Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@t1nulka No to pekne skoro 😕 Ja sa nebudem objednavat idem len tak..ale je tam pondelky az od 12 a do pol 1 berie na objednavku takze si pockam 😀 potom napis ako si dopadla...inak aj teba pobolieva seem tam brucho ?..Mna dlho nic a vcera aj dnes trocha citim take tlaky 😕 potom uz stresovat zacinam. 😀
@dolce_principessa no včera mňa teda dosť bolelo brucho, ale prešlo to chvalabohu, tak nestresujem, iné príznaky také mini mám stále, tak sa snažím myslieť pozitívne, a strašne som zvedavá, aký termín dostanem 😀
@t1nulka tak si ma trosku ukludnila snad to nic vazne neni 😀 Moj najvacsi priznak je asi urevanost...hocikedy sa mi chce revat ani neviem zaco 😀 😀 😀 podla tehotenskej kalkulacky ti na kedy termin vychadza? teraz si v ktorom tyzdni priblizne?
@dolce_principessa vôbec neviem, tipujem taký 8-9 tt, vôbec neviem kedy som mala ovu, netušíííím 😅
@t1nulka jaaaj no sak v pondelok sa dozvies 😀 mne vychadza podla kalkulacky zaciatok 8 tyzdna od zajtra tak som zvedava ci to bude sediet 😕
@dolce_principessa
Ahojte, no čo máte nového? my sme boli dnes u dr a teda potvrdil konečne že sme tehotný 🙂 len podla PM vychádza takmer na 8 tt a na sone bolo zatial vidieť len žltkový vak ani srdiečko ani nič zatial takže to vychádza na taký 5 tt a ešte ma prekvapil, že tam ešte niečo vidieť ale nieje si istý že by tam mohlo byť ešte jedno...
Tak baby ja mam hnede spinenie 😕 uvidim ci to prejde...ak hej tak pojdem normal k dr v pondelok ...ak by nepreslo asi skocim tej co ju zastupuje..som pripravena aj na najhorsie....pri malom som mala trosku krvi to si ma vtedy nechali v nemocke asi 4 dni a injkeciu supli potom bolo vsetko ok..tak uvidime teraz 🙂 nech sa stane co sa maa
ahojte dievcata prosim vas vidite tam nieco? asi si len daco namyslam ze a test je biely ako cerstvo nappadany sneh 😀 priznaky mam vsak vsetky snad ake existuju ake som mala pri dcerke.. ale testujem sa skoro este tym sa ukludnujem 🙂)

@valeriap no že či? však to nie je duch, veď to je tučná čiarka 😵
@remeli aj to sa mi vidí už skôr ako čiarka, nie duch 😉