Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ariana195195 krasne babatenko 😍 ja sa neviem dockat stredy 🙂 hadam sa nam tiez tak krasne ukaze ako tebe 🙂 vela zdravicka prajem ❤
@korytkaja Ahoj, ty ideš v stredu ? jeej držím palce, ja idem zajtra ráno 😄 ako to máme postupne všetky 😂😂😂 haha držím palce 🙂 ja tiež veľmi dúfam že sa nám ukáže vo veľkom, chceme krásne fotky ;)
Ahojte dievčatá tak poradňa dopadla dobre výsledky z genetiky dobré a pohlavie nevieme lebo mi nerobil sono až o tri týždne na velkom ultrazvuku a drobec si už veselo od rána do večera kopka až mi bruško skáče😊👶👶
@patkaamirko no ja mám tiež zelenú kuchyňu 🙂 🙂 🙂 zlatý aj môj sa tak teší vždy keď ideme 🙂 🙂 len sa pokus odpočinúť si potrebujes vela odpočívať 🙂
@patkaamirko my dve tusim sme vzdy tak dako podobne 😀 Drzim palceky nech vsetko dobre dopadne malinke nech pekne pozuje 🙂 o kolkej to mas?🙂 inak pati odkedy si pocuvala srdiecko cez angle sounds? Mam ho doma ale zaprisahala som sa ze este skusat nebudem 😀
@miriamn76 my klop klop dobre ❤️Moje male slniecko, strasne to leti presne ako si napisala a uz sme v polovici .., zatial vysledky aj triple testiv negativne a snazim sa vo vsetkom mylsiet pozitivne 🙏🏻Uz co to si pomalicky pozeram kupim (ale neham u nasich)
Pozitivne myslenie je zaklad ...🤰🏼❤️Uz som nato prisla a preto aj ty ver tomu krpcekovi ,ze tento x to date spolu 2v1 az do konca !!! 🙏🏻
@miriamn76 vies co posledne som bola v 19januara ..., a dal mi az 22.2 mame velke morfo sono uz aj s tatikom 🤗
Tak snad sa krpcek ukaze ... ale viaceri ,ze chlapcek .. no uvidime bol by to zazrak aj ked uz od zaciatku je pre nas ten najvacsi
My sme si od zaciatku ,ze si prajeme zdrave a tak to aj ostava 🙏🏻
@happymia vies ze ja som testovaci manik😀😀😀 uz v piatok a v sobotu boli take dusiky no ja tomas neveriaci este ani teraz poriadne neverim. A pocity akurat ma stipu a svrbia bradavky to nemavam dokonca ani ma nebolia prsia tak ako pred mrchou. A to som chcela testovat az ked nahodou bude meskat😀
@miriamn76 mna strasne vsetko bolelo ako na mrchu krize mi slo vyrvat ... juuj dobre dobre .., noo si neveriaci Tomas lebo vsak vieme presne ako .., vy ste ma tu podporovali a zacala som tomu verit a uz to islo ! Bude dobre musi byt !
Ked bude silniet nezabudni ma oznacit tesim sa s Tebou - s Vami 🤗
Ahojte zienky.Idem sa Vas trosku popytat.Dva tyzdne dozadu sa mi naplnili prsia boli tazke,bolave a plne hrciek(akoby v nich bolo zrazene mlieko)ani spat na bruchu za prsia nemozem.dnes dorazil menzes-spodok bruska ma boli i trosku krize.Ale cim to je,ze prsia mam stale naliate a bolia.Ked si tak premietnem tak pred mesiacom som prsia pocas menzesu nemala naliate.boli akoby vyfucane splasknute.Vas nazor cim to moze byt ze su plne?
@korytkaja Ahoj, o 10tej čiže u vás o 11 tej to bude 😃 Vieš čo..presne podľa sona 12+1a vtedy sa mi ukázalo srdečko...teda počuli sme a riadne silno normálny a rýchly tlkot..Ten najkrajší pocit na svete, v celej planetarnej sústave 😍😍😍😍😍😍
@zuzuliena1 postielka krasna cela komplet 😉...Len si potichucky zatial snivaj snik, ako si drzis svojho drobceka v naruci a ako ho vkladas spiaceho a spokojneho do tejto nadhernej postielky 😘
@eliska1986 jedine, co ma napadlo je, ze ak nekojis momentalne, tak by to mohlo byt aj tehu...Aj ked si MS dnes dostala...No sleduj si MS, ci nahodou nebude ina, ako inokedy, kratsia, ci len spinenie...Alebo mas prsia zmenene kvoli MS, aj ked predtym si to nemavala - aj to je mozne...Inak Ti neporadim, neviem...No tak, ci onak, drzim palceky, aby to bolo tak, ako si prajes 😉

@zuzuliena1 Hej..ja mam rada na ukludnenie zelenú stenu ale tuná mám bielu tak sa cítim ako v blázinci 😂😂 nevadí, prestahujeme sa a zafarbim si 🤗🙂
Jasné dám sem fotku, no ja ani spať nebudem to je už iste ❤ Muž mi volal pred chvilockou, že : ty Patii ja sa neviem dočkať asi viac ako ty 😂😂😂😂😂 moje zlaté nedočkave 😂😂😂