Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ebi52 Ahoj, prosim ta mas aj nejake priznaky, napriklad pichanie v podbrusku alebooooo take obcasne pobolievanie ako na MS?
@zuzanka2211 aj mňa tak pobolievalo podbruško..ako keby mala mrcha prísť..skoro 2 týždne
Ahojte, momentálne tiež patrím medzi duchyne :D, dva dni po sebe test so slabulinkou čiarkou, dnes ked bola slabučká čiarka tak som urobila aj digitálny test, ktorý ale vyšiel negatívne tak neviem čo si o tom myslieť. Digitálny nebol clearblue ale nejaký čo ukáže len plus alebo mínus, ale ten môj test bol nejaký divný, sa zasekával, tak neviem či ho brať vážne. Som 38 DC
@zuzanka2211 ano a chodim cikat kazdu pol hodinu 🙂 ale nie je to nejaka bolest, to len akoby tlak a sem tam ma pichne v krizoch a nenormalne ma bolia prsia 🙂 ale inak nic nestandardne...
@remeli ahoj v negative sa pekne vidi ,,drzim aby ti silnela urcite bude tehu ,meska ti mrcha
@kristinka28 mešká mi 8 dn iale nechápem komu v den MS ukáže krásny test. Ty v tom negatíve vidíš druhú čiarku? ja ju vidím volne okom ale, môj ma presviedča že to len presvitá 😀
@remeli ano vidim sak kukni foto je troska upravene vies kazda sme ina,,,jednej ukaze silno druhej nie ,3 nic az po 2 tyzdnoch a tak dalej ,,drzim nech ti silneje aky je to tetsik 10,alebo 25 ak mas urob este jeden som nedockava 🙂
@kristinka28 Všetky boli 10 ky na 32 DC nič a na 37DC duch aj dnes je 38DC duch a digitálny bol 25 a ten negatívny 😒
@remeli pockaj este 2 dni a potom urob ,,vies ja som mala tak mne meskala 9 dni a tetsik jeden pozitivny no vyzeralo to ,,a potom prisla mrcha ktora sa zblaznila 2 dni klasik 1 den slabucka a ostatne dni uz nic tetsik skusala dnes a negativny ,,,ale samozrejme neni to tvoj pripad ja ti silno drzim nech budu 2 a silne 🙂
@t1nulka Tak dr ma dovolenku do piatka cize idem az buduci pondelok 😀 nevadi par dni hore dole :D
@dolce_principessa no ja idem na 6:30 ráno, keď mi to sestrička hovorila, skoro ma vystrelo, ja ledva vstanem o pol deviatej s malým 😅 😅 😅 😀

@zuzanka2211 drziiim 😉