Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacenaaa 🙂 Ako sa ti podarilo predĺžiť cyklus? Či to máš tak spontánne? Ja beriem na to Pyridoxín, lebo ovu mám až okolo 18-20 DC bežne, ale cyklus iba 28-30 dňový. Snáď to zaberie. 😉
@crazy_girl1 ja to mam tak samo brala by som.kratší ten cyklus 🙂
@kacenaaa ked je ovu mala by byt ta testovacia ciarka rovnako silna alebo dokonca silnejsia ako kontrolna... vhodne je robit test vzdy v rovnakom case a az po 10 hod rano a 2 hodky predtym nic nepit. Ja som mala drhu ciarku cely mesiac, kedze hormon je pritomny pocas celeho cyklu, ale ked bola ovu, tak mi vysli riadne rovnako silne kolajnice...
Ludia tak 4 den po meskani mrchy, nedalo mi to...tak si robim test a dve ciarky ..sice poslabsia ale zase duch to nie je :D zacali sme sa snazit v decembri a vyzera tak ze to vyslo na prvu supu...uz az mi to potvrdi doktor...lebo stale tomu neverim.🙂
@frederika91 chceme vidieť test 🙂
@frederika91 foto foto 😉
@frederika91 tak to máš štastie na prvu šupu. Gratulujem.😘
@frederika91 no to je na tutovku. Gratulujem 👍
@frederika91 blahoželám 😉🤰 A ešte na prvú šupu!!!! V septembri budú mať fakt plnku v pôrodniciach, samé pozitívne testíky. Paráda!
@frederika91 tomu úplne rozumiem. Ja keď som zistila, pri prvom, že som tehotná. Hneď ráno o šiestej som bežala k mame aj s testom. Je to super pocit
Ano budu plne porodnice no ja tam zas nebudem. Už ma to 3ročne snaženie prestava bavit.☹
@butterfly333 Neblazni. Snad neprisla mrcha.
@butterfly333 Zlatko, my budeme v tej pôrodnici v októbri alebo v novembri, neboj sa ty nič!!! 😉🙏 Pozitívne myslenie a veeeeľa lásky (ťuťu muťu), veď vieš, čo myslím. 😘
@ejuska2586 to nie moja no aj ked nič necitim tak citim vnutorne že to zas nevyšlo. Aj ked som dnes 12dpo test som nerobila tento tyžden mám nočnu tak bt meriam az poobede ked vstanem. No dnes len 37,0. Nejak som dnes nervozna a zufala že uz to budu 3roky a stale nič. Do teraz mi to nic nerobilo ja neviem som z toho nejak na nervy. Keby mám peniaze nazvyš idem hned na umele. Vieš teraz 8.2 som mala mat TP ja som však potratila a vtedy ked som potratila som.zistila že moja sesternica 45r je tehu a má presne ten termín ako som mala mat ja. No včera už porodila. Jasne že sa tešim že su obe zdrave no zárovem mi je luto že ja som o to male zasa prišla. No čo už ked v sobotu pride ms volam gyn.že čo dalej ked sme obaja v poriadku.
@crazy_girl1 moja si zlatá ja tiež verim že to tento rok dáme no nech sa už zadarí lebo uz to budu 3roky a aj moj vek ide hore do tej 40tky to chcem.stihnut.
Tak ja som citala ...ze to este nemusi byt 100% a nechcem sa sklamat.
@butterfly333 nehadz este flintu do zita. Tie teploty vyzeraju nadejne. Silno drzim palce a myslim na teba 😘
@ejuska2586 dakujem.moja no ten pocit poznám a ms pride. No čo už 😕

@karmela bola u mna aj kamaratka a povedala ze su obidve do ruzova..ja u tolko na to pozeram ze sama neviem..