Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dolce_principessa dik, inac aj mne na tom kazetovom nieco pripada, ze trochu tmave, ale uvidim, az po najuplnejsom vyschnuti.....mozno len ohraniceny kanalik...ved uvidim.... 😀
@zvolsiinylogin skus ten kazetovy test rozobrat mozno bude lepsie vidiet ciarku 😀
@dolce_principessa rozobrala som a vypada ako ta, co dala ebi52.....je tam, do fialova...hm.... 🙂
@amonda som to vyhodila...ta mocka co z nich isla, sa mi dviha zaludok....vcerajsi kazetovy rapi po vyschnuti bola len zlto - nahnedla mocka, dnesny bol ako - taka ciarka...a tie pruzkove boli asi chybne....aj tak bola dost slaba, nejdem sa vzrusovat, este vzdy moze dorazit mrcha..
@zvolsiinylogin tie fialove su mamatesty, osvedcene 🙂 drzim palec teda, nech nedorazi...
@zvolsiinylogin ja som nemala nikdy len ryhu, vždy dam bolo trošku takej ružovkastej farby, skús iný test spraviť
@dolce_principessa
@zvolsiinylogin
@satanka1 Inak baby, aj vas tak sem-tam boli brucho podobne akoby mala dorazit mrcha, alebo picha v boku, pripadne akoby vo vajecniku?
@zuzanka2211 ano aj mna bolelo brucho ako na ms+ pichanie vo vajecnikoch a bolest krizov ......potom cca po tyzdni to preslo..teraz som 44dc a brucho necitim skoro vobec ale zato prsia ufff 😀 😀
@dolce_principessa @bebe87 @zvolsiinylogin dievcata prikladam fotku z dnesneho rana 🙂

@zvolsiinylogin tak tu to mas trosku stmavene a v negative..na tom prvom nevidim nic ale na tom druhom sa mi nieco mari 😀