icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

t1nulka
28. apr 2014

@valeriap no že či? však to nie je duch, veď to je tučná čiarka 😵
@remeli aj to sa mi vidí už skôr ako čiarka, nie duch 😉

dolce_principessa
28. apr 2014

@t1nulka No to pekne skoro 😕 Ja sa nebudem objednavat idem len tak..ale je tam pondelky az od 12 a do pol 1 berie na objednavku takze si pockam 😀 potom napis ako si dopadla...inak aj teba pobolieva seem tam brucho ?..Mna dlho nic a vcera aj dnes trocha citim take tlaky 😕 potom uz stresovat zacinam. 😀

t1nulka
28. apr 2014

@dolce_principessa no včera mňa teda dosť bolelo brucho, ale prešlo to chvalabohu, tak nestresujem, iné príznaky také mini mám stále, tak sa snažím myslieť pozitívne, a strašne som zvedavá, aký termín dostanem 😀

dolce_principessa
28. apr 2014

@t1nulka tak si ma trosku ukludnila snad to nic vazne neni 😀 Moj najvacsi priznak je asi urevanost...hocikedy sa mi chce revat ani neviem zaco 😀 😀 😀 podla tehotenskej kalkulacky ti na kedy termin vychadza? teraz si v ktorom tyzdni priblizne?

t1nulka
28. apr 2014

@dolce_principessa vôbec neviem, tipujem taký 8-9 tt, vôbec neviem kedy som mala ovu, netušíííím 😅

terry658
28. apr 2014

@remeli vyzera to ako pekna druha ciarka,nie ako duch....

remeli
28. apr 2014

@t1nulka ja som podla teh kalkulacky 5 tt co mi pride akosi vela, poslednu ms som mala 22.3.2014 ale ovu neviem kedy

remeli
28. apr 2014

@terry658 dufam, ze to tak bude, ale trolinku tomu zacinam verit lebo od vcera mi je stale zle 😒

t1nulka
28. apr 2014

@valeriap sorry, nepoznala som testík, ak tam má byť plusko, tak to tam žiaľ zatiaľ nevidím 😅

dolce_principessa
28. apr 2014

@t1nulka jaaaj no sak v pondelok sa dozvies 😀 mne vychadza podla kalkulacky zaciatok 8 tyzdna od zajtra tak som zvedava ci to bude sediet 😕

ebi52
28. apr 2014

@remeli ahoj 🙂 ja som mala poslednu ms 24.3. a vo stvrtok mi digi test ukazal 1-2 🙂 tak skus ten , podla mna na testiku mas ciarocku 🙂

valeriap
28. apr 2014

@asimama môže bit 4 dni pred ms ? Ja vôbec neviem :/ no dufam ze nepride 🙂 a Ďakujem 🙂

zuzanka2211
28. apr 2014

Ahojte, tak nič baby ja dostavam MS ☹ Snad buduci mesiac..

satanka1
28. apr 2014

@amonda tak som bola dnes na tej gynde a duphaston mi nedal,povedal,že ked je bábenko slabučké,tak ani duphaston nepomôže...verím mu,myslím,že vie,čo robí..predpísal kys.listovú tú od zentivy,ost,majú veeešľmi málo účinnej látky

satanka1
28. apr 2014

@remeli to sa počíta od prvého dňa poslednej mrchy..ja som mala poslednú 27.3. a dnes som 4+5tt..teda 5.týždeň

asimama
28. apr 2014

@valeriap ano moze 🙂 pri malom mi takto isto nabehli hned dve krasne ciarky 🙂

valeriap
28. apr 2014

@asimama no tešiť sa nebudem do predu ale budem dúfať že máš pravdu 🙂

asimama
28. apr 2014

@valeriap neboj.. 🙂 vyzera to krasne..tes sa az po 12 tt.. 😉 to uz babatko tak lahko neodide 🙂

valeriap
28. apr 2014

@asimama si zlatá ;) už len čakať ;)

amonda
29. apr 2014

@satanka1 🙂 dakujem za info, ja uz duphaston uzivam a som si povedala, ze vsetko je tak ako ma byt 🙂drzim ti palce apekne tehulkovanie...

valeriap
29. apr 2014

Robení dnes ráno 🙂

ivet55
29. apr 2014

@t1nulka

@dolce_principessa
Ahojte, no čo máte nového? my sme boli dnes u dr a teda potvrdil konečne že sme tehotný 🙂 len podla PM vychádza takmer na 8 tt a na sone bolo zatial vidieť len žltkový vak ani srdiečko ani nič zatial takže to vychádza na taký 5 tt a ešte ma prekvapil, že tam ešte niečo vidieť ale nieje si istý že by tam mohlo byť ešte jedno...

marse
29. apr 2014

@valeriap ja som mala pri prvej dcerke takyto test v den ocakavanej mrchy urobený a bola som tehu 🙂 tisko gratulujem

t1nulka
29. apr 2014

@ivet55 jeeeeeeeeeeejdanenky, žeby dvojičky? 🙂 to by bol gól, že takto nečakane, a ešte dve k tomu 😀
inak my nič také nové, v pondelok idem k dr konečne, tak sa aj teším, aj bojím 😅

t1nulka
29. apr 2014

@valeriap ták, tento je už iná káva ako ten včera, tichulinko gratulujem 🙂 😉

dolce_principessa
29. apr 2014

Tak baby ja mam hnede spinenie 😕 uvidim ci to prejde...ak hej tak pojdem normal k dr v pondelok ...ak by nepreslo asi skocim tej co ju zastupuje..som pripravena aj na najhorsie....pri malom som mala trosku krvi to si ma vtedy nechali v nemocke asi 4 dni a injkeciu supli potom bolo vsetko ok..tak uvidime teraz 🙂 nech sa stane co sa maa

ellie222
29. apr 2014

ahojte dievcata prosim vas vidite tam nieco? asi si len daco namyslam ze a test je biely ako cerstvo nappadany sneh 😀 priznaky mam vsak vsetky snad ake existuju ake som mala pri dcerke.. ale testujem sa skoro este tym sa ukludnujem 🙂)

ellie222
29. apr 2014

este foto 🙂)

valeriap
29. apr 2014

@t1nulka no už tichucko🙂 sa radujem🙂 ale nie veľmi 🙂 lebo sa bojím :/

dada87
29. apr 2014

@valeriap su tam dve 😉 🙂