Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava ja vidim druhu /...Len treba pozerat na testik zblizka a z uhla...Skus este jednu fotku dat, ale fot ho nahnuty smerom hore trosku 😉...ja som Ti tu Tvoju upravila a vidim krasnu ruzovu, aj ked zatal slabucku ciarku...No verim, ze za 2 dni bude sytejsia...Ak si tu, odfot este raz a hod sem foto...Kedy mas dostat MS?
@luta13 dakujem 🙂 tak mne dnes meska 6.den ale nie vzdy mam ms pravidelne...tak som dnes poobede skusila testik 🙂 s manzelom sa snazime o babo od maja..
@olylili Tuná je zakázaný lebo vraj vytvára ralovinotvorne bunky.A vraj ženy mali z toho rakovinu prsníka čo je zase blbost podľa mňa..A keby som mám užívať aby mi pomohol udržať bábo tak kašľať na to čo to vytvára mne 🤗😍🙂
@patkaamirko neviem to som ešte nepočula plno žien okolo mňa čo poznám ho brali berú ja by som zase vôbec neverila bludom čo by mi povedali v UK mám dosť už len z ich lekárskou starostlivosťou a zvlášť o tehotné ženy👎 a ako sa máš?
@olylili Hovorí sa, že áno, ale ked som pozorovala ten forum s nazvom zistenie tehotenstva ovu testami, ked baba spravila ovu test a bol pozitivny, tak už mala riadne koľajnice na tehu teste, mne osobne ukazal tehu test už ducha, keď som mala ovu test ešte negat. Ja som šla na IVF, tak som testovala od 7 dňa s ovu aj tehu testami.
Akurát sa mi moja láska rozhýbala stále takto večer 💖💖💖💖💖👶
@olylili Tak o tehotné po tom 12tt je špičková starostlivosť a hlavne pri pôrode a po pôrode to zase nemôžem povedať..Veľmi veľa cesiek a Sloveniek mi písalo že by nikdy nemenilo.. Ale to som citala na nete že vytvára ralovinotvorne bunky. Angličania to zakazujú vraj je to droga 😂😂😂 Lebo to zhodou náhody brali ženy čo možno mali rakovinu prsníka a nevedeli o tom alebo čo, a potom si mysleli že to z toho duphastonu..Ale mám sa fajn len ma volako od včera večera boli brucho a dost silno 😒 A ty čo ako ?
@luta13 rano spravim a dam foto ak tam nieco bude 🙂 lebo tamten test uz skoncil v kosi :D
@patkaamirko ja duphaston beriem od 15-stich keď mi blbol cyklus a som spokojná....ja ešte stále tie nevoľnosti ale okrem toho som nabrala druhý dych varím upratujem chodím s dievčatami von konečne som to ja 😀🙌
@meli8412 pozri moje testy...Najspodnejsi ruzovy ovu krasne pozitivny a ten hned nad nim robeny z toho isteho mocu v ten isty den - to je tehutest - ciarocka slabucka, skoro neviditelna - oba testy robene 1 den po meskani MS...Takze myslim, ze nie kazda zena musi mat rovnaky vysledok tehu, ci ovutestu, kedze Ty si mala intenzitu inak ako ja - opacne...Tak, ci onak, Kacenin ovutestik vyzera velmi nadejne podla mna...Uvidime najblizsi jej testik 😉
@trblietava o.k...No skoda, ze si ho vyhodila, mohla si ich oba odfotit spolu, nech je vidiet rozdiel...Ak este nie je na ulici vo velkom kosi, tak ho este vyhrab a odloz aspon do zajtra..Ak to bude tehu, tak ho budes mat aj tak na pamiatku, ako ja som si pri druhom synovi nechala vsetky 4 testy, ktorymi som testovala 😉
@olylili Aha toto som citala na nete v pribalovom letáku tak preto som to napísala 🙄
Rakovina prsníka
Ženy, ktoré úžívajú estrogén-progestagénovú HST a pravdepodobne aj HST samotným estrogénom, majú vyššie riziko vzniku rakoviny prsníka. Toto riziko závisí od dĺžky užívania HST. Zvýšené riziko sa dá pozorovať asi po 3 rokoch užívania. Po skončení liečby sa však do 5 rokov vracia k norme.
Je dôležité, aby ste:
· chodili na pravidelné preventívne vyšetrenie prsníkov – Váš lekár Vám povie, ako často ho máte absolvovať;
· si pravidelne kontrolovali svoje prsia a sledovali tieto zmeny:
- jamôčky na koži;
- zmeny na bradavkách;
- akékoľvek hrčky, ktoré je vidieť alebo sa dajú nahmatať.
Ak si všimnete akékoľvek zmeny, ihneď navštívte svojho lekára.
Ejha ale tí je dobre 😃 zober aj mňa von 😂😂 Išla by som na kávu alebo čajík s nejakou dobrou dušou, ale tu nikoho v uk nepoznám
@patkaamirko no ja by som šla tiež si niekam posedieť poklebetit cez víkend aspoň k segre zájdem 😊
@olylili Aj ja veru som sa volako rozupratovala 😄Dnes som aj varila upratovala 😇 celá ja. Už som omrvinky z koberca zbierala..lebo musím sa priznať, mne vadí aj jedna omrvinka keď ju vidím alebo jedna handra na posteli alebo papierik a už saliem z toho 😎😃😃😃 musí byť upratané stále 🙈🙈🙈
@patkaamirko keby som bola teraz ja v UK, tak my dve sedime na tom caji uz davno spolu a kecame 😉
@patkaamirko no to aj ja a každodenná dezinfekcia kúpeľne 😀 a pri dvoch certov je neporiadok stále 😝
@luta13 ❤❤❤ chýba mi to..Na svk som mala len jednu takú že Dobrú kamosku, ja si poctivo vyberám 😂😂 myslím tak že tie správne..Poznala som aj také ktoré riešili pri mne len to že s kým sa na ďalší deň vyspia alebo jedna druhej preberala chlapa..Ako Ďakujem neprosim..Hned som ukončila kontakt..Ja sa rada obklopujem správnymi a inteligentnými ľuďmi 🙂 A tu som len doma celé dni zavreta, no niekedy mi až šibe z toho...Potom sa cítim niekdy ako mužova stará máma čo je celý deň doma a nikoho nemá a potom to tak vyzerá 😂😂😂😂
@olylili veru..mne už vravia že som chorá..že ešte nevydeli človeka čo drhol každý deň či už byt alebo wc s kúpeľňou 😂😂😂
@patkaamirko si môžeme podať ruky ja sa neskutočne poteším keď si kúpim nejaké nové voňavé čistiace prostriedky😂😂😂

@milos32nika21 s duphastonom mám veľmi dobre skúsenosti je šetrný a stále mi pekne upravil ms aj teraz som ho brala do 12 tt