Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@amonda ☹ no nic skusame dalej ale to som nikdy nemala meskanie mrchy,,, co uz taka je priroda 🙂
@kristinka28 mozno si aj tehu bola len sa to neudrzalo a odislo s ms...aj to sa stava dost casto......
@dolce_principessa viem ,ale vies ako je to tazke ak bolo tam nieco a islo,,nic zivot ide dalej,,, 😉
@zuzanka2211 na mamatest by som sa nespoliehala...aj mne na nom cosi bolo vidiet,no bolo to uplne slabe...a iny test mi ukazal peknu ciarku...
@kristinka28 ahoj, sme na tom rovnako, pred tyzdnom som mala na teste slabu druhu ciarku a dnes som dostala silnu menstruaciu, takze nic z toho, zial.....
@dada87 ja som tam neni, ja píšem len do toho Termín pôrodu december 2014... tuto https://www.modrykonik.sk/forum/buduce-mamicky-s-rovnakym-terminom-porodu/termin-porodu-december-2014-2/
@zvolsiinylogin
@t1nulka dakujem 🙂 a nad tymi skupinami som nerozmyslala 🙂 to az ked doktor potvrdi 🙂 ale termin na netovych kalkulackach je 1.1.2015

@amonda ahoj tak a mrcha je tu a velmi bolestiva ☹ ,tak uz nerozumiem,,