icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sibalka21
26. jan 2017

@kacenaaa a kolko si vlastne DPO? ALebo kolko ti meska uz MS? 🙂 Asi si to uz pisala, len som nepostrehla 🙂

kacenaaa
26. jan 2017

@sibalka21 no som 31 DC ale ešte mi nemeska 🙂

karmela
26. jan 2017

@kacenaaa no ako dopadol ovu testik?

ala82
26. jan 2017

@kacenaaa som zvedavá že ako dopadne.moze byť že si mala dva razy ovulaciu.

kacenaaa
26. jan 2017

No ranný a hore je teraz robený už by mal byť slabší :/

rula
26. jan 2017

@kacenaaa už Ťa sledujem 3 dni, Ty si samá záhada 😂

kacenaaa
26. jan 2017

@karmela už je tu

zuzanab32
26. jan 2017

@kacenaaa aj ja som si vsimla a ja som bola tehu pri takomto ovu teste 🙂

kacenaaa
26. jan 2017

@zuzanab32 ale tehu nič :(

zuzanab32
26. jan 2017

@kacenaaa skus zajtra, prip pozajtra, podla mna tam ciarka vykukne. alebo ist na krv

kacenaaa
26. jan 2017

@zuzanab32 koľko si mala taký ovu?

zuzanab32
26. jan 2017

@kacenaaa ako myslis kolko? spominam, ze tehu test som mala 100% pozitivny, ked tu testovaciu ciarku na ovu som mala takto silnu, ale po celej jej ploche, ty mas tu ciarku zatial z 1/2 silnejsiu, teda farba nie je po celej ploche rovanko silna.

patkaamirko
26. jan 2017

@karmela Ďakujem moja.Ja už nemám síl..Vždy sa musí niečo pokaziť..Mám taký pocit v šuške, akoby som tam mala nejakú ruru strcenu alebo čo. Taky pocit že keď sa chcem stiahnut ( ako keď chcem zadržať moč ) tak sa nedá..Je to tam ako keby prekrvene..A aj taký tlak až ku konečníku..Je toto všetko normálne v tehotenstve? ?? K tomu mám aj bolesti ako pri menštruácii..Samozrejme že mám obavy ktorá by nemala..Ale napriek tomu všetkému si mojkam bruško a verím teda modlím sa aby bolo všetko v poriadku 🙂

paulimauli
26. jan 2017

Ahojte dievčatá, ja sa chcem opýtať prvý krát v živote som mala zle stery v pošve, nikdy pred tým som nebrala vaginálne tablety.... dr mi predpísala fluomizin ktoré už beriem druhý deň , prvý deň to bolo v pohode ale dnes mam už dosť vlhko v nohavickach, dala som si vložku ale bojím sa ci mi náhodou nemôže odtekať aj plodová voda ,,, nemáte s tým náhodou niektorá skúsenosti ????

kacenaaa
26. jan 2017

@zuzanab32 no tak vidíš neviem čo si mám myslieť

olylili
26. jan 2017

@paulimauli aj ja som brala fluomizin a vlhko budeš mať celé tehu 😊

patkaamirko
26. jan 2017

@paulimauli Ahoj neviem, to by aj mňa zaujímalo či to je plodova voda, lebo mám takto isto mokro a aj cítim keď sedím že mi voľačo malo vytecie a keď sa kuknem do nohavičiek tak sú len mokré - alo keby si do nich nakvapkam vodu :/ Držím ti palce aby všetko bolo dobre🙏 🙂

paulimauli
26. jan 2017

@olylili ale ja myslím tak dosť vlhko akoby som si cvrkla :D

karmela
26. jan 2017

@paulimauli
@patkaamirko babule v tehu je vlhkosť normálna ja som si kedysi až myslela ci som si necvrkla do nohavičiek 🙈Že otom ani neviem😂Niekedy to bolo v poho až raz som bežala k Dr že co to tak má ukludnila že je to normálne..

@paulimauli a z teba pomaličky odteká aj ta tableta do posvy..

sibalka21
26. jan 2017

@patkaamirko Ak nemas ziadne komplikacie, tak je velmi nepravdepodobne, ze by ti odtekala plod. voda v 12tt... Ale ja som toto mala cele tehu, take mokro... Cim vyssi tt, tym horsie to bolo :D Ale bolo to len vytokom, plodovka mi odtiekla az v 38tt 🙂

paulimauli
26. jan 2017

@patkaamirko ja som práve do teraz mala taký pocit sucha :D aj doktorka sa ma pýtala ci nič nepali a nesvrbi ale ja iba tak suchšie som sa cítila...... a teraz naraz vodopády so šušky ja dúfam ze tiež všetko Okej 🙏🙏🙏

patkaamirko
26. jan 2017

@karmela však mám aj výtoku neúrekom až sa za to hambim a musím často meniť gatky..Aj 3 krát denne 😒 Ale táto "voda" je taka iná..Ten vytok je biely..

olylili
26. jan 2017

@paulimauli áno tak vlhko v tehotenstve pošva produkuje viac sekretu a k tomu teraz berieš aj tablety ja bez intimiek nefungujem a keď lezim postavím sa tak normálne cítim že zo mňa vytečie neznášam to non-stop som v sprche no musíme vydržať v každom tehu som to mala a to som mala všetko v poriadku aj vyteri

karmela
26. jan 2017

@patkaamirko mojko ja som take bolesti nepociťovala že pri krčku iba sem tam ked má pichlo ked som si sadala ale nie poväčšine..Ale ked si spomínam tak kostrč má bolela akoby som letela dolu 30 schodmi po zadku..Ked bude mat mužíček voľno a bude sa dať Skus nájsť privátneho Dr iného ak sa dá a zbehni pre istotu na kontrolu.Chapem že máš obavi..Držte sa ja verím že to dáte pekne až do pôrodu

patkaamirko
26. jan 2017

@paulimauli ja som mala doteraz len ten biely vytok, a dost toho je..Ale toto priesvitné riedke co mi nechá Ken fľak na gatkach ako keby sa pocikam vyzerá divne 😃

karmela
26. jan 2017

@patkaamirko no takýto v tehu hlien má byt a niekedy iba mokrý fľak na nohavickach vieš ten hlien chráni bábätko a maternica je uzavretá aby sa tam nič nedostalo a babo mohlo rast..

salsalady
26. jan 2017

@patkaamirko Inak takúto bolesť môžu robiť aj varixy v posve a aj tu bolesť. Vela tehotných to ma a mohli sa teraz viac prekrvit a boli a pri pôrode dosť krvacaju.

patkaamirko
26. jan 2017

@karmela Noo voľno bude mať len v nedeľu veru 😒 ale nikde na okolí už neni ten privátny, je v meste ale to je ten istý čo ma byt tuná vo februári len sa strieda..Potom až V Londýne ale to nepôjdem.To mi ešte viac uškodi si myslím tá cesta a chodenie ísť do Londýna..Na wc idem ledva alo stará babka skrcena..

Hej keď som to tu dávala volaktory deň tak som to už prestala riešiť lebo to bolo po tej prechádzke. Tak občas a nie až tak silno a trhavo( dnes a včera to bolo extra ) Ale ono sa to začalo zhoršovať a mám to aj celý deň ale raz slabšie raz horšie atak

patkaamirko
26. jan 2017

@salsalady čo sú to varixy?

patkaamirko
26. jan 2017

@karmela Dúfam..Toto tehu už musím zubami nechtami donosiť