Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 dakujem ti 🙂
@luta13 mojko dakujem moc
@slniecko26
@katkaa182 baby aj vy mate take bolesti obcasne ako na menzes???
@ereska ahoj ja zatial nie. Mam len take nafuknute brusko.
@ereska
podbrusko dost citim, neboli ma tak ako ked mam dostat ms, ale take jemne bolenie, tlaky, neviem to presne definovat 🙂 plus mam strasne citlive prsia.. ale zas berem aj utrogestan-cize progesteron, tak moze to byt aj z toho.. utorok, resp.stredu idem na krv, tak snad sa to potvrdi 🙂
@slniecko26 verim, ze je aj strach, kazda z nas by ho mala...No treba verit a dufat, ze toto tehu uz bude krasne po cely cas a ze babätko je v Tebe uplne zdravucke 👶...Prajem Ti to zo srdca...Boh s vami obomi 🙏🤰❤
@katkaa182
@luta13
@nisa_666
@slniecko26 jaj baby dakujem vam dnes mi je cely den divne ale teraz ma aj poprehanalo tak mozno bude lepsie 🙂
Ahoj baby zacalo mi take slabe krvacanie a taka gulicka priesvitna ako zelatinka xo mna vypadla snad to nemohlo byt ono bojim sa
@ereska čo? ?? snáď nie 😲 🙏 bože môj..držím ti silno palce.A kde si teraz ? dúfam že na pohotovosti..
@luta13 Ahoj moja, prosím ťa, je normalne že mám tlaky až sa krcim pri chôdzi ? A pichanie v maternici niekedy až tkse že to vystreluje do rebier, stehien..A boli ma aj panva 😫😪 Neviem si predstaviť ako budem vyzerať keď bude dieťa väčšie a ťazsie keď už twraz ledva chodím čo ma to tam dole tlači..
@patkaamirko
@nivea777 doma z vylozenymi nohami a rano mam ist na gyndu. Nebola som len na krvi abolo to mensie od hrasku malinko
@ereska Tak oddychuj dnes nerob nič už. Noo ajtak je to divne, keby si aspoň nekrvacala a tak mala tu zelatinku, tak sa to dá pochopiť tak že to bol nejaký vytok..Ale takto s krvou no neviemm..Držíme ti silno prsty na zajtra, verím a musíš aj ty verit že je mimi tam kde ma byt, ja som tiež na začiatku krvacala a aj zrazeninku som mala..A je našťastie všetko ok.Tak ešte to nemusí nič zlé znamenať, 🙂
@ereska odsleduj si tu krv.. ak by to prestalo tak kludne lez doma a oddychuj a rano sup ku gyn..mohla to byt prasknuta cievka,je to tam cele viac prekrvene.. ak by sa to zhorsovalo alebo bolo hnede tak chod na pohotovost radsej... ja som si cca 00:50 vsimla na papiere hnedy vytok,rano zas a potom este zas tak som radsej isla ku gyn a dobre som spravila,ale mne to vobec neprestavalo,skor bolo toho viac preto som isla
@miirka25 že je to chybny test, sprav iný 🙂
ahojte.Pred pár dňami som sem prispievala fotkami,zo slabulinkým dúšikom...31.ho som ,,akože,,dostala ms ale bolo to skôr ako ružovo-hnedkastý výtok(krvavý výtok)trvá do dnes ...a slabne to.Farba rovnaká a množstvo je ani na intímku to nieje vlastne to mám len na toalet.papiery po utretí-intímka čistučka.Ako si to mám vysvetliť prosím ?máte neaké osobnú skúsenosť.Bolesti nemám žiadne,a to teda je pred ms mávam obrovské bolesti.
Ďakujem za Vaše názory.

@tinabalogova ja vidim slabu druhu /...Testuj zas o 2 dni rano a uvidis - snad bude silniet 😉 ...A skoda toho vyhodeneho testu, ja by som ho isla vybrat z kosa na neskorsie porovnanie...Drzim Ti palce 🙂