Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ebi52 nerobila si si ten digi test? ten ti podľa hladiny hcg ukáže v ktorom si týždni..môžeš mať posunutú ovulku...ja som ho robila dnes a ukázal mi 3+..aj to tak vychádza..ovulka bola 7.4.
a nie každej rastie hcg rovnako rýchlo..ja som mala ducha na teste týždeň predtým ako mala byť mrcha
@ebi52 kuk...úplne zapadáš..pohoda
http://www.orift.com/cs/hladina-hcg-moc-krev-54
tak hlasim stav, ze dusik odisiel,,, mrcha este neprisla... a tak som sa tesila...
hihi, no pozeram tu fotku a testík stale dookola a chvilu sa mi zdá že tam vobec nič neni, potom že uplne jasna ružova čiaročka..jooj toto študovanie testov, to je aj naročne 🙂 len sa viac dopletem z toho 😀
@petra2226 je to taaaam!!! gratulujem...
ja tiež čakam čo bude...vo štvrtok (30DC) som si robila poobede test ale tiež len 25-tku a je negativny...niečo tam sice vidim pod určitym uhlom, ale to je asi len kanalik. ☹
tak teraz čakam na zajtrajsie rano a skusim testnuť ešte raz...ale mam cca 32-34 dnovy cyklus....
ahojte, stalo sa aj vám niektorej že potom zmizol aj ten duch?..ja som sa na test dnes znova pozrela a nebol už ten duch taky jasny ako včera..skoro vobec nebol viditelny, mohol zmiznuť? 😲
@zuzi241 Ahoj, mne tam stale ukazuje nejaku slabu ciarku, takeho slabeho ducha, aky test teda odporucas? Lebo RapiClear je na prd.. ☹
@zuzanka2211 ja som mala rapi clear a ukazoval dobre, aj dalsie dva inej znacky po par dnoch ukazovali, a poriadne kolajnice...
@t1nulka Skusim teda otestovat neskor a budem verit ze mi MS nepride 🙂 Ja som mala pred rokom potrat, ked som zistila ze som tehotna, tak som pouzila mamatest 10 a to uz po 2 tyzdnoch meskania a ukazal mi druhu ciarku, ale tiez nebola nejaka uplne silna.. Tak asi je to uplne indovidualne.. Drzte mi prsty baby, aj ja drzim vam 😉 nech to dopadne tak, ako si prajeme!

@satanka1 tak mne to tak vypocitalo asi podla dlzky cyklu 🙂, ale hlavne je mi to uplne jedno, nech sa narodeni stastne a je jedno ze kedy🙂