@zuzuliena1 no akurát som kuk katalóg lidl a majú tam tehu nohavice pekne aj zlate tehu trička 😍 Ďakujem ti pekne aj Vám držím palčeky nech ste zdravucky obaja a užívate si tehulkovanie,kopánceky až do pôrodu 😍

miriamn76
15. jan 2017

@karmela moja na 23 DC. Nejdu mi zas spravy

karmela
15. jan 2017

@miriamn76 no skor došla zlatko ale nová šanca na tehu..prajem ti nech si v tomto cykle nájdeš konečne // mojka

ereska
15. jan 2017

@alilka tak v podstate budeme na tom rovnako ja mam zajtra ket vklad 5 dnoveho embryjka ;)

ereska
15. jan 2017

@alilka potom budeme spolu vyvokavat duchov :D

ereska
15. jan 2017

@alilka chcela som napisat vyvolavat duchov :D

tinka77
15. jan 2017

Ahojte baby. Dnes som 26DC, takze asi 12 DPO. Robila som si teraz vecer test Pepino z DM. Hneď po namočení mi naskočila druhá čiarka a bola ružová. Tento test mi zatiaľ nikdy neukázal zle. Skúste pozrieť či je to duch a dakujem za názory. Normálne sa mi trasú ruky. 😀

tinka77
15. jan 2017
miriamn76
15. jan 2017

@tinka77 je to tam gratulujem☺

ikonica
15. jan 2017
kudusko
15. jan 2017

@tinka77 je to tam to už nie je duch ale krásna ružová čiarka 😃

crazy_girl1
15. jan 2017

@tinka77 čiarka ružovučká ako vyšitááá... už len nech silnie. 😘 Gratulka veľká 🎉🎊

tinka77
15. jan 2017

@miriamn76
@ikonica
@kudusko
@crazy_girl1 Dakujem vám baby. Ste zlaticka. Budem Vás informovať. 😝 zajtra spravim z ranneho, aby som si to potvrdila.

crazy_girl1
15. jan 2017

@tinka77 budeme sa tesit na ranne super spravy? Ako dlho ste sa snazili?Aj si sa sledovala, brala vitaminky a rak? 😉😘

tinka77
15. jan 2017

@crazy_girl1 snažili sme sa 3 mesiace. Tie prvé dva mesiace som to brala dosť vážne, druhý mesiac som brala inofolic a drahy bral folandrol. Brali sme to asi 3 týždne a povedali sme si, že tomu necháme voľný priebeh. Takze nesledovala som sa nejako extra, iba podľa hlienu som vedela kedy mám približne plodné dni. Zatiaľ sa nechcem veľmi tešiť. Dufam, že to bude OK. 😉

crazy_girl1
15. jan 2017

@tinka77 tak skvelé. Krásny začiatok do nového roka. 😊 Drźim päste, nech to ide tak ako ma 🙏👶🏼😘

tinka77
15. jan 2017

@crazy_girl1 najlepšie na tom je, že 14. januára 2013 som zistila, že cakame Alzbetku a teraz o 4 roky neskôr toto. 🙂

lela123
15. jan 2017

@tinka77 gratulujem a držím palce 🙂Aj ja mám Alzbetku 😉

butterfly333
15. jan 2017

@tinka77 krasne gratulujeeem 😘

korytkaja
15. jan 2017

Zienky zajtra ma caka sono. Som 7+3tt. Drzte palceky aby nam bilo srdiecko a bolo vsetko ok 🙂

zuzuliena1
15. jan 2017

@karmela ďakujem ti moja :-* dúfam že to tak bude 🙂 no a od kedy majú akciu pôjdem veru pozrieť tie gate 🙂 🙂

zuzuliena1
15. jan 2017

@korytkaja budem na teba myslieť určite sa fazulka uz pekne zabyvala a bude krásne vidieť aj ❤

zuzuliena1
15. jan 2017

@tinka77 krásny testik 🙂 tichúčko gratulujem myslím že sa môžeš tešiť

korytkaja
15. jan 2017

@zuzuliena1 dakujem😘 zajtra dam vediet ako sme dopadli 🙂

crazy_girl1
15. jan 2017

@tinka77 tak potom budú deťúrence podobne aj narodené, v septembri, nie??? Alžbetka je krásne meno 😉😍

alilka
15. jan 2017

@ereska jeeej to ti silno držím palce nech sa drobciatku páči v tvojom brušku a nech sa hneď zabyva 😉😊 potom napíš ako to ti dopadlo 😉🙏

ikonica
15. jan 2017

@korytkaja drzim silno paluchy a tesim sa na pekne novinky 🙂